kız bugün test alsana bi test yapsan yarın sabah idrarla opuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s. teşekkürler canım bizdende sana a.s.a.s.a.s.a.s.
yok test almam :roflol: testlerle ilgli hiç hoş anım yok
ben evleneli 6. yıla döndü toplamda 3 kere yada 4 defa test yapmışımdır ve nedense sabah test yaptım akşaamına regl oldum
5 gün geçti test yaptım öğlen regl oldum 10 gün geçti test yaptım akşamına regl oldum
:roflol: :roflol: :roflol:
haftasonu geçsin bakalım eğer gelmezse önümüzdeki hafta bakarız yerimseniben
ben evleneli 6. yıla döndü toplamda 3 kere yada 4 defa test yapmışımdır ve nedense sabah test yaptım akşaamına regl oldum
5 gün geçti test yaptım öğlen regl oldum 10 gün geçti test yaptım akşamına regl oldum
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
cimcimes53, busecan35, ebrar42, serpil02507, tualina, ven_har, yavuzguray0757, şeker-leblebi
ohhh herkesler burda valla ama konuşan yok .......
kızlar ne alemdesiniz neler yapıyosunuz bakım :))))))))
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
cimcimes53, busecan35, ebrar42, serpil02507, tualina, ven_har, yavuzguray0757, şeker-leblebi
ohhh herkesler burda valla ama konuşan yok .......
kızlar ne alemdesiniz neler yapıyosunuz bakım :))))))))
hamilelik belirtisi
tüpdaş kardeşim tüpdaş kankim benimm .))) en kaliteli merkez araştırıyorum ocak ayına kadar :)))))
sesim gelmiyomu yoksa konya ya kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bende kan testi öyle oldu bak oradanda tuturduk birbirimizi:lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bende kan testi öyle oldu bak oradanda tuturduk birbirimizi:lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt
o zaman kan testi yaptır, kesin sonuç
busecan nihal zeytin ateş tablosuna gitti giidş o gidişş yolumu şaşırdı bilmemem aşağı mahlle yukarı mahellemi yapıyor acaba ..............................
busecan nihal zeytin ateş tablosuna gitti giidş o gidişş yolumu şaşırdı bilmemem aşağı mahlle