Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hoşgeldinn hadi kızlar gizeme gözümüzü kapatıp dua edelim inşşlahhhhhhhhhhhhh

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: yarabbiimm gelmesin kırmıızlarıı hayırlı bebbek se gelmesin kırmızılarıı yarabiim bu mübarek gün hurmetine pembe kalpler yoluyoruz gizemeeeeeeeeeeeee:CüvCüv::CüvCüv:

popondan sonra kolunamı geldi canım kaşıntı bankooo hamilelk belirtisiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

butun belirtiler tutyo ama kesin var bişiler :)))

ay bu kralda çok uyanık ayollll kaydirigubbakcemile2

çok kaşınmak başka bişeyinde belirtisi olabilir valla
uyuz mu oldunuz yoksa

ilahi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 alah korususun uyuz falan olmasın bebiş olsun

ayyy çook güldüm allahta seni güldürsün honeyy :roflol::roflol:

hoşgeldinn hadi kızlar gizeme gözümüzü kapatıp dua edelim inşşlahhhhhhhhhhhhh

inş cnm opuyorumnanaktan

gizemimm inşallhh gelmemiştir kırmıızların kulaklarını çınlattık anacımm senden ne haberr honeyle busecan gülmekten öldürdüler biizi

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

busecim aynııııı neden adamlar görevini yapmayınca boşanma olmuyoda kadınlarda oluyo kadınlar kölemi oh valla büyük üzüntü stresli iş ortamıda etkiliyomuş valla benimkisi şu an kebab yapıyo yok ama geçmişinde büyük üzüntü var dr ondan olabilir demişti çok stresli bide :)))))))))))) az önce yanıma geldi sarıldık barıştık o yatak odasında bilgisayarında bend salonda merak etmiş çaktrmadan bakıyo heheeeeee

teşekkür ederim canım...aminnn.hayırlısı bakalım bekliyorum tatlım..bütün adet belirtileri var..

inşlh hepimizi nihalim tüm iyi kalpli insanları :) canım benimolumunekankayizsmile

teşekkür ederim canım...aminnn.hayırlısı bakalım bekliyorum tatlım..bütün adet belirtileri var..

olsun bütün belirtilerde hamilelikle aynı bişi sölim bu ara takma kendini dinleme mutlu olcan şeyi yap bak zamn geçcek ve sen test yapcan ben hep öle yaptım ama kendinide hazırla bidaki ay daha iyisi olcak die üzülmicem die hakında kayrlısı olsun canım inşşlh herşey güzel olcak tekrar gülcez eylencezzz

olsun düşük ateşlede hamile kalan gördük inşş gizemcim hayırlısı ne ise o olsun zamanı geldiyse inşş cnm

inşallah canım...1 haftadır karnım ağrıyor..dünde belim ağrımaya başladı..uyuyunca geçiyor.uyanınca heranım ağrıyor.heralde psikolojik..1 hafftadır insanın midesi bulanırmı.yataktan kalkıyorum bulanıyor,yemek yiyorum bulanıyor...kesinlikle psikolojik...

görüşürüzzzzz bende çıkayım . öptüm gircem yinee busecan kıstr adamı arada tenhada ürkütmeden yanaş bebenmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…