ama serpilim ben o detaya takılmıyorumki unutabilir olur yoğundu yorgundur ne bileyim dalgındır ee bide ramazan haliyle herşey olabilir ben sonrasındaki tavrına bozuluyorum ben olsam mahcup olurum gönlünü alamya çalışırım ama tam tersi neysee yaa bizde farklı gezegendeniz sanırım :roflol:
ana bir dünya şey yazdım elektirik gitii (((
ama serpilim ben o detaya takılmıyorumki unutabilir olur yoğundu yorgundur ne bileyim dalgındır ee bide ramazan haliyle herşey olabilir ben sonrasındaki tavrına bozuluyorum ben olsam mahcup olurum gönlünü alamya çalışırım ama tam tersi neysee yaa bizde farklı gezegendeniz sanırım :roflol:
ana bir dünya şey yazdım elektirik gitii (((
eberraımm....
yeni yaşın yeni yılın olsun yeni yılın sana mutluluk ve huzur getirsin yenii yaşın ve yılın şu gelmeyen vegellemsii için dua etiğimiz kırmızıların meleğine dönüşsünn iyiki doğdunn asil ve ince ruhlu narin kız
hayatım onlar kazma diyoruz biz kısaca kazma ayı yogi yada
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ben kitabını okumuştum kadınlar venüsten erkekler marstan diye aklinialirimsmile
benim gezegenim merkür :sinifsinif::sinifsinif:
kaba herif ne olcakkk alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
cimcimeeeeeeeeeeeeeeeee vallahii öyller anacımmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook kesip kuşlara atalım hamile kalınca biz
eberraımm....
yeni yaşın yeni yılın olsun yeni yılın sana mutluluk ve huzur getirsin yenii yaşın ve yılın şu gelmeyen vegellemsii için dua etiğimiz kırmızıların meleğine dönüşsünn iyiki doğdunn asil ve ince ruhlu narin kız
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
evt ebrar cım yeni yaşın sana uğur getirsin inşş mutluluk, huzur, sağlık ve süprizler getirsin inşşş a.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayır kediler ve köpeklere atalım kuşlar et yemezzzıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:roflol:
doğruyaaaaaaaaaaaaa hahhahahhahahah doğru kuşlar et yemez bizmm minik hasky varya onamı yedrsekk ben pişiririm :)) çiğ et yerse parazit olur ufaklıkta:roflol::roflol::roflol::roflol:
gelir gelir allahın izniyle opuyorumnanaktanteşekkür ederim canlarım sağolasınız güzel dualarınıza yürekten aminnn
:Saruboceq:
sürprizim gelirmiki acaba bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayır kediler ve köpeklere atalım kuşlar et yemezzzıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:roflol:
teşekkür ederim canlarım sağolasınız güzel dualarınıza yürekten aminnn
:Saruboceq:
sürprizim gelirmiki acaba bilmiyorumkismile
dün benim doğum günümdü unuttu[/
İYİKİ DOĞDUNNNNN EBRARRRRRRR DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUN
yeni yaşında keşke dediğin herşey seninle olsun yeni yaşında beybin olsun çokçokçok mutlu ol seni seviyorum ŞenizŞeniz
kızlarr bir topikte okudum sizede getirdim ne tatlı bir kadın dime ??
Ohh kekimi de yaptım bu arada..
Eşceğzim;efendim; bugun kek yapar mısın gülüm;dedi ben de istersen bir fırına bak bakalım dedim ne varmış orda..
(her zaman aynı senaryo..)
(ve her defasında mutlaka minik bir not yazarım tabağa ya da tepsini altına sıkıştırırım :)))
Beraberlikleri her daim sıkı ve taze tutmalı değil mi.. ))b
Zaten bu mutfak maceralarım hep bu sevdadan kaynaklanmadı mı..
''ve herşey sevdiceğe yapılan tarçınlı bir kek ile başladı... hikayemiz böyle..
gerçekten..
Hani derler ya birbirlerini seven çiftler gözlerinin içine muhabbetle baktıklarında Allah cc rahmeti coşarmış yer ve gök onun azameti ve sevgisi ile dolarmış..
El ele tutuşan sevenlerin;birbirinin helali olanların parmakları arasından günahları akııııp gidermiş..
Var mı böyle bir güzellik ya Hu..:_)
dün benim doğum günümdü unuttu[/
İYİKİ DOĞDUNNNNN EBRARRRRRRR DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUN
yeni yaşında keşke dediğin herşey seninle olsun yeni yaşında beybin olsun çokçokçok mutlu ol seni seviyorum ŞenizŞeniz
sağol canımm teşekkür ederim :1hug: bende seniiii Şeniz
kızlarr bir topikte okudum sizede getirdim ne tatlı bir kadın dime ??
Ohh kekimi de yaptım bu arada..
Eşceğzim;efendim; bugun kek yapar mısın gülüm;dedi ben de istersen bir fırına bak bakalım dedim ne varmış orda..
(her zaman aynı senaryo..)
(ve her defasında mutlaka minik bir not yazarım tabağa ya da tepsini altına sıkıştırırım :)))
Beraberlikleri her daim sıkı ve taze tutmalı değil mi.. ))b
Zaten bu mutfak maceralarım hep bu sevdadan kaynaklanmadı mı..
''ve herşey sevdiceğe yapılan tarçınlı bir kek ile başladı... hikayemiz böyle..
gerçekten..
Hani derler ya birbirlerini seven çiftler gözlerinin içine muhabbetle baktıklarında Allah cc rahmeti coşarmış yer ve gök onun azameti ve sevgisi ile dolarmış..
El ele tutuşan sevenlerin;birbirinin helali olanların parmakları arasından günahları akııııp gidermiş..
Var mı böyle bir güzellik ya Hu..:_)
böyle bi sevgi olabilmesi dualarımla :Saruboceq: güzeldi a.s
noldu cicim sana ??:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?