az kaldı serpilim sabret :))))
bende öyle yapıcam gerçi benim kısa tatilim 4 günya cimcime harbiden vallhii sıkıldım bu ayda sanki hiç bitmiyor bebbeğim vallhii tatilde yiyip içip uyuyucam programım bu .)))))zemuszemus
ya cimcime harbiden vallhii sıkıldım bu ayda sanki hiç bitmiyor bebbeğim vallhii tatilde yiyip içip uyuyucam programım bu .)))))zemuszemus
bende öyle yapıcam gerçi benim kısa tatilim 4 gün(
tabi tabi çalışmalara devam ye iç yat çalış :)))))))))))tabi canım yiyip için yatın ama çalışmalarıda aksatmayın ha :)))))
biz napalım kaldık istanbulda valla bu sene tatil falan yok valla seneye inş...
tabi tabi çalışmalara devam ye iç yat çalış :)))))))))))tabi canım yiyip için yatın ama çalışmalarıda aksatmayın ha :)))))
biz napalım kaldık istanbulda valla bu sene tatil falan yok valla seneye inş...
:teytey:
tabi tabi çalışmalara devam ye iç yat çalış :)))))))))))
wenharrr dostum özledik seni yorulmuşsun epeyy :)) canım benim perdelerimde stor çok rahat seni neden uğraştırdı ki ?ben geldim herkes nasıl bakalım.yarım saat kadar burdayım.k.validemin işleri bitti gerçi ben fazla bişi yapmadım.ama yaptığım kadarı yetti.sor perde temizliği takması silmesi ben yaptım.ALLAH bana bi ev verirse eğer ASLA stor perde yaptırmıycam asla.benim perdelerim de şu ankiler yani stor ama bana sorulmadığı için öle oldu.nese.şimdide reglimi bekliyorum ki kendi temizliğimi yapayım.bugün gelcekti kırmızılar gelmedi.ama oluyo arada bazen 28. gün bazen 29. gün hatta 31. gün olduğu bile olmuştur reglimin
opuyorumnanaktan tatilde boş geçmesin benim geçen tatilim o geçti biliyosunnihall cimcime çok fenasınız hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt bol bol çalışmaaaaaaaa
mısra istedğin saatte gel cnmm
venhar hg nasılsın cnm
wenharrr dostum özledik seni yorulmuşsun epeyy :)) canım benim perdelerimde stor çok rahat seni neden uğraştırdı ki ?
amannnn daha menuleri almadım ama ???kızlar ben kaçar :))))))))))
opuyorumnanaktan tatilde boş geçmesin benim geçen tatilim o geçti biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?