aaaaaaaaaaa evet antalya yeni arkadaşımız antalyadan ne güzel ya kızlar mısra bana geliyor muhteşşm :)))))
tatalım şuan özel program hakkında çalışma yapıyor .))))))))))))))))))) cinsiyet belirlem günleri bebeğim aramızda kalsın kimseye söyleme malum devlet sıırıı
ebrara son durum ne şeker kırmızlar hakkında bilgi lütfenn :))
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
serpill neymiş busenin ihtisas yaptığı alan hadi bizden sır çıkmazkaydirigubbakcemile5
ven_har hoşgeldin canım nasılsın ? kaydirigubbakcemile5
nihal siz evleneli 4 yılmı oldu ben daha a z biliyodum
buse şeker napıyosun senle konuşmak iyi geldi bana :1hug:
kız yazdım ya cinsiyet belirleme graffiği diye okumuyonuz mu geçmişi
başçavuşun eşşeğimi .... hahahahaha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3ayyy ne kazsıı bizz son gazz bastık direksiyon hakimiyetini bıraktık bir türlü kaza yapamadıkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
olabilir haklısınkaydirigubbakcemile3
her gun mü ?:2: aslında şöyle evlediğiz ilk yıl bizde öyle çok sık çalışırdık tabi o zamanlar kafalar rahat çoçuk istemiyoruz falan şimdi amaç belli ya ondan canım
ayyy ne kazsıı bizz son gazz bastık direksiyon hakimiyetini bıraktık bir türlü kaza yapamadıkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
serpill neymiş busenin ihtisas yaptığı alan hadi bizden sır çıkmazkaydirigubbakcemile5
ven_har hoşgeldin canım nasılsın ? kaydirigubbakcemile5
nihal siz evleneli 4 yılmı oldu ben daha a z biliyodum
yaa işlerim vardı aşkolsun canım geçmişe bakamadım bilmiyorumkismilekız yazdım ya cinsiyet belirleme graffiği diye okumuyonuz mu geçmişi
başçavuşun eşşeğimi .... hahahahaha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim yemek menude arada kaynadı haaaaaa
bunları hepsi hazırcı şekerim geçmişi okuyan kimalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:dilcikar: bunlarıda bir ara dövelimm
benim yemek menude arada kaynadı haaaaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol:balkanlardan gelen soğuk hava dalgasıyla karnımda ağrılar başladı ama henüz bi gelişme yaşanmadı :roflol:
canlı yayınımız belli aralıkla güncelenmektedir :dip dip not kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?