kız kime gittin ev basmaya :roflol::roflol::roflol:
kızlar hazırlanın ninjalar :1ninca::1ninca::roflol::roflol:
kız okumadım ne yazmışş ev basmaya gittim ama kımı bilmiyorumkismile
dimi harika
cimcime olduğuma bakmayın diyosun :roflol::roflol:
cimcime olduğuma bakmayın diyosun :roflol::roflol:
ooyyoyyyy cimcime eminim zaten 5 para etmediklerine tatlım sıkma canını evet yaradana havale et vallhii bu aralar birileri elimde kalır diye bende ofisten çıkmıyorum
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ooyyoyyyy cimcime eminim zaten 5 para etmediklerine tatlım sıkma canını evet yaradana havale et vallhii bu aralar birileri elimde kalır diye bende ofisten çıkmıyorum
valla kızlar beş para etmez bi insan işte allaha havale ettim hepsini .....
kızlar fatooo alışverişteymiş hepinize selamı var fatooo bu halimizi görse ben bu kızları bıraktım giitim yoldan çıkmışlar der topic basarlar ev basarlar vallhii eskiden göbek atarlardı der
busecan ya burnum kaşınıyor burnumun üstüyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
nihallllllllllllll ses verrrrrrrrrrr
cimcimee stresin geçtimi balımm
amanınnnnnnnnnnnnnnnohaoldumsmileohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
hadi inşşşş
kizlar gunaydin ,,,ben bu sabah bi karar aldim ve ates tablomu yirtip attimderecemi de rafa kaldirdim,artik ne ates nede baska biseyle ugrasmicam,cunku farkettim ki bu is bende fikri sabit olusturmus,,,duzenim gittikce bozuluyor ,ustelikte doktrum hersey normal dedigi hade,,lekelenmelerim var ve bu gecen reglimin bitmesinden 9 gun sonra basladi,,,yarin doktoruma gidecem ,ve artik doktra gitmekten baska biseyle ugrasmamaya karar verdim,,,bitane yavrum var allahima sukur,eger vakti tayin edilsiyde elbett bitane daha olur,ama ben ustune dustukce sagligim bozulcak,,,canimiz isterse asilama yada tup yapariz,zaman ne gosteccek bilinmez,,,,ama gunleri saymicam vesselam,,,,sizleri cok sevdim ve arada bakicam sizin durumlariniz nedir diye,,,,hepiniz hakkinizi helal edin,dualarim sizinleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE
canımm haklısın hakında hayırlısı olsun( özliycez seni
yanlis anlamayin canim benim,herzaman dualarimda olcaniz,,,inan cok gerilmedimde,ama boylesi bana daha iyi gelcek,bu karar bile beni rahatlatti,ben nekadar kafama takmasam desemde ,fikri sabit olmusum bile farketmeden ve hic problemim yokken hormonlarim dengesini kaybetti,,,,size bakarim arada ,,,beim bi yavrum var ,allah ona saglik afiyet versin,sizede en yakin zamanda bebisler,,,,:a015:
dularımız hepimiz için canım senide unuymayız opuyorumnanaktan
nihalcim yoğunbmuusn hpt_honey olsaydı şu yaşlı teyze maceralrını anlatsaydıı birazcık keyfimiz yerine gelirdii
honeyy yakarsam sorucam valla salladı bizi iyice
sizi seviyorum:1hug::1hug::1hug:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu ikonlara bende bayılıyorum yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
buse harika hepsii bayılıyorum ben ohaoldumsmile:mymeka: bu harika
cimcime harbiden anlatsana canım
:1ninca: :1ninca: buda benim icon buse unttun mu ?:1ninca:ewt bende çok tatlılar valla komık bakıyorum gülüyorum
ohaoldumsmile şu çok şeker yaaa
bayanssulusmile süslü guduyee bu
alsanaalsanasmile kavgacı ikizler bunlar
olumunekankayizsmile şakacı ikizler
Şeniz hahaha bu hele
kaydirigubbakcemile hahahaha buuu
klava: buuuuuu
aklinialirimsmile buuu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?