Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

gizem bende aslında kafamdan çıkartmıştım ama nedese bu y şiddetli bebek sevdasına düştüm korkuyorum kaç aydır ağlamıyordum bu ay eğer olmassa korkarımki yıkılırım çünkü bazan dayanamıyorum nedensee ..... evet sadce dua ama yinede elimizden ne gelirse yapalım diyorum sempatiksalakcinni

evet canım beklemedeyiz ama içime doğmuyor hiç..ayy dur sana rüyamı anlatayım..benim 3 ay önce bir arkadaşım doğum yapmıştı..o gelmiş bize elinde bebeği...bende yanında oturuyorum..benimde kucağımda bir erkek bebek..çok tatlı..ama nasıl mutluyum anlatamam..bebekleri karşılaştırıyoruz:))ben diyorumki arkadaşıma canım senin bebeğin çok güzel maşallah..o da abana diyor seninkide çok güzel...:)))o arda arkadaşımın annesi geliyor yanıma...belimin yanındaki kemiklere dokunuyor ve diyorki ohh çok iyi bak..bu kemiklerin olması hamileliği kolaylaştırıyor..şanslısın...yakın zamanda olur bence bebişin diyor...

erekek bebek müjdedeir canım evet canını sıkma zaten senin bebbeğin olacak kadının kemiklere dokunmasıda sende bir sorun olmadığını gösteriyor içini ferah tut bu yıl içinde sen hamile olacaksın benimde içime doğan bu gizem ne yalan söyleyimm

gerçi bütün gün bebekle yatıp bebekle kalkınca böyle rüyaları görmemek mümkün değil:))

evet haklısn ben artık rüyada görmez oldum :))) aslında birkaç aydır çok rahattım bu ay erken adet olunca o teyzede öyle deyince adetimde uzun sürünce biranda umutlandım ben %10 luk şansımla (umursamaz::umursamaz:

ya bakarmısn %10 şansın peşine takılmış gidiyorum ben bilmiyorumkismile yani artık gelsin ddiyorum bu aralar yine agresifim etrafı kırıyorumm :)) anam bir hamile kalsak agresiflikte bitecekk melek gibi olacağızda gelsee veletlerkafamçokkarıştı:CüvCüv:

valla o şans %1 de olsa oluyor...İnşallah canım o duyguyu hepimiz yaşayacağız..

ayy canım inşallah...senin içine doğan oluyor:))) canım biz bebek denemeye başladık 2 .ay hamileydim...şimdi 8 aydır deniyoruz olmuyor..doktorda bişey yok diyor.bu kısmetten başka nedir ki??rabbimm biliyor herşeyi işte....

canım benim evet rabbim biliyor o en doğrusunu doğru zamanı biliyor ama biz kullar işte sorun biz .))

gizem bugün topiclerde dolaştım durdum :)) bu kadar çok incelmeiştim iyide oldu bayağı bişler öğrendim aslında çok şeyi bilmekte iyi değil ama olsun yine öğrendim canım şimdi biz bu ay hamile kalamsakk şu tükürükle yapılan yteste alalım yumurtlama günümüzü tespit edelim ve strese hiç girmeylim :)))

selam kızlar...sizi unuttum sanmayın , nete falan giremiyorum çok kötü aşermem var sürekli yatıyorum hiç bişey yiyemiyorum zayıfladım bile kilo almam gerekirken, ama rabbime binlerce kez şükür minnoşum iyi 7 haftalık oldu maşallahsüphanallah, kalp atışınıda duyduk çok şükür...12. haftaya kadar raporla geçirmeyi planlıyorum kızlar..alalhım hepinize bu duyguyu yaşatsın...benide sağsağlim bebeğime kavuştursun...öpüyorum hepinizi...

canım merak etmiştik bugün burda kimse olmaz bende dahil ama bugün buradayım topicleri geziyorum kendine dikkaet et 3 ay zorlu bir süreç rabbimin izniyyle atlatacaksın inşallhh:Saruboceq::Saruboceq:

ay serpil burdaymış.bayadır yani 1 haftadır girmiyorum nete.eşim evde izinliydi.bide pek iyi hissetmedim kendimi 1 haftadır ilaç bırakma dönemiyle alakalı olabilir büyük ihtimal.herşeyden çabuk etkileniyorum.onun için giremedim ama iyiyim çok şükür 1-2 gündür girerim eskisi gibi sık sık

kızlar seni merak ediyordu özellikle nihal nerelredydin şükürkli tualina ve sen nihayet girip durumunuzu bildirdiniz bizde çatlamıştık meraktan canım

kızlar seni merak ediyordu özellikle nihal nerelredydin şükürkli tualina ve sen nihayet girip durumunuzu bildirdiniz bizde çatlamıştık meraktan canım

ay sen ciddimisin.merak ettiniz mi beni de gerçekten.:1hug:çok sevindim inanın ki.içimden acaba merak ettilermi ki felan diyodum.geç haber verdim özür dilerim.gecen pazar p.atak gibi bişi geçirir gibi oldum.nası bi tabir oldu amatam anlamıyla p.atak geçirsem çok daha kötü hissederdim ondan öle dedim.yokladı beni biraz.zamanın da beterini de geçirdim.işte bu sebepten hamilelikten çok korkuyorum nası geçecek 9 ay die.

ALLAH büyük hakkımızda ki en hayırlı zaman da olsun bebeğimiz.bugün de evlilik yıl dönümümüz.pek özel bişi yapamadık bi yere felan gidemedik ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…