kızlarr muhteşem üçlüü
busecan ebarar42 ve hpt_honey bu üç koca kankiii
ay hakketten hissetti :roflol::roflol::roflol: kesmeye ramak kalmıştı yanıhoneyy hani sen kocanın şeyini balkondan atacaktın ya hatırladınmı bizde busecanın kocasının şeyini atmaya kkara vermiştikiii adam hiisetti çalışmlara başladı :)))))))))))))))))))))))))
evet katılıyorum kesip komsunun balkonuna atcaktım allhtan bebiş oldu heheeeeeeeeeeee ,şe yaramıyosa taşımasınlar sıcakta ağırlık olur ığğğğğğ iyce sapık oldum ha bıu aralar gazeteye tvye çıkcam yine yapasım geldi 3 aydr çalışma yok mola verdik kuruyup belki düşmüştr görmedim görenler varrsa insanlık namına 55555555 nolu tef arasın sempatiksalakcinni
hihoyyythihoyyytsırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol::roflol::içelim::hooray: kazandın canım
evet katılıyorum kesip komsunun balkonuna atcaktım allhtan bebiş oldu heheeeeeeeeeeee ,şe yaramıyosa taşımasınlar sıcakta ağırlık olur ığğğğğğ iyce sapık oldum ha bıu aralar gazeteye tvye çıkcam yine yapasım geldi 3 aydr çalışma yok mola verdik kuruyup belki düşmüştr görmedim görenler varrsa insanlık namına 55555555 nolu tef arasın sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: orta yerimden çatladım gülmekten ya
çatlama kız bebeni düşürcen :)))))))))))) napim serpil bi akıl verin yafff tek benimkisi oruç tutuyo hep ilgiye o alışık bana bişi yok
hihoyyythihoyyytsırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay hakketten bende dedim hamıle kalayım sen görceksin tırmandırcam seni :roflol::roflol:
başka karılara git o zaman her kese yaycam bana ....:hulya: başkasına :hulya:
:roflol::roflol::roflol::roflol: ay adam korktu sanırım :roflol::roflol:
kız bu konuştuklarımızı adamlar söyler karıları için
biz sağolsun yer değiştirdik sayeelerinde :roflol::roflol:
yok benimkinde kız kıza yaşıyoz napalım bacım :))))))
valahi erkekler hep böyle mesala benim eşimde hep hastalanır yok orası ağırır yok burası bende ne çok hastalanıyorsun derim ben hiç ona şuram ağrıyor demem eee bize naz yapıyorlar canım zamna tersine döndüya ondan .))))olumunekankayizsmile
ürkütmicen böle adamları korkarlar bişi olcak yine eyvah diye. yok anam benimkine diomki hamile olayım daha istemicem diyorumm oo seviniyo birak duvarı ......yok benimkinde var bişiler değerleri düşükya ondan hormonları azalmış ne yapsam nafile sanki yaşlanmış bıkmış moruk
cimcime hoş geldin canım burası alışkanlık yapıyo ben böle şeylere takılmazdım en fazla bi ay kalır sıkılırdım şimdiyse güzel dosluklarımız oldu tam yerine geldin he burası uğur getrdi bana inşşlh sanada getrsin
ayni serpil yok başım yok dötüm ağrıyo yok sıcak yazın olmaz yok soğuk duş alama vsssss allhtan azgın karısı yok bırakırdı vada boynuz parlatrdı ha :)
ürkütmicen böle adamları korkarlar bişi olcak yine eyvah diye. yok anam benimkine diomki hamile olayım daha istemicem diyorumm oo seviniyo birak duvarı ......yok benimkinde var bişiler değerleri düşükya ondan hormonları azalmış ne yapsam nafile sanki yaşlanmış bıkmış moruk
hepsi böyle cnm bebek gibi ilgilencen onlarla :roflol::roflol:çatlama kız bebeni düşürcen :)))))))))))) napim serpil bi akıl verin yafff tek benimkisi oruç tutuyo hep ilgiye o alışık bana bişi yok
ayni serpil yok başım yok dötüm ağrıyo yok sıcak yazın olmaz yok soğuk duş alama vsssss allhtan azgın karısı yok bırakırdı vada boynuz parlatrdı ha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?