- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
- Konu Sahibi fatos hanim
-
Yıkkın halinizden çıkın, kocanız adım atmış. İstiyorsanız devam etmeyi, olayları kocanızın davranışlarını ölçmek için zamana bırakın. Çocuklarınız için en başta, dağılmamaya gayret edin. Hem bu kocanızın size bakış açısını olumlu etkileyebilir.Bugun hic bisey yapamadim
Corba bile yapamadim
Bi tas corba bile olsa yapmam lazim kizlarima..ve biraz da ilgilenmem lazim. Saatlerdir ölü gibiyim....
Bugun hic bisey yapamadim
Corba bile yapamadim
Bi tas corba bile olsa yapmam lazim kizlarima..ve biraz da ilgilenmem lazim. Saatlerdir ölü gibiyim....
Sabahtan beri merakla bekledim.Bunlari okuyunca ne yalan soyleyeyim icime su serpildi.Kendi ablam gibi sevindim.Eminim senin de sabahki endisen kaygin ofken bitmistir.Icin biraz olsun rahatlamistir.Ben demistim zamana birak izle diye :) Seni istemese sevmese bence bu sekilde konusmazdi.Tam tersi ayni tutumuna devam edebilirdi.O zaman isin cok zor olurdu ama esinin bu adimiyla bence sen bu maratona 1-0 onde basliyorsun.Daha farkli ol artikBen geldim
Esim oglen geldi tam iki saat konustu. O kadinla arasinda ask mesk cinsel hic bi anlamda bişey olmadigini anne babasının uzerine yeminler ederek soyledi. Keske binmeseydim dogru bisey degil, yol uzerinden gecince ablam ise baslayana kadat almasini ben istedim. Oda kabul etti dedi
Bir sürü sey konuştuk, hic uyumadim ve midemden bi yudum su bile gecmedi. Sanki vücuduma elektrik verilmis, kendimi hic iyi hissetmiyorum.
Esime dedim tek sorun bu da degil, sen surekli benim kglu olduğumu ima edip beni kucuk düşünüyorsun, bana dokunmuyorsun, gururumu bi kenara birakip ben yaklasiyorum sana uykum var, film izliyorum diyorsun. Bendrn sogudugunu soyluyorsun en onemlisi sevmediğini söyledin. Bu evlilik bi sekilde devam nasil etsin. Hadi bugun herseyi unutalim diyeyim ama iki gun sonra sorunlar cig gibi buyuyerek geliyor dedim...
Benden isteklerini siraladi, benden cok o konustu yine. Seni sevmiyorum dedim ama sabah ise gidince bosandigimizi düşündüm agladim, oda arkadasim noluyo dedi onunla paylastim falan dedi.
Bilmiyorum inanin suan sacmaliyo da olabilirim
Artik ne o kadinla ne de baska birisi ile gereksiz muhabbetlere girmeyecegine, beni kucuk dusurup uzmeyecegine, kg mu ikde bir dile getirmeyecegine soz verdi. Benden sadece kendisine az da olsa guvenmemi istedi.
Beni ne kadar kirdiysa da,agir sozler soylediyse de ben onu seviyorum galiba. Yoksa gozlerimden durmadan neden yaslar suzulsun. Benden asla bosanmayacagini soyledi.adla dava acanin kendisi olmayacagini soyledi...
Tlfdan yaziyorum simdilik bu kadar
fatoş hanım ya da fatoş abla bu kilo bize bela olacak bende 163 e 89 -90 kiloyum gelin sizinle beraber zayıflayalım ne dersiniz ben karatay diyetine başlayacağım gelin sizinle beraber başlayalım..içlerinde kötülük olmasada eşlerimiz bizi bu sebeple çok kırarlar daha..akıllarınca gaza getirmeye çalışıyorlar ne dersiniz haber bekleyeceğim..Ben geldim
Esim oglen geldi tam iki saat konustu. O kadinla arasinda ask mesk cinsel hic bi anlamda bişey olmadigini anne babasının uzerine yeminler ederek soyledi. Keske binmeseydim dogru bisey degil, yol uzerinden gecince ablam ise baslayana kadat almasini ben istedim. Oda kabul etti dedi
Bir sürü sey konuştuk, hic uyumadim ve midemden bi yudum su bile gecmedi. Sanki vücuduma elektrik verilmis, kendimi hic iyi hissetmiyorum.
