Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

serpill neymiş busenin ihtisas yaptığı alan hadi bizden sır çıkmazkaydirigubbakcemile5

ven_har hoşgeldin canım nasılsın ? kaydirigubbakcemile5

nihal siz evleneli 4 yılmı oldu ben daha a z biliyodum

tatalım şuan özel program hakkında çalışma yapıyor .))))))))))))))))))) cinsiyet belirlem günleri bebeğim aramızda kalsın kimseye söyleme malum devlet sıırıı

tatalım şuan özel program hakkında çalışma yapıyor .))))))))))))))))))) cinsiyet belirlem günleri bebeğim aramızda kalsın kimseye söyleme malum devlet sıırıı

kız yazdım ya cinsiyet belirleme graffiği diye okumuyonuz mu geçmişi
başçavuşun eşşeğimi .... hahahahaha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım 2006 hazıran da evlendik olumunekankayizsmile

buse şeker napıyosun senle konuşmak iyi geldi bana :1hug:

canım benim ii napıyım serpil bişey söyledi anam garfikle uğraşıyorum
çözersem hepinizin cinsiyetlerine bakcazzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ateş grafiği bitti kaydirigubbakcemile3
tabıkı sağlıklı olsun önemli değilde merak
ama bu meraktan başıma gelcek

ayyy delirdim garfikten sanada atayım sende bak linkten
sende çözersin zemuszemus

ayyy ne kazsıı bizz son gazz bastık direksiyon hakimiyetini bıraktık bir türlü kaza yapamadıkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
kaydirigubbakcemile3

yok cnm bebek amacı olmadan da her gün istedikleri için çalışma yapanlar varmış karavana da olsa boş ta olsa ynaikaydirigubbakcemile3

ayyy ne kazsıı bizz son gazz bastık direksiyon hakimiyetini bıraktık bir türlü kaza yapamadıkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

ay her gün her gün de ne bilim zor oluyodur.ama napcaksın bebek için her şey demi serpilkaydirigubbakcemile3

hoş bulduk cnm saol

Son düzenleme:
wenhar vallhii ben hergün yapamam bayyy gelir heyecanı kalmazz yaniii canım kıymetli bu fiizk bana lazım öyle yaniii fazal kullanım hakkıı veremem:1shok::1shok::1shok:

serpil02507+, ahsen_81+, busecan35+, ebrar42, nhlkpr+, ven_har+ Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir
ahsenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bunları hepsi hazırcı şekerim geçmişi okuyan kimalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:dilcikar: bunlarıda bir ara dövelimm

ay dur serpil senin hormanlar da değiş,im var hamılelik belirtisi

benim yemek menude arada kaynadı haaaaaa

ay nihal yemek çi başı aşçu başuuuuu

balkanlardan gelen soğuk hava dalgasıyla karnımda ağrılar başladı ama henüz bi gelişme yaşanmadı :roflol:

canlı yayınımız belli aralıkla güncelenmektedir :dip dip not kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…