Sark hizmetini yapmak üzere Erzurum'a atanmış bir memur, bir ikindi vakti Dere mahallesinde yüksekçe bir yere çıkmış, otlaktan dönen, evlere dağılan inek nahirini seyrediyordu. Yanında da mahalleden yaşlıca bir ihtiyar vardi. O sırada bir kaç kadin mayislari toplayip yogurmaya, yassiltip duvara yapistirmaya basladilar. Bunu merakla izleyen memur yanindaki yasli ihtiyara: Erzurum'da her tarafta tezek gördügünü bunlarin gübre olarak niye kullanilmadigini sorunca, yasli adam:
-Beg, sen o tezegi ele çoh agzan alma, oni biz gisin yahirih.
-Peki su kadnlarla nasıl yatıyorsunuz, hepsi bok kokar onların?
-Asil merifet onnarnan yatmahda, sizin garilarnan herkes yatar
Sark hizmetini yapmak üzere Erzurum'a atanmış bir memur, bir ikindi vakti Dere mahallesinde yüksekçe bir yere çıkmış, otlaktan dönen, evlere dağılan inek nahirini seyrediyordu. Yanında da mahalleden yaşlıca bir ihtiyar vardi. O sırada bir kaç kadin mayislari toplayip yogurmaya, yassiltip duvara yapistirmaya basladilar. Bunu merakla izleyen memur yanindaki yasli ihtiyara: Erzurum'da her tarafta tezek gördügünü bunlarin gübre olarak niye kullanilmadigini sorunca, yasli adam:
-Beg, sen o tezegi ele çoh agzan alma, oni biz gisin yahirih.
-Peki su kadnlarla nasıl yatıyorsunuz, hepsi bok kokar onların?
-Asil merifet onnarnan yatmahda, sizin garilarnan herkes yatar
olumunekankayizsmilearaya iş girdi canım çokk güldüm ellerine sağlık sempatiksalakcinnibuse galiba fıkralrı bir tek sen okudun :))))) kızlardan tepki yok
kaydirigubbakcemile3buse galiba fıkralrı bir tek sen okudun :))))) kızlardan tepki yok
bende okudummm çokk güldüm canımm sağolll severim ben erzurum fıkralarını kaydirigubbakcemile5
maşallahh bitmiş bile :)))sağol cnm kızlar 37 meryem 25 fetih kalmış okuyalım bir an önce ne dersinizzz
kızlar dualar kaça tamamlanacakki??????
41 tane cnm
isimler gene yok yaaa alsanaalsanasmile
kızlar yuyamadım uykum var ama uyku tutmnadıı bu ayy bir bitsede bir gitsemm şu meşhur tatile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?