Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

honeyyyyyyyyyyy canımm
ne haberr test yaptım anacım şu ovolosyon testinden dünkü belliydi çift.izgi şimdiki biri silk çizgii

gizem testi yaptım dün çiftçizgiydi bugün silk çizgi o teste göre 36 saate yumurtlama oluyormuş ne biely,im birde bunu deniyoruz ama şimdi o 36 saati yakaldık fakat birde yumurtanın çatlayıp çatalamamsı varmış o nasıl bişi onu bilmiyorum çatlamadığı zaman kiste dönüşüyormuşş

canım okadar çok şey varki...aslında bazen kendime kzııyorum yeter artık bırak onu bunu diyorum...insanlar kazayla hamile kalıyorlar..Allah isteyince herşey oluyor..bizde onu ye bunu ye onu takip bunu takippp...Sadece dua etmemiz gerekiyor bence..herşey bir bahane bizde o bahaneleri yaratmaya çalışıyoruz tatlımm...

canım şu adet listesine benide yazarmısınız?25 ağustos benimki

canım o güzel listeye eklemsini bilmişyorum ebrara ekliyor pzt yazarız az kalmış inşalllhh bari bu ayy sende bişi olsun eğer olmassa ne yapalım sende test uygularsın gerçi sen sık çalışma yapıyorsun ama teste en azından yumurtlamayı gösteriyor bazan kadınlar yumurtlamayabiliyormuş canım senin az kaldıı beklemedeyiz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…