Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kız kime gittin ev basmaya :roflol::roflol::roflol:
kızlar hazırlanın ninjalar :1ninca::1ninca::roflol::roflol:

kız okumadım ne yazmışş ev basmaya gittim ama kımı bilmiyorumkismile

dimi harika

cimcime olduğuma bakmayın diyosun :roflol::roflol:

valla kızlar beş para etmez bi insan işte allaha havale ettim hepsini .....

ooyyoyyyy cimcime eminim zaten 5 para etmediklerine tatlım sıkma canını evet yaradana havale et vallhii bu aralar birileri elimde kalır diye bende ofisten çıkmıyorum

kızlar fatooo alışverişteymiş hepinize selamı var fatooo bu halimizi görse ben bu kızları bıraktım giitim yoldan çıkmışlar der topic basarlar ev basarlar vallhii eskiden göbek atarlardı der

ooyyoyyyy cimcime eminim zaten 5 para etmediklerine tatlım sıkma canını evet yaradana havale et vallhii bu aralar birileri elimde kalır diye bende ofisten çıkmıyorum

çıkma hayatım sen kal orda aman elini kana bulama kaydirigubbakcemile3
yerim seni ben yaaaopuyorumnanaktan

valla kızlar beş para etmez bi insan işte allaha havale ettim hepsini .....

ewt zaten ne geliyosa 5 para etmezlerden geliyo laf söylemiyim sinir olmıyım diyosun ama duramıyosun sana lafı söylüyo sanada söyleme hakkı doğuyo şu sabırlı sessiz insanlara bayılıyorum valla hiç değilim bende :umursamaz:

kızlar fatooo alışverişteymiş hepinize selamı var fatooo bu halimizi görse ben bu kızları bıraktım giitim yoldan çıkmışlar der topic basarlar ev basarlar vallhii eskiden göbek atarlardı der

ay ayy evet aynen bu yorumu yapardı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

oh fato tatılde
fato alışverişde
bu küçükken okuduğumuz alican tatılde hesabı oldu :roflol::roflol::roflol:

busecan ya burnum kaşınıyor burnumun üstüyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

nihallllllllllllll ses verrrrrrrrrrr

cimcimee stresin geçtimi balımm

süper güldüm ya bugünn cimcime sevsinler seni vallhii ayy çatladım gülmekten mankenizm susupus kız bir yorum yap nihallllllll

bu ikonlara bende bayılıyorum yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ewt bende çok tatlılar valla komık bakıyorum gülüyorum
ohaoldumsmile şu çok şeker yaaa
bayanssulusmile süslü guduyee bu
alsanaalsanasmile kavgacı ikizler bunlar
olumunekankayizsmile şakacı ikizler
Şeniz hahaha bu hele
kaydirigubbakcemile hahahaha buuu
klava: buuuuuu
aklinialirimsmile buuu nasıl

kızlar başak burcu kadınlarını hep anka kuşuna benzetirler astrologlar lütfen okuyun......

Rivayet olunur ki, kuşların hükümdarı olan Simurg Anka, Bilgi Ağacı'nın dallarında yaşar ve her şeyi bilirmiş...

Kuşlar Simurg'a inanır ve onun kendilerini kurtaracağını düşünürmüş. Kuşlar dünyasında her şey ters gittikçe onlar da Simurg'u bekler dururlarmış. Ne var ki, Simurg ortada görünmedikçe kuşkulanır olmuşlar ve sonunda umudu kesmişler.

Derken bir gün uzak bir ülkede bir kuş sürüsü Simurg'un kanadından bir tüy bulmuş. Simurg'un var olduğunu anlayan dünyadaki tüm kuşlar toplanmışlar ve hep birlikte Simurg'un huzuruna gidip yardım istemeye karar vermişler.

Ancak Simurg'un yuvası, etekleri bulutların üzerinde olan Kaf Dağı'nın tepesindeymiş. Oraya varmak için yedi dipsiz vadiyi aşmak gerekirmiş. Kuşlar, hep birlikte göğe doğru uçmaya başlamışlar. Yorulanlar ve düşenler olmuş.

Önce Bülbül geri dönmüş, güle olan aşkını hatırlayıp;

papağan o güzelim tüylerini bahane etmiş(oysa tüyleri yüzünden kafese kapatılırmış):

Kartal; yükseklerdeki krallığını bırakamamış;

baykuş yıkıntılarını özlemiş,

balıkçıl kuşu bataklığını.

Yedi vadi üzerinden uçtukça sayıları gittikçe azalmış.

Ve nihayet beş vadiden geçtikten sonra gelen Altıncı Vadi 'şaşkınlık' ve sonuncusu Yedinci Vadi 'yokoluş'ta bütün kuşlar umutlarını yitirmiş... Kaf Dağı'na vardıklarında geriye otuz kuş kalmış.

Simurg'un yuvasını bulunca ögrenmişler ki;

'SİMURG ANKA - Otuz Kuş' demekmiş.

Onların hepsi Simurg'muş. Her biri de Simurg'muş. Simurg Anka'yı beklemekten vazgeçerek, şaşkınlık ve yokoluşu da yaşadıktan
sonra bile uçmayı sürdürerek, kendi küllerimiz üzerinden yeniden doğabilmek için kendimizi yakmadıkça, her birimiz birer Simurg olmayı göze almadıkça bataklığımızda, tüneklerimizde ve kafeslerimizde yaşamaktan kurtulamayacağız.

Şimdi kendi gökyüzünde uçmak zamanıdır... (02.02.2010 11:58)

:1ninca: :1ninca: buda benim icon buse unttun mu ?:1ninca:

ANKA...

'Yine ben...
Her döndüğünde yanı başında olmanı istediğin hayalin 'dedi...

ve yine yoktu orda sabahın ilk ışığını karşılarken göz bebeklerim...

Oysa 'varım ben! ! ! ' dedi.

'Gerçeğim! ! 'dedi

'Mümkünüm! ! ! 'dedi...

ve hiç yankılanmadı sesi bir daha odamın duvarlarında....

Dedi ki o...'sabret...devam et hayal etmeye..umud et'

'Katlan 'dedi...

'Dayan ' dedi

'Vazgeçme çok yakın 'dedi...

ve öylece gitti hecelerim,henüz bulmamışken anlamını mısralarımda...

'Sev ' dedi...

'Çok sev ' dedi...

ve 'yan ' dedi, 'sen sade yan'...

ve ben doğarım küllerinden dedi sevdiğim kadın...

ya da ben öyle anladım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…