Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlarr muhteşem üçlüü

busecan ebarar42 ve hpt_honey bu üç koca kankiii

ay sorma yanlız değilmişim :roflol::roflol::roflol:

honeyy hani sen kocanın şeyini balkondan atacaktın ya hatırladınmı bizde busecanın kocasının şeyini atmaya kkara vermiştikiii adam hiisetti çalışmlara başladı :)))))))))))))))))))))))))
ay hakketten hissetti :roflol::roflol::roflol: kesmeye ramak kalmıştı yanı

cimcime hoş geldin canım burası alışkanlık yapıyo ben böle şeylere takılmazdım en fazla bi ay kalır sıkılırdım şimdiyse güzel dosluklarımız oldu tam yerine geldin he burası uğur getrdi bana inşşlh sanada getrsin

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: orta yerimden çatladım gülmekten ya

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol::roflol::içelim::hooray: kazandın canım
hihoyyythihoyyytsırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay hakketten bende dedim hamıle kalayım sen görceksin tırmandırcam seni :roflol::roflol:
başka karılara git o zaman her kese yaycam bana ....:hulya: başkasına :hulya:
:roflol::roflol::roflol::roflol: ay adam korktu sanırım :roflol::roflol:
kız bu konuştuklarımızı adamlar söyler karıları için
biz sağolsun yer değiştirdik sayeelerinde :roflol::roflol:

kızlar bende hayatt yazmayı seven biri değildim sadce okumakla yetiniyordum ama burası manyak bağımlılık yaptı bende harika bişi bir ara neten bayan arakadş bulayım sohbet edyimdemiştim bu siteyi bilmiyordum anaaaaaaaaaaaaaaa kime mesaj göndersmm farkılı muhabetlere giriyorlardıı yanii kzıyordum insan illede erkkelemi yazısşackk diye bozulmuştum beni lez falan zannetiler en nhayetinde tesadif burayı keşfettim bebebk arraştırmaları yaparken ve çok memnunumm

çatlama kız bebeni düşürcen :)))))))))))) napim serpil bi akıl verin yafff tek benimkisi oruç tutuyo hep ilgiye o alışık bana bişi yok

valahi erkekler hep böyle mesala benim eşimde hep hastalanır yok orası ağırır yok burası bende ne çok hastalanıyorsun derim ben hiç ona şuram ağrıyor demem eee bize naz yapıyorlar canım zamna tersine döndüya ondan .))))olumunekankayizsmile

ürkütmicen böle adamları korkarlar bişi olcak yine eyvah diye. yok anam benimkine diomki hamile olayım daha istemicem diyorumm oo seviniyo birak duvarı ......yok benimkinde var bişiler değerleri düşükya ondan hormonları azalmış ne yapsam nafile sanki yaşlanmış bıkmış moruk

ayni serpil yok başım yok dötüm ağrıyo yok sıcak yazın olmaz yok soğuk duş alama vsssss allhtan azgın karısı yok bırakırdı vada boynuz parlatrdı ha :)

oyyyyyyyyyyyyyyyy çatladım bennnnnnnnn çatladım nihalllllll cimcime şekerleblebii orta yerimden gidecğim ben ya yok böyle bir muaabett ölüdmm vallhii karın kaslarım ağrıdı inanın

evet hakketten elleme beni der gibi
kız acaba benimkinmde de mi bişey var hele geçen gün şüphelendim yaşın ne başın ne utan be 80 yaşında adam gibi dedim :roflol::roflol:
şüpheye düşürdü beni
çatlama kız bebeni düşürcen :)))))))))))) napim serpil bi akıl verin yafff tek benimkisi oruç tutuyo hep ilgiye o alışık bana bişi yok
hepsi böyle cnm bebek gibi ilgilencen onlarla :roflol::roflol:

ayni serpil yok başım yok dötüm ağrıyo yok sıcak yazın olmaz yok soğuk duş alama vsssss allhtan azgın karısı yok bırakırdı vada boynuz parlatrdı ha :)

ayy aynen kızz honeyyy
hakketten bebek için olmasa gör ne yapcam bende
5 gün regl mesela diyelim hiç sesi çıkmazz
10 gün yapma yapmaz :roflol::roflol::roflol:
bende dedim geçen sen kadın olsaymışın kocan seni boşartmış bu ne yaa dedim :roflol::roflol:
ay valla çok üstlerine düşüyoruz ondan mı ama düşmeden de şöyle gün takıp ediyorum hadı yapalım vs. demek zorundasın ay ay sıktı yanı gün aşırı dedim adama şimdi de aa dün yaptık ya diyo :roflol::roflol::roflol:
bi daha ki aya kalırsak 2 gün dolu diycem 1 gün boş :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…