:)))) alemsin yaaa bana kolay geliyo ayrıca ben perdelerini banyoda yıkıyorum mis gibi oluyo araba fırçası ile :)))))))))))hoş bulduk cnm saol
cnm görünüşü güzel ama temizeme meselesi beni öldürüyo.iplerini ayrı çıkar soplarını ayrı çıkar yerde storunu ayrı sil .diğer perdelerden tüllerden olsa ayda bir çıkar yıka tak
:1hug: inşallah denk gelmez yada tatile 3 kişi gideriz belli mi olur :)))nihal ben ayın 3 demi olucam 6 sındamı belli değil 3 de olursam oldukça rahatım ama 6 sında olursam öööööööööö yanii umarım 3 de olur da tatilm boşa gitmez :))))
:)))) alemsin yaaa bana kolay geliyo ayrıca ben perdelerini banyoda yıkıyorum mis gibi oluyo araba fırçası ile :)))))))))))
:1hug: inşallah denk gelmez yada tatile 3 kişi gideriz belli mi olur :)))
yavuzguray0757 canım h.g a.s
hoş buldum ve çok beğendim ben bu forumu şöyle diyeyim 15 aylık evliliğimin 12 ayını tamamen çalışmalara ayırdık zaten çalışma olarak değilde istediğimiz için yapıyoruz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ay nası kolay geliyo anlamadımakannehir yada bir püf noktası var ben mi bilmiyorumfisfisfisnese bi regl oluyum daha iyi inceleyerek yaparım bu sefersırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 tekrar hoşgeldin bir kaç gündür adını görüyodum burda ne güzel istek üzerine çalışmak biz artık aştık herhalde çalışma olsun die çalışıyoruz :hulya: :hulya:yavuzguray0757 canım h.g a.s
hoş buldum ve çok beğendim ben bu forumu şöyle diyeyim 15 aylık evliliğimin 12 ayını tamamen çalışmalara ayırdık zaten çalışma olarak değilde istediğimiz için yapıyoruz
opuyorumnanaktan wenharcım bizimkiler dikkatli sürücü sıfır promil ondanya kızlar ben anlamıyorum korunurken hamile kalıyo bi çok kişi nası oluyo.kaza diyolar bide.nası kazaysa bu 2 senedir bizde hiç kaza maza olmadıkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 tekrar hoşgeldin bir kaç gündür adını görüyodum burda ne güzel istek üzerine çalışmak biz artık aştık herhalde çalışma olsun die çalışıyoruz :hulya: :hulya:
sizin ne kadar oldu evlilik belki biz geç bulduk diye birbirimizi doyamıyoruzdur ben 29 eşim 32 yaşındaydı evlendiğimizde
yavuzguray0757 canım h.g a.s
cnm hoşhgeldin en güzelini yapıyorsunzu ama bzi buradkii hatular artık çalışmak için çalışma yapar olduk artık idare edeceksin bizi aklinialirimsmile
opuyorumnanaktan wenharcım bizimkiler dikkatli sürücü sıfır promil ondan
sizin ne kadar oldu evlilik belki biz geç bulduk diye birbirimizi doyamıyoruzdur ben 29 eşim 32 yaşındaydı evlendiğimizde
valla ben evlendiğim de 28 eşim de 32 yaşındaydı.biz çabuk mu doyduk ne.diğer çiftlere göre fazla çalışma yapmıyoz biz.bazılarından duyuyorum anamm nerdeyse her gün çalışmakaydirigubbakcemile3
ya kızlar ben anlamıyorum korunurken hamile kalıyo bi çok kişi nası oluyo.kaza diyolar bide.nası kazaysa bu 2 senedir bizde hiç kaza maza olmadıkaydirigubbakcemile3
canım benım dolu dolu 4 yıl evliliğim 3 yıldır istiyoruz tıbben bir sorunumuz yok şükür :)) be29 yaşındayım eşim 35 antalyadan hemşerilerinde var buda serpil mısraaasizin ne kadar oldu evlilik belki biz geç bulduk diye birbirimizi doyamıyoruzdur ben 29 eşim 32 yaşındaydı evlendiğimizde
olabilir haklısınkaydirigubbakcemile3
her gun mü ?:2: aslında şöyle evlediğiz ilk yıl bizde öyle çok sık çalışırdık tabi o zamanlar kafalar rahat çoçuk istemiyoruz falan şimdi amaç belli ya ondan canımvalla ben evlendiğim de 28 eşim de 32 yaşındaydı.biz çabuk mu doyduk ne.diğer çş-iftlere göre fazla çalışma yapmıyoz biz.bazılarından duyuyorum anamm nerdeyse her gün çalışmakaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ayyy ne kazsıı bizz son gazz bastık direksiyon hakimiyetini bıraktık bir türlü kaza yapamadıkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
serpil02507+, cimcimes53, ebrar42, nhlkpr+, ven_har+, yavuzguray0757 kızlarr busecann yenii ihtisaas yapıyor .)))))) muhteşemm bir bilim dalıyla alaklı olacak :))) yakındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?