yolun sonuna mı geldik :(

Bugun hic bisey yapamadim
Corba bile yapamadim
Bi tas corba bile olsa yapmam lazim kizlarima..ve biraz da ilgilenmem lazim. Saatlerdir ölü gibiyim....

Corba bile yapamadim
Bi tas corba bile olsa yapmam lazim kizlarima..ve biraz da ilgilenmem lazim. Saatlerdir ölü gibiyim....
Yıkkın halinizden çıkın, kocanız adım atmış. İstiyorsanız devam etmeyi, olayları kocanızın davranışlarını ölçmek için zamana bırakın. Çocuklarınız için en başta, dağılmamaya gayret edin. Hem bu kocanızın size bakış açısını olumlu etkileyebilir.

Corba bile yapamadim

eşiniz neden çark etti bilmiyorum. Gerçekten sizi kaybedeceğini anladı da bu hale geldi bilmiyorum. Ama gene de denemeye değebilir. Eğer siz onda o ışığı görüyorsanız.

Dikkat et. İs yerine git.açık açık soyle gerekirse.. güvenimi sağla de. Onun is yerinden arkadas edin mihabbet kur davet et filan. Cekinsin... kendine güven değisklk yap. Üzgün bitkin davranma. Gücünü göster cnm. Hiç kimse haketmio erkekler nankör...

Bugun oglen gelince bana isyerine gitmeyi teklif etti. Hem eski isyerine ugra hem benimkine dedi.
Ölü gibiyim, gozumu kirpmadim yorgunum, bitkinim hircinim gitsem daha kötü olurdu hersey.
Ben kurnazlik pesinde olan, entrika lar çeviren, oyun plan peşinde kosan biri değilim istesem de olamam. Oyle olmazsan hep uzulen sen olursun diyeceksiniz belkide. Ama ben buyum. Ve esim beni bu halimle sevdi. Oldugun gibi olmak, net olmak dusunduklerini söylemek bu kadar mi zarar vermeli insana...

Hic biseyi unutmuş, sineye çekmiş degilim. Sadece ortada aldatmanin olmadigina %100 emin olduğum icin, susup beklemeye, esimi ve bana olan davranislarini gozlemeye karar verdim...

Annelik böyle bir şey olsa gerek ... İnşallah eşiniz size söylediği gibi gerçekten hatalarını anlamıştır ve bir daha tekrarlamaz. Allah yâr ve yardımcınız olsun. Duruşunuzla, yazdıklarınızla gözümde eşine âşık, yuvasına âşık fedakâr bir Türk kadını imajı oluşuyor . İnşallah eşiniz aklını başına devşirir de sizi kaybetmez. Umarım her şey gönlünüzce olur . Yaşayan sizsiniz, elbette ki buradan yazması kolay ama toparlamaya çalışın kendinizi. Eşiniz sizin ona değil, kendinin size muhtaç olduğunu kavrasın iyice. Gerçekten durumunuzu bilmiyorum ama bence eğer çocuklarınız falan engel teşkil etmeyecekse çalışma hayatınıza da geri dönün. Tabiri caize neşeli, fıkır fıkır bir bayan olun. Muhtemelen eşiniz bunca yaşanan da sonra sizi kıskanıp daha fazla ilgi göstermeye başlayacaktır.

Kizlarimi 5 yaşında yani seneye bulundugum kurumun anasinifina vermeyi ve seneye ise baslamayi dusunuyordum zaten sürekli. Sözleşme li de olsa sekiz yillik is hayatim oldu devam edip emekliliğe hak kazanmak, cok yuksek maasim olmasa da maasimi, kizlarimin egitimine okuluna harcamakti planlarim. Yani Allah izin verirse seneye isime geri donecegim. Çalışmak gerçekten guzel bisey. Evin isi bitmiyor ve nankor. Ev kadini kimsenin gozunde degerli değil halbuki en zor meslek ev hanimi olmak bence. Esimin gozunde bile dustum baksaniza. Biraz daha sabredicem kizlarim icin....

