Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım benim eşim duygusal ve romantik olmasına rağmen ayrı gezegen işte :roflol::roflol::roflol::roflol:

hayatım onlar kazma diyoruz biz kısaca kazma ayı yogi yada

ben kitabını okumuştum kadınlar venüsten erkekler marstan diye aklinialirimsmile

kaba herif ne olcakkk alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ana bir dünya şey yazdım elektirik gitii (((

:roflol::roflol::roflol::roflol:

eberraımm....
yeni yaşın yeni yılın olsun yeni yılın sana mutluluk ve huzur getirsin yenii yaşın ve yılın şu gelmeyen vegellemsii için dua etiğimiz kırmızıların meleğine dönüşsünn iyiki doğdunn asil ve ince ruhlu narin kız

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evt ebrar cım yeni yaşın sana uğur getirsin inşş mutluluk, huzur, sağlık ve süprizler getirsin inşşş a.s.

cimcimeeeeeeeeeeeeeeeee vallahii öyller anacımmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook kesip kuşlara atalım hamile kalınca biz

evt ebrar cım yeni yaşın sana uğur getirsin inşş mutluluk, huzur, sağlık ve süprizler getirsin inşşş a.s.

teşekkür ederim canlarım sağolasınız güzel dualarınıza yürekten aminnn
:Saruboceq:

sürprizim gelirmiki acaba bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayır kediler ve köpeklere atalım kuşlar et yemezzz ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:roflol:

doğruyaaaaaaaaaaaaa hahhahahhahahah doğru kuşlar et yemez bizmm minik hasky varya onamı yedrsekk ben pişiririm :)) çiğ et yerse parazit olur ufaklıkta:roflol::roflol::roflol::roflol:

doğruyaaaaaaaaaaaaa hahhahahhahahah doğru kuşlar et yemez bizmm minik hasky varya onamı yedrsekk ben pişiririm :)) çiğ et yerse parazit olur ufaklıkta:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: ööööööööööööööööö içim kalktı :roflol::roflol::roflol:
akbaba olabilir yırtıcılardan et yer :roflol::roflol:

gelir gelir allahın izniyle opuyorumnanaktan

canım neden gelmesinkii yetrkii rabbim ol desin kimlerin meleğine kavuşmuyorkii bebeğim inşalahhh bu ayy sürpriz ve yeni yaşının hediyesi olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞenizŞenizolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kızlarr bir topikte okudum sizede getirdim ne tatlı bir kadın dime ??

Ohh kekimi de yaptım bu arada..
Eşceğzim;efendim; bugun kek yapar mısın gülüm;dedi ben de istersen bir fırına bak bakalım dedim ne varmış orda..
(her zaman aynı senaryo..)
(ve her defasında mutlaka minik bir not yazarım tabağa ya da tepsini altına sıkıştırırım :)))

Beraberlikleri her daim sıkı ve taze tutmalı değil mi.. ))b

Zaten bu mutfak maceralarım hep bu sevdadan kaynaklanmadı mı..

''ve herşey sevdiceğe yapılan tarçınlı bir kek ile başladı... hikayemiz böyle..
gerçekten..

Hani derler ya birbirlerini seven çiftler gözlerinin içine muhabbetle baktıklarında Allah cc rahmeti coşarmış yer ve gök onun azameti ve sevgisi ile dolarmış..

El ele tutuşan sevenlerin;birbirinin helali olanların parmakları arasından günahları akııııp gidermiş..

Var mı böyle bir güzellik ya Hu..:_)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…