Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ya cimcime harbiden vallhii sıkıldım bu ayda sanki hiç bitmiyor bebbeğim vallhii tatilde yiyip içip uyuyucam programım bu .)))))zemuszemus

bende öyle yapıcam gerçi benim kısa tatilim 4 gün (

tabi canım yiyip için yatın ama çalışmalarıda aksatmayın ha :)))))

biz napalım kaldık istanbulda valla bu sene tatil falan yok valla seneye inş...

ben geldim herkes nasıl bakalım.yarım saat kadar burdayım.k.validemin işleri bitti gerçi ben fazla bişi yapmadım.ama yaptığım kadarı yetti.sor perde temizliği takması silmesi ben yaptım.ALLAH bana bi ev verirse eğer ASLA stor perde yaptırmıycam asla.benim perdelerim de şu ankiler yani stor ama bana sorulmadığı için öle oldu.nese.şimdide reglimi bekliyorum ki kendi temizliğimi yapayım.bugün gelcekti kırmızılar gelmedi.ama oluyo arada bazen 28. gün bazen 29. gün hatta 31. gün olduğu bile olmuştur reglimin

wenharrr dostum özledik seni yorulmuşsun epeyy :)) canım benim perdelerimde stor çok rahat seni neden uğraştırdı ki ?

mısra istedğin saatte gel cnmm

venhar hg nasılsın cnm

hoş bulduk cnm saol

wenharrr dostum özledik seni yorulmuşsun epeyy :)) canım benim perdelerimde stor çok rahat seni neden uğraştırdı ki ?

cnm görünüşü güzel ama temizeme meselesi beni öldürüyo.iplerini ayrı çıkar soplarını ayrı çıkar yerde storunu ayrı sil .diğer perdelerden tüllerden olsa ayda bir çıkar yıka tak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…