Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ohhhhhh yaramazlar seni kurtarmış :))))

byılırım böyle tipler ya keşke görünmez adam olsaydımda orad olsaydım işim gereği ben bu tarz insanlarla beraberim evlenmeden önce daha sık beraberdim ben resmen onlarla kafa yaparım bu kafa yapma olayımdan dolayı benden vazgeçemezler :))) kojkoşlarrr kokoş ya bunlar ama severim bu tipleri iç dünyalarında zavallı ve yalnızlardır tattalım ben onların bu yönlerini çok iyi bilir onlara damanardan girerim bazan ciddi cidiid kafa yaptığım anlar olur çıkınca onlardan yerlere yatarım gülmekten

yok artık:roflol::roflol:...gercekten sıkıcıymıs yaaaa...zengın olmakla ılgısı yok bence..

bence güzel ama şu kadayıflı tavuk göğsü nasıl bişi :kedi:

nerelerdeydin sen ????

cıncığıne yirim seniii özledim seniiii

bende sizi özledim kızlar yaaaa
ay o kadfar yoğunkı bu hafta yetişmesi gerekn işler le dolu sabah girdim bu saate bitti
ne var ne yok bakiimmm
benim kral faruk gene yorgundu cuma ve pazar çalışma yoktu
cmt oldu sadece klava:
bugünde olması lazım ama iftara yemeğe gitcekmiş erkekler le mafoldumben

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

yok artık:roflol::roflol:...gercekten sıkıcıymıs yaaaa...zengın olmakla ılgısı yok bence..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamamen para ve şimarıklık canım yengem işte dayımın hatrına yılda bir kez gidiyoruz :))

:roflol::roflol::roflol:....bı bebek olsun sende ona boyle yaparsın:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bayanssulusmile iftardan dönüşte evde sıkıştır sen faruku:)))))

buse benim ateşimi gördun mu :)))) yorum bekliyorum

:roflol::roflol::roflol:....bı bebek olsun sende ona boyle yaparsın:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ewtt uyuz valla uyuz köpekler gibi hahahahah kaydirigubbakcemile3
yorgun lafından tiksindimmm
bayanssulusmile iftardan dönüşte evde sıkıştır sen faruku:)))))

buse benim ateşimi gördun mu :)))) yorum bekliyorum

aman ne sıkıştırcam ya bananee alsanaalsanasmile
görmedim tekrar yayınlasana bi
sen benimkini gördünmü

ben durumu ıyı(yanı zengın)cok kısı tanıyom ama benım tanıdıklarım cok mutevazı ınsanlar...bıde senın dayın,yakın akraban...netse allah saglık versın..para dedıgın gelır gecer:içelim:

busecann vallhii nihalin bir ateşine bak banada bir yorum yap bugün iç çamşırımda kahvelekelenme var ben bugünmü çatladım acaba eee benimkide burdura giidyor yani bugün ve yarın yok iyiki dün çalıştık hadii benimkii fedakarlık yaptıda ama işi gereği yine yok deli olucammm seninkini bebek olunca kızlarla toplanıp şeyini kesip balkondan aşağı atacağız köpeklere yem olsunlaelaelaelaelae

busecimm buldum burda

valalhi ben s eviyorum bu tipleri benim etrafımd a çok var ama bana hava atamıyorlar çünkü ben sırlarını biliyorum hahhahahhahaha bana anlatmak zorundalar hahhahahahhahahaha eeee yani ama sevimli tipler

nihalim zaten onlar sende 1 kere çeklir ben öyle yapıyorumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

inş çatlamıştır ve tutmuştur serpilcim dileğimiz oyle allahda duyuyorrr inş hayırlı haberler verişrsin bizeeee opuyorumnanaktan
evt bencede ne biçim adam yaaa pisss alsanaalsanasmile gıcık oluyorum resmen adama alsanaalsanasmile

ya bugün ebrrara siyah kuşak taktırmayalım dedim ama galiba kral faruğa gerekiyor canım bu benden onaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

busecimm buldum burda
ağustos ateş tablom

01/08 1.gün 36.2 regli
02/08 2.gün ölçmedim
03/08 3.gün ölçmedim
04/08 4.gün 36.4
05/08 5.gün 36.4
06/08 6.gün 36.5
07/08 7.gün 36.4
08/08 8.gün 36.4 çalışma
09/08 9.gün 36.4
10/08 10.gün 36.4
11/08 11.gün 36.5 çalışma
12/08 12.gün 36.4
13/08 13.gün 36.7 çalışma
14/08 14.gün 36.3 çalışma
15/08 15.gün
16.08 16.gün 36.4 çalışma
17/08 17.gğn 36.5
18/08 18.gün 36.6 çalışma
19/08 19.gün 36.5
20/08 20.gün 36.4 çalışma
21/08 21.gün 36.4 (yapışkan uzayan akıntı)
22/08 22.gün 36.3 çalışma (yapışkan uzayan akıntı )
23/08 23.gün 36.3

biz 14 veya 15 demiştik şimdi 22. günmü akıntın geldi kafam karıştı
28 günde adet görüyosan 5 günün kaldı
22 gün olduysa 36. günmü adet zamanın yada luteal faz kısa sürcek yarınkı ateşin yükselcekmi bakalım belkide iki defa yumurtlama oldu sende bilmiyorumkismile
yarınkı ateş ne göstercek bakalım çalışmalarda süper gün aşırı 22. günde var çalışma 14. günde de var olduysa o zamnda hatta 16. günde de inşşş hayatım güzel haberler verirsin bize

loveliye yazdınmı bunu bi sorsana nihal onada ustam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…