1 ağustos
5 temmuz
23 mayıs
nihal canım senin otomotik hesaplayıclarına baktım normal bu ara yumurtlama dönemindesin doğru yanii ateşin canım yumurtlama dönemin 17 ila 22 si arası yaklaşık adet tarih 5 i canım panikleme gayet normal bu ara çalışmalarına ağırlık ver
ya bugün ebrrara siyah kuşak taktırmayalım dedim ama galiba kral faruğa gerekiyor canım bu benden onaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
şimdi kızlar bugün çatlama olduysa bende bugün çalışma falan yok olmayacak peki hesaplıyorum o zaman benim adet tarhim 5 falan olacak veya 6 o zaman ben 27 ve 28 günde adet olacağım o 22 günde ki adeti saymayacğız galiba böyle çıkacak durum yine eşim haklı çıktı o 28 günde olacaksın dedi eee baksana o benden daha iyi biliyor ya
ağustos ateş tablom
01/08 1.gün 36.2 regli
02/08 2.gün ölçmedim
03/08 3.gün ölçmedim
04/08 4.gün 36.4
05/08 5.gün 36.4
06/08 6.gün 36.5
07/08 7.gün 36.4
08/08 8.gün 36.4 çalışma
09/08 9.gün 36.4
10/08 10.gün 36.4
11/08 11.gün 36.5 çalışma
12/08 12.gün 36.4
13/08 13.gün 36.7 çalışma
14/08 14.gün 36.3 çalışma
15/08 15.gün
16.08 16.gün 36.4 çalışma
17/08 17.gğn 36.5
18/08 18.gün 36.6 çalışma
19/08 19.gün 36.5
20/08 20.gün 36.4 çalışma
21/08 21.gün 36.4 (yapışkan uzayan akıntı)
22/08 22.gün 36.3 çalışma (yapışkan uzayan akıntı )
23/08 23.gün 36.3
biz 14 veya 15 demiştik şimdi 22. günmü akıntın geldi kafam karıştı
28 günde adet görüyosan 5 günün kaldı
22 gün olduysa 36. günmü adet zamanın yada luteal faz kısa sürcek yarınkı ateşin yükselcekmi bakalım belkide iki defa yumurtlama oldu sende bilmiyorumkismile
yarınkı ateş ne göstercek bakalım çalışmalarda süper gün aşırı 22. günde var çalışma 14. günde de var olduysa o zamnda hatta 16. günde de inşşş hayatım güzel haberler verirsin bize
loveliye yazdınmı bunu bi sorsana nihal onada ustam kaydirigubbakcemile3
buse nihalin adet tarihlerine göre tabloso normal adet tarihlerini yazarmısın nihal tekar
nihal 28 günde adet olmuyor busecann
loveli yok bu gun canım bulamadım((ü
yazıyorum serpil ama benim tatil olayı mı etkiledi o zaman çok geç olmuştum
1 ağustos
5 temmuz
23 mayıs
çalışmaktan helak olduk resmen ramazanda iki katı zor valla geçen gun sular kesilmiş biz çalışırken amannn bekkle bekle gece 3 te geldi su yıkandık sahuru yaptıkta oruç tutabildik :))))))ağustos
5 temmuz
23 mayıs
nihal canım senin otomotik hesaplayıclarına baktım normal bu ara yumurtlama dönemindesin doğru yanii ateşin canım yumurtlama dönemin 17 ila 22 si arası yaklaşık adet tarih 5 i canım panikleme gayet normal bu ara çalışmalarına ağırlık ver
buse benım kafam allak bullak oldu yaaa bu ateş bize kafayı yedircek sonunda22. günde 6 gün mü var valla kafam karıştı benim ya
nihall evet bu ay heimizin döngüüsü arapsaçı oldu benim erken senin geç yani bekleyip göreceğiz o yüzden hepimizn yumurtlama dönemide değişti biz şu kiti kullanmasydık ben resmen kaçırtıyordum canım şimdi kaçırmadık ama busenin karl faruğu gibi benimkininde işi işte burdura gidecek yarında olmayacakk düşünsenize halimii allahtan o kitlerle kafamız rahat ettii resmen adamlara tecavüz oluyor ama ne yapalım yanii yapacak bişi yokkk
ii senin eşin oruç tutuyorum ben yoruluyorum yapamam demiyo bravo vallaçalışmaktan helak olduk resmen ramazanda iki katı zor valla geçen gun sular kesilmiş biz çalışırken amannn bekkle bekle gece 3 te geldi su yıkandık sahuru yaptıkta oruç tutabildik :))))))
çalışmaktan helak olduk resmen ramazanda iki katı zor valla geçen gun sular kesilmiş biz çalışırken amannn bekkle bekle gece 3 te geldi su yıkandık sahuru yaptıkta oruç tutabildik :))))))
evet bu geçen ay regl sapıttı düzenler tuhaf yumurtlama düzenleride tuhaflaştı o yüzden bekleyelim bakalım
ii senin eşin oruç tutuyorum ben yoruluyorum yapamam demiyo bravo valla
benimki hemen orucun arkasına sığınıyo valla tutma bu ne ya bana kocalık mı yapamıycan oruç için dedim sinir etti resmen yaaa hep bi bahanesi var oruçluyum, yorgunum, pislik nefret geldi yaaa yemin ederim yuhhhh yanı utanmaz adam yaşından başından gençliğinden utan neler dyorum yüzüde kızarmıyo yüzsüzzzzzzzzz erkekliğime yakıştırmama ben yok adam da yüz yok eşşek derisi var alsanaalsanasmile
maşallah hayatım aman bilinçli adam ne güzel süper valla benimki görünüşte modern bilinçlicanım eşim benden daha çok çocuk istiyor bende bu ateş yumurtlama v.s anlatıyorum ona oda biliçli yani canı istesede istemesede yapıyo :)))
busecann sana bitiyorum ben ya sen kıznca ne tatalı oluyorsun öyle ya:roflol::roflol::roflol: çok şekersin ya sabrett biz onun icabına bakacağız bütün kızlar toplanacağız canım sabrett biraz daha
canım eşim benden daha çok çocuk istiyor bende bu ateş yumurtlama v.s anlatıyorum ona oda biliçli yani canı istesede istemesede yapıyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?