canımmmmm sonrdan üzülmeye alıştı bünyem benım ha şimdi ha sonra üzülmek çokta fark etmiyo ebrar ben çok yoruldum yaaayaa kızlar geçmişi okudum valla kafam karıştı
yumurtlamalar çatlamalar bu kadar üzerine düşmek sıkıntı olacak bize tabi bu benim nacizane görüşüm bilmiyorumkismile yani sonradan üzülmek daha kötü oluyor bence biraz akışına bırakmak en doğrusu değilmii....Hayatın yaşamın en güzel anlarını bazen heder ettiğimi düşünüyorum ve sizide çok sevdiğimden üzülmenizi istemiyorummm... bilmiyorumkismile
canımmmmm sonrdan üzülmeye alıştı bünyem benım ha şimdi ha sonra üzülmek çokta fark etmiyo ebrar ben çok yoruldum yaaa(((
olurmu öyle şey canım üzülme Rabbim eğer takdir ettiyse olacak ama elden gelen bişey varmı eğer tüm tedaviler yapıldı bi sıkıntı yoksa gerisini ONA bırakmak lazım teslim olmak gerek Versende Vermesende ben senden gelene razıyım demek lazım bu kadar üzerine düşünce geçirdiğin günler bile sıkıntı oluyor bence daha çok yoruluyor insan bilmiyorumkismile
Napıyorsunuz ben işyerindeyim acaip başım ağrıyor(
olurmu öyle şey canım üzülme Rabbim eğer takdir ettiyse olacak ama elden gelen bişey varmı eğer tüm tedaviler yapıldı bi sıkıntı yoksa gerisini ONA bırakmak lazım teslim olmak gerek Versende Vermesende ben senden gelene razıyım demek lazım bu kadar üzerine düşünce geçirdiğin günler bile sıkıntı oluyor bence daha çok yoruluyor insan bilmiyorumkismile
Evet bugün güneş çarptı beni,işyerindeki arkadaşlar denize gittiğimi zannettiler.
Ama dinlenmem mümkün değil Serpil cim yine aynı olaylar
ebrara evet keşke söylediklerini uygulasak nedense bu ay böyle bir kriz oluştuu
Napıyorsunuz ben işyerindeyim acaip başım ağrıyor(
Giden dostlara güle güle.
Serpilcim kastettiğim olaylar işyeriyle ilgili kırılan camlar...........vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?