Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şimdi kızlar bugün çatlama olduysa bende bugün çalışma falan yok olmayacak peki hesaplıyorum o zaman benim adet tarhim 5 falan olacak veya 6 o zaman ben 27 ve 28 günde adet olacağım o 22 günde ki adeti saymayacğız galiba böyle çıkacak durum yine eşim haklı çıktı o 28 günde olacaksın dedi eee baksana o benden daha iyi biliyor ya

niahl için yazmıştım busecan bir bakıver

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

valla bilemedim ben karışıkı bu duurmlar ii ce karıştım havadan herkesin regl değişti zaten her ay değişiyoda bekleyelim serpilcim bakalım ne olcak

loveli yok bu gun canım bulamadım ((ü

buse nihalin adet tarihlerine göre tabloso normal adet tarihlerini yazarmısın nihal tekar

yazıyorum serpil ama benim tatil olayı mı etkiledi o zaman çok geç olmuştum

1 ağustos
5 temmuz
23 mayıs

ağustos
5 temmuz
23 mayıs

nihal canım senin otomotik hesaplayıclarına baktım normal bu ara yumurtlama dönemindesin doğru yanii ateşin canım yumurtlama dönemin 17 ila 22 si arası yaklaşık adet tarih 5 i canım panikleme gayet normal bu ara çalışmalarına ağırlık ver

nihall evet bu ay heimizin döngüüsü arapsaçı oldu benim erken senin geç yani bekleyip göreceğiz o yüzden hepimizn yumurtlama dönemide değişti biz şu kiti kullanmasydık ben resmen kaçırtıyordum canım şimdi kaçırmadık ama busenin karl faruğu gibi benimkininde işi işte burdura gidecek yarında olmayacakk düşünsenize halimii allahtan o kitlerle kafamız rahat ettii resmen adamlara tecavüz oluyor ama ne yapalım yanii yapacak bişi yokkk

loveli yok bu gun canım bulamadım ((ü

yazıyorum serpil ama benim tatil olayı mı etkiledi o zaman çok geç olmuştum

1 ağustos
5 temmuz
23 mayıs

hayatım sen yaz özelinden sonra sana döner cvp olarak ok
ama iki kerede yumurtluyo olabilirsin bilemiyorumkı valla karmakarışık oldum heeeekafamçokkarıştı

çalışmaktan helak olduk resmen ramazanda iki katı zor valla geçen gun sular kesilmiş biz çalışırken amannn bekkle bekle gece 3 te geldi su yıkandık sahuru yaptıkta oruç tutabildik :))))))

evet bu geçen ay regl sapıttı düzenler tuhaf yumurtlama düzenleride tuhaflaştı o yüzden bekleyelim bakalım

çalışmaktan helak olduk resmen ramazanda iki katı zor valla geçen gun sular kesilmiş biz çalışırken amannn bekkle bekle gece 3 te geldi su yıkandık sahuru yaptıkta oruç tutabildik :))))))
ii senin eşin oruç tutuyorum ben yoruluyorum yapamam demiyo bravo valla
benimki hemen orucun arkasına sığınıyo valla tutma bu ne ya bana kocalık mı yapamıycan oruç için dedim sinir etti resmen yaaa hep bi bahanesi var oruçluyum, yorgunum, pislik nefret geldi yaaa yemin ederim yuhhhh yanı utanmaz adam yaşından başından gençliğinden utan neler dyorum yüzüde kızarmıyo yüzsüzzzzzzzzz erkekliğime yakıştırmama ben yok adam da yüz yok eşşek derisi var alsanaalsanasmile

valahii bencede ramazan da işkence canım çeklmiyor :))))) canıum ben bu ay ateş ölçmedim keşke ölçseymişim ( neyse artık ben şuan istesemde bir halt olmaz çalıştığımla kalalyım hoşş milllet birkerde hamile kalıyor biz de tık olmuyor

busecann sana bitiyorum ben ya sen kıznca ne tatalı oluyorsun öyle ya:roflol::roflol::roflol: çok şekersin ya sabrett biz onun icabına bakacağız bütün kızlar toplanacağız canım sabrett biraz daha

canım eşim benden daha çok çocuk istiyor bende bu ateş yumurtlama v.s anlatıyorum ona oda biliçli yani canı istesede istemesede yapıyo :)))

yaa kızlar geçmişi okudum valla kafam karıştı
yumurtlamalar çatlamalar bu kadar üzerine düşmek sıkıntı olacak bize tabi bu benim nacizane görüşüm bilmiyorumkismile yani sonradan üzülmek daha kötü oluyor bence biraz akışına bırakmak en doğrusu değilmii....Hayatın yaşamın en güzel anlarını bazen heder ettiğimi düşünüyorum ve sizide çok sevdiğimden üzülmenizi istemiyorummm... bilmiyorumkismile

canım eşim benden daha çok çocuk istiyor bende bu ateş yumurtlama v.s anlatıyorum ona oda biliçli yani canı istesede istemesede yapıyo :)))
maşallah hayatım aman bilinçli adam ne güzel süper valla benimki görünüşte modern bilinçli
uyuzzz ne olcak

busecann sana bitiyorum ben ya sen kıznca ne tatalı oluyorsun öyle ya:roflol::roflol::roflol: çok şekersin ya sabrett biz onun icabına bakacağız bütün kızlar toplanacağız canım sabrett biraz daha

çok içim acıyo aslında biliyomusun mafoldumben
huysuz herif çok şanssızmışım çokkkk mafoldumben
şu yüzüm bi gülmedi

bende anlatıyorum bana profosör karım benim diyor evet onunda işi ağır stresli canı istesede istemesede evet diyor biizm tek sorunumuz onun işi yani heran yok olabiliyor ( problem bu hatırlarsanız son 2 ayım böyle geçti ve benim çoğu ayım bu şeklde geçtii(
ona dün anlatımm biz yumurtlama günerini yalnış yapıyormuşuz vs vs vs oda dinledi ne yapsın zavvllı gözü tv maçta aradadda beni dinliyor yanii bıktıı bu konulardan ama yinede kibardırr dinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…