Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, Mısra+, nhlkpr+
ya ben hepinizi özledim ya ama yarın sabahta olmayacağımm((
Geçmişin büyük bir kısmını okudum geldim.
Honey e çok güldüm:roflol:
Benim eşimde aynısından şimdi kesin bayramı var,2 aydır tık olmadığı için:)))
D a soracağım kulağımla onayladığını duyacağım ondan sonra dedi,duydu ama gok.Neyse günahını almayayım yeğen bizde ondan olsa gerek.
DR.un onayıyla bu sabah çok erken saatlerde denize girdim çok mutlu oldum:))
canım şimdi baktım adet belirtebiliyosun 20 adet 27 tl + kargo bedeli 6 tl = 33 tl ya geliyo
inş cnmcımm
kız söyledim ya sana kaç kere diycem
yaaa sölemedin gunun belli değil ateşin çıksın dedin beni kandırıyomusun sen yaaa :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
ii bence 25 tl verdik 5 taneye 1 erken testi banane ondan kaydirigubbakcemile3
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:niahl katılıyorum alalım canımm
mısra ebrar42 busecan ve honeyy kocaarını kanki ilan etimmmdelikafaduldendelikafadulden
minik mısramız yüzdüü oooooo yerimmmmmmmmmmmmmmmmm ben onuuuuuuuuuuuuuuu yerimmmmmmmmmmmmmmmm ilk yüzmesini yaptı demekkiisorma mısra honeyy busecan yıktı geçti resmen karın kaslarım ağrıdı ,inan bana:roflol::roflol::roflol:
Geçmişin büyük bir kısmını okudum geldim.
Honey e çok güldüm:roflol:
Benim eşimde aynısından şimdi kesin bayramı var,2 aydır tık olmadığı için:)))
D a soracağım kulağımla onayladığını duyacağım ondan sonra dedi,duydu ama gok.Neyse günahını almayayım yeğen bizde ondan olsa gerek.
DR.un onayıyla bu sabah çok erken saatlerde denize girdim çok mutlu oldum:))
ewt nihalcim ne yapalım gebelik testini ya alırız o stokta var bende zaten kaydirigubbakcemile3ewt kızlar alalım o zaman bu daha mantıklı
bende ne zaman adet olacağımı bilmiyorum :(((
cimcime canım ben tükürüklü olandan alıcam kakrsııszmm şuan tatilden sonra alayım diyorum
busecan nerelerdesin
mısra honeyin yazdıklarını okudunmuu çatladık gülmektenolumunekankayizsmile
inş cnmcımm
kız söyledim ya sana kaç kere diycem
ii bence 25 tl verdik 5 taneye 1 erken testi banane ondan kaydirigubbakcemile3
busecannn şu adet listesini bulsanda getirsenn :)))
Evet Busecim ben de sizdenim ,oldu da nasıl oldu ben de bilmiyorum.
Çünkü hiçbirşey yapmadık desem yeridir.
Ayrıcana benim eşim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk inatcıdır ikna etmek neredeyse imkansızdır,sizinkiler daha iyi :)))
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: busee bana cevap vermiyo yaa :sinifsinif:
mafoldumben mafoldumben mafoldumben teşekkürler arkadaşım yani yumurtlamamı buldun haa :))ay bebeğpimmm ağlama yazdım ya kız okumuyonmuu kaydirigubbakcemile3
sana yazdım ya ben adet tarıhını 28-29 ağustos ama bekleyelim bence
inşallah gelmez kırmızıları serpilcim sorarmısın ebrara yeterli çalışma varmıydı bu ayda die :)))betrin beteri var ayyy ölüecemmmm ben ya amannnnnnnn mısra salalall gitsin minik mısramız varya hepimizn derdi o bir yakalsakk zatenn sallarızda .)))))))))))))))))))))))))))guclubacismile
cimcimee canım evet denemek için bu kitlerr
nihal eberrar msn de henüz kırmızlıar gelemmeiş inşallhh gelemez
kızlar benim sanala kocamda performans iyide mesele benim meryem ana oluşum yani koca yok ortda ben incir ağağcı arıyorumeskiden antalyada incirağacı çok olurdu şimidi beton yığını heryer benimki bebeişde istiyor ama zar zor birbirimizii reaal yaşıyoruz gerisii sanal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?