Esime dedim tek sorun bu da degil, sen surekli benim kglu olduğumu ima edip beni kucuk düşünüyorsun, bana dokunmuyorsun, gururumu bi kenara birakip ben yaklasiyorum sana uykum var, film izliyorum diyorsun. Bendrn sogudugunu soyluyorsun en onemlisi sevmediğini söyledin. Bu evlilik bi sekilde devam nasil etsin. Hadi bugun herseyi unutalim diyeyim ama iki gun sonra sorunlar cig gibi buyuyerek geliyor dedim...
Benden isteklerini siraladi, benden cok o konustu yine. Seni sevmiyorum dedim ama sabah ise gidince bosandigimizi düşündüm agladim, oda arkadasim noluyo dedi onunla paylastim falan dedi.
Artik ne o kadinla ne de baska birisi ile gereksiz muhabbetlere girmeyecegine, beni kucuk dusurup uzmeyecegine, kg mu ikde bir dile getirmeyecegine soz verdi. Benden sadece kendisine az da olsa guvenmemi istedi.
Beni ne kadar kirdiysa da,agir sozler soylediyse de ben onu seviyorum galiba. Yoksa gozlerimden durmadan neden yaslar suzulsun. Benden asla bosanmayacagini soyledi.adla dava acanin kendisi olmayacagini soyledi...
ni hadi kalk kiyamam ben onlara lutfen bi sehriye corbasi bari yap o kolay cocuklarin ne sucuu var diymi kardesim bu arada oadam yokmu evde?Bugun hic bisey yapamadim
Corba bile yapamadim
Canimm cok sevindim dedim sana fevri davranma diye kotu zamanlar geciriyosunuz bak esinin uzerine fazla gitme gereksiz kiskancliklar yapma bide sorsaydin kuzeninle yart demisya o nedemekmis sapikmisin sen de yada simdi deme tekrar acma konuyu yeri gelince soyle bende zayiflamak istiyorum biraz zayiflayalimmi fatoscum sakin bidaha sen gitme esine o sana gelsin bu sure uzarsa uzasin birak alismis iyce o biraz agirdan al okis simdi yuzun gulsun haaa o kadinin arabasina binmesin bidaha sende kizlarini al suslen git esinin isyerine aradaBen geldim
mercimek çorbası ile çikolatalı puding yaptım. :) yediler çok şükür iyiler. evet biz tartışırken onlar büyük gibi davranıyorlar.. evde eşim şuan.. dışarı çıkalım dedi ama hiç halim yoktu ki. sen çık dedim, seni bırakıp gitmem dedi :ODoyur kizlar
ni hadi kalk kiyamam ben onlara lutfen bi sehriye corbasi bari yap o kolay cocuklarin ne sucuu var diymi kardesim bu arada oadam yokmu evde?
Canimm cok sevindim dedim sana fevri davranma diye kotu zamanlar geciriyosunuz bak esinin uzerine fazla gitme gereksiz kiskancliklar yapma bide sorsaydin kuzeninle yart demisya o nedemekmis sapikmisin sen de yada simdi deme tekrar acma konuyu yeri gelince soyle bende zayiflamak istiyorum biraz zayiflayalimmi fatoscum sakin bidaha sen gitme esine o sana gelsin bu sure uzarsa uzasin birak alismis iyce o biraz agirdan al okis simdi yuzun gulsun haaa o kadinin arabasina binmesin bidaha sende kizlarini al suslen git esinin isyerine arada
mercimek çorbası ile çikolatalı puding yaptım. :) yediler çok şükür iyiler. evet biz tartışırken onlar büyük gibi davranıyorlar.. evde eşim şuan.. dışarı çıkalım dedi ama hiç halim yoktu ki. sen çık dedim, seni bırakıp gitmem dedi :O[/QUOTE cok iyi olmus afiyet olsun kizlarina cikmadigin iyi olmus surtsun burnu pas verme bu gece gelecektir o sana dus al rahatla biraz gelmessede gelmesin takma kafana
karatayı denedim 1 ayda 4 kg verdim. tabi bırakınca bir müddet sonra geri aldım. verilemeyecek bir kiloda değiliz şuan 67 kiloyum, 40 bedenim. eşim abartıyor. evlendiğimde XS bedendim tabi. o günlerdeki gibi olmamı bekliyor.fatoş hanım ya da fatoş abla bu kilo bize bela olacak bende 163 e 89 -90 kiloyum gelin sizinle beraber zayıflayalım ne dersiniz ben karatay diyetine başlayacağım gelin sizinle beraber başlayalım..içlerinde kötülük olmasada eşlerimiz bizi bu sebeple çok kırarlar daha..akıllarınca gaza getirmeye çalışıyorlar ne dersiniz haber bekleyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?