busecan cimcime honey nihal serpil nasılsınız canlarım??
hoşgeldinn hadi kızlar gizeme gözümüzü kapatıp dua edelim inşşlahhhhhhhhhhhhh
popondan sonra kolunamı geldi canım kaşıntı bankooo hamilelk belirtisiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
amin cnm hayırlısı
yumurtalar çiftmi diyosun kaydirigubbakcemile3
kral faruk korktu sizdendün dedim yok daha dün yaptık dedi tamam mı sonra yorulcam yarın vs. işim var dedi ben sesimi çıkarmadım baktım sırnaşıyo sonra :hulya:
içimden diyorum kendime yarın tabı yorgun gelcek bende gene kızcam tafra afra yapcam en isi bugünden işimni halledeyim dedi galiba :roflol::roflol::roflol:
çok kaşınmak başka bişeyinde belirtisi olabilir valla
uyuz mu oldunuz yoksa
evet katılıyorum kesip komsunun balkonuna atcaktım allhtan bebiş oldu heheeeeeeeeeeee ,şe yaramıyosa taşımasınlar sıcakta ağırlık olur ığğğğğğ iyce sapık oldum ha bıu aralar gazeteye tvye çıkcam yine yapasım geldi 3 aydr çalışma yok mola verdik kuruyup belki düşmüştr görmedim görenler varrsa insanlık namına 55555555 nolu tef arasın sempatiksalakcinni
hoşgeldinn hadi kızlar gizeme gözümüzü kapatıp dua edelim inşşlahhhhhhhhhhhhh
gizemimm inşallhh gelmemiştir kırmıızların kulaklarını çınlattık anacımm senden ne haberr honeyle busecan gülmekten öldürdüler biizi
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: yarabbiimm gelmesin kırmıızlarıı hayırlı bebbek se gelmesin kırmızılarıı yarabiim bu mübarek gün hurmetine pembe kalpler yoluyoruz gizemeeeeeeeeeeeee:CüvCüv::CüvCüv:
ben henüz adet olmadım ama ateşim hala düşük..36.4.göğüslerim patlayacak sanki acayip derecede şiş..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: yarabbiimm gelmesin kırmıızlarıı hayırlı bebbek se gelmesin kırmızılarıı yarabiim bu mübarek gün hurmetine pembe kalpler yoluyoruz gizemeeeeeeeeeeeee:CüvCüv::CüvCüv:
ben henüz adet olmadım ama ateşim hala düşük..36.4.göğüslerim patlayacak sanki acayip derecede şiş..
butun belirtiler tutyo ama kesin var bişiler :)))
ay bu kralda çok uyanık ayollll kaydirigubbakcemile2
ilahi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 alah korususun uyuz falan olmasın bebiş olsun
ayyy çook güldüm allahta seni güldürsün honeyy :roflol::roflol:
Alllahım inşallhhhhhhhhhhhhhh olmassın inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sen hamile kalırsan burda bayram olacak göğüslerin patalr dercede olması çok iyii benim hep fossssssssss
teşekkür ederim canım...aminnn.hayırlısı bakalım bekliyorum tatlım..bütün adet belirtileri var..
olsun düşük ateşlede hamile kalan gördük inşş gizemcim hayırlısı ne ise o olsun zamanı geldiyse inşş cnm
kızlar ben çıkmalyım imazalrım var aklım burda olacak özellkle gizemmm sende 4 gibi olurum öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?