Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar adetlede var 1 tane 1,35 20 tane alcksın bundan 27 tl ve hergün deniyceksin gününü bulmak için adetten itibaren başlıycaksın bende böyle alırım önümüzdeki aya olmazsa

kımse yok evet cimcime
1 er tane varya 20 tane nasıl sipariş diycez neyse önümüzdeki aya belli olcak inş

Mrb arkadaşlar.

Serpil cim dün akşam beni aramışsın ama ben çokkkkkkkkkkkkk geç gördüm.Telefonum yatak odasında şarjdaydı.
Mesajınıda az önce aldım dün yazdığım gibi XXXL BOŞVERRRRRRRRRRRRRRRR

nbr mısra nasılısın üzüyormu enişte yoksa seni klava:

busee ben nezamn regli olucam ya gunum ne bu ateşe göre hadi kuzum söyle bakim :bbo: :bbo:

bende ne zaman adet olacağımı bilmiyorum :(((

cimcime canım ben tükürüklü olandan alıcam kakrsııszmm şuan tatilden sonra alayım diyorum

busecan nerelerdesin

mısra honeyin yazdıklarını okudunmuu çatladık gülmektenolumunekankayizsmile

canlarım gizem79 ve ebarar42 henüz kırmızılanmadılar inşallhh 9 ay kırmıızıları gelmezzz
inş cnmcımm

busee ben nezamn regli olucam ya gunum ne bu ateşe göre hadi kuzum söyle bakim :bbo: :bbo:
kız söyledim ya sana kaç kere diycem

canım şimdi baktım adet belirtebiliyosun 20 adet 27 tl + kargo bedeli 6 tl = 33 tl ya geliyo

ii bence 25 tl verdik 5 taneye 1 erken testi banane ondan kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, Mısra+, nhlkpr+
ya ben hepinizi özledim ya ama yarın sabahta olmayacağımm ((

herkes bende dahil 29. güne kadar bekleyelim sonra hala gelmezse hatta ben 32 ye kadar o zaman test yaparım o zamana kadar gelirsede amenna

Geçmişin büyük bir kısmını okudum geldim.
Honey e çok güldüm:roflol:

Benim eşimde aynısından şimdi kesin bayramı var,2 aydır tık olmadığı için:)))
D a soracağım kulağımla onayladığını duyacağım ondan sonra dedi,duydu ama gok.Neyse günahını almayayım yeğen bizde ondan olsa gerek.
DR.un onayıyla bu sabah çok erken saatlerde denize girdim çok mutlu oldum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…