Bu arada mesaj yazan herkese ayri ayri tsk ederim. Tum mesajlari okudum. Soru sorulan mesajları cevaplayamadim belki... pc acmadim bugun telden girdim hep. Aksam kizlarim uyunca yeniden okuyup cevaplayacagim...

Sa
Sabahtan beri merakla bekledim.Bunlari okuyunca ne yalan soyleyeyim icime su serpildi.Kendi ablam gibi sevindim.Eminim senin de sabahki endisen kaygin ofken bitmistir.Icin biraz olsun rahatlamistir.Ben demistim zamana birak izle diye :) Seni istemese sevmese bence bu sekilde konusmazdi.Tam tersi ayni tutumuna devam edebilirdi.O zaman isin cok zor olurdu ama esinin bu adimiyla bence sen bu maratona 1-0 onde basliyorsun.Daha farkli ol artik
Daha guclu ol.Daha mutlu ol.Neseli ol
Icin kan aglasa da cocuklarin icin bunu yapmak zorundasin.Artik emin oldugunu soyluyorsun aldatmadigindan.Sabah ise baskasina asik eminin birsey var diyordun.Cunku sinirliydin fevriydin.Esinin kuzeninle yattigini dusunmesiyle ilgili birsey geldi aklima.Malum filmler izliyor demistin.Ensest iliskiler bu tarz filmlerde cok fazla olur.Internetteki bannerlarda ozellikle.Haberlerde gormedin mi hic?Esinin de bence psikolojisi iyi degil.Senden uzak durmasi soguk durmasi da bu yuzden olsa gerek.O bunu sana yakistiriyor ama ne demek oldugunun nasil buyuk ayip oldugunun farkinda degil.Kendi psikolojisinin bozuklugunun da farkinda degil bence.Bence bir aile terapistine gidebilirsiniz.Sen kendini one surerek onu ikna edebilirsin.Birlikte daha cok vakit gecirebilirsiniz.Bu forumda yazan arkadaslara saygim var ama anlayip dinlemeden emin olmadan herseyi kestirip atmak cok kolay.Esinle konusunca onu hala sevdigini anladin.Pesinde kosmaya deger kucucuk te olsa bir umut gordun.Umarim bu sinavi gecersiniz.Cocuklarinin sana ihtiyaci var.Kendini birakirsan gucsuz durursan 1-0 lik galibiyeti beraberlige tasirsin.Artik guclu olan sensin pisman olan o.Allah yardimcin olsun.

Cnm normal senin suanki tavrın hepımız sana sunu yap bunu yap diyoruz ama aynı durumda biz yine senin ğibi davranırız... yanı kimse entrika yapmıo. Olması gerekeni söylüyor herkes kendince. Mesela ben 3yllk evliym ğüvenim tam ama eşeler deşelerım. Tl karıştrrm göznün önünde msjım ayağını denk aldır:) oda bilir .mesela hastünede çlşyodu ben gittğmde tanştryodu ordakilerle. Sevmediğm bi kız vardı tam s.. neyse şöför amblas güvenlik... hasta çalısan evine bırakıodu çok rahatsz oluyorduk oda bende. O kız hep ön kdltuğa oturuyordu. Bigün çocuğmun kanını alması gerekio... bakmıo kağida 2. kezalmak zorunda kaldı. Bi bozdum hısladım. elinde tl ağızda sakız kulakta müzik sorumsuz.Esim dövseydin dedi ne hakkı var yavrumun canını yakmaya...

Valhasl ensede ol. Yakalarsam gazagelir döverim kızı da onu da fena döverim. Rezil ederim dünyaya . Ya da sessizce giderim. Bilmiyorum. Ya da senin gibi.. biz kadınlar kendinden başka herkesi düsünürüz... ama en iyisi kaybetme korkusu vermek... die düsünüyorum.

en kötü tartışma bile sessizlikten iyidir sanıyorum fatoş,
tam da kendini ifade etme zamanı,
sitem et, laf vur demiyorum ama ben dilini kullanarak tüm endişelerini dile getirmeli, seni anlamasını sağlamalısın...
adına sevindim, en azından şüphelerinin birçoğunu yenmiş görünüyorsun
ayrıca gerçekten çalışan kadına eve bağlı kalmak zor geliyor,
belki normalde takmicaan şeyleri abartıyor da olabilirsin...
inan bana sadece yaz tatilinde bile psikolojim değişiyor,,,
çalışmak (özellikle de alışan insanı) mutlu ediyor..
iş yaşantına dönünce daha birçok şeyi olumlayacağını, daha iyisini hissedeceğini düşünüyorum....
minik kızlarına da maaşallah (darısı başıma)
yolun açık olsun...

Umarım bi an önce atlatırsınz şu durumları . Hakkınızda hayırlısı olsun.

fatoş hanım ya da fatoş abla bu kilo bize bela olacak bende 163 e 89 -90 kiloyum gelin sizinle beraber zayıflayalım ne dersiniz ben karatay diyetine başlayacağım gelin sizinle beraber başlayalım..içlerinde kötülük olmasada eşlerimiz bizi bu sebeple çok kırarlar daha..akıllarınca gaza getirmeye çalışıyorlar ne dersiniz haber bekleyeceğim..

Doyur kizlar
Corba bile yapamadim
ni hadi kalk kiyamam ben onlara lutfen bi sehriye corbasi bari yap o kolay cocuklarin ne sucuu var diymi kardesim bu arada oadam yokmu evde?

Canimm cok sevindim dedim sana fevri davranma diye kotu zamanlar geciriyosunuz bak esinin uzerine fazla gitme gereksiz kiskancliklar yapma bide sorsaydin kuzeninle yart demisya o nedemekmis sapikmisin sen de yada simdi deme tekrar acma konuyu yeri gelince soyle bende zayiflamak istiyorum biraz zayiflayalimmi fatoscum sakin bidaha sen gitme esine o sana gelsin bu sure uzarsa uzasin birak alismis iyce o biraz agirdan al okis simdi yuzun gulsun haaa o kadinin arabasina binmesin bidaha sende kizlarini al suslen git esinin isyerine arada

Doyur kizlar

ni hadi kalk kiyamam ben onlara lutfen bi sehriye corbasi bari yap o kolay cocuklarin ne sucuu var diymi kardesim bu arada oadam yokmu evde?
mercimek çorbası ile çikolatalı puding yaptım. :) yediler çok şükür iyiler. evet biz tartışırken onlar büyük gibi davranıyorlar.. evde eşim şuan.. dışarı çıkalım dedi ama hiç halim yoktu ki. sen çık dedim, seni bırakıp gitmem dedi :O

kuzenimin konusunda tartıştığımızda bin kez pişman olup özür dilemiş, ben de konuyu kapatmıştım..

zayıflayalım ama ben şuan zayıflamayacağım, sırf eşim istedi diye yapmayacağım. kendimi ne zaman iyi hissedersem o zaman :)

kadının arabasına binmeyecek, gereksiz muhabbetler yapmayacak söz verdi bakalım...

karatayı denedim 1 ayda 4 kg verdim. tabi bırakınca bir müddet sonra geri aldım. verilemeyecek bir kiloda değiliz şuan 67 kiloyum, 40 bedenim. eşim abartıyor. evlendiğimde XS bedendim tabi. o günlerdeki gibi olmamı bekliyor.
keşke olabilsem ama işte bebek tedavilerinde, kortizon tedavilerinde aldım yapıştı veremedim. bi de uzun bi süre leslie yaptım. onun da faydasını gördüm. çok katı bi diyet yapamasam da hafif bi diyet ve leslie yi yeniden düşünüyorum kendimi ve moralimi biraz toplayınca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…