Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:)))) alemsin yaaa bana kolay geliyo ayrıca ben perdelerini banyoda yıkıyorum mis gibi oluyo araba fırçası ile :)))))))))))

ay gözlerim acıdı ateş grafiği bitti şimdi de cinsiyet belirmeleme grafiği
ay öldm çözersem yapıcam sizede biraz çözdüm gibi kaydirigubbakcemile3

:)))) alemsin yaaa bana kolay geliyo ayrıca ben perdelerini banyoda yıkıyorum mis gibi oluyo araba fırçası ile :)))))))))))

ay nası kolay geliyo anlamadımakannehir yada bir püf noktası var ben mi bilmiyorumfisfisfisnese bi regl oluyum daha iyi inceleyerek yaparım bu sefersırnaşık şey

ya kızlar ben anlamıyorum korunurken hamile kalıyo bi çok kişi nası oluyo.kaza diyolar bide.nası kazaysa bu 2 senedir bizde hiç kaza maza olmadıkaydirigubbakcemile3

serpil02507+, cimcimes53, ebrar42, nhlkpr+, ven_har+, yavuzguray0757 kızlarr busecann yenii ihtisaas yapıyor .)))))) muhteşemm bir bilim dalıyla alaklı olacak :))) yakındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

opuyorumnanaktan wenharcım bizimkiler dikkatli sürücü sıfır promil ondan

olabilir haklısınkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ya kızlar ben anlamıyorum korunurken hamile kalıyo bi çok kişi nası oluyo.kaza diyolar bide.nası kazaysa bu 2 senedir bizde hiç kaza maza olmadıkaydirigubbakcemile3

ayyy ne kazsıı bizz son gazz bastık direksiyon hakimiyetini bıraktık bir türlü kaza yapamadıkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

ayyy ne kazsıı bizz son gazz bastık direksiyon hakimiyetini bıraktık bir türlü kaza yapamadıkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

serpil02507+, cimcimes53, ebrar42, nhlkpr+, ven_har+, yavuzguray0757 kızlarr busecann yenii ihtisaas yapıyor .)))))) muhteşemm bir bilim dalıyla alaklı olacak :))) yakındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay sorma serpil gözüm döndü ekrana bakcam diye :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…