Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canımmmmm sonrdan üzülmeye alıştı bünyem benım ha şimdi ha sonra üzülmek çokta fark etmiyo ebrar ben çok yoruldum yaaa (((

busecan ben seni çok iyi nalıyorum sendede bendede şu yumurtlama sendurumu var tabbiiki bu sendorum eşlerimden kaynaklanıyor biz huzursuz oluyor strese girtiyoruz ve bitmeyen annne olma duygumuz bunları açığa çıkartıyor bebbeğim

canımmmmm sonrdan üzülmeye alıştı bünyem benım ha şimdi ha sonra üzülmek çokta fark etmiyo ebrar ben çok yoruldum yaaa (((

olurmu öyle şey canım üzülme Rabbim eğer takdir ettiyse olacak ama elden gelen bişey varmı eğer tüm tedaviler yapıldı bi sıkıntı yoksa gerisini ONA bırakmak lazım teslim olmak gerek Versende Vermesende ben senden gelene razıyım demek lazım bu kadar üzerine düşünce geçirdiğin günler bile sıkıntı oluyor bence daha çok yoruluyor insan bilmiyorumkismile

a.s a.s a.s aminnnn
a.s
Napıyorsunuz ben işyerindeyim acaip başım ağrıyor(

canımmmm yorulmuşsundur ondan dikkat et canımmmmmopuyorumnanaktan

ebrara evet keşke söylediklerini uygulasak nedense bu ay böyle bir kriz oluştuu

Evet bugün güneş çarptı beni,işyerindeki arkadaşlar denize gittiğimi zannettiler.
Ama dinlenmem mümkün değil Serpil cim yine aynı olaylar

Evet bugün güneş çarptı beni,işyerindeki arkadaşlar denize gittiğimi zannettiler.
Ama dinlenmem mümkün değil Serpil cim yine aynı olaylar

tahmn ettim zaten canımama mısracım minik mısrayı düşünmek zorundasın emin ol hiç birşeyi düzeltemessin düzeltebilseydim ben düzeltirdim:sinifsinif:

ebrara evet keşke söylediklerini uygulasak nedense bu ay böyle bir kriz oluştuu

inş. geçecek canım güzel haberler ardı ardına gelecek ve herkes Rabbimin izniyle meleğine kavuşacak inş. rabbim bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder ....
ama üzülmeyin sizde lütfen :1hug:

Napıyorsunuz ben işyerindeyim acaip başım ağrıyor(

napalım canım iyiyiz sıcaklartan olabilir yoğunluktan olabilirdikkkat et kendine tatlım

kızlar ben çıkıyorum hepiniz allah aemanet olun hayırlı iftarlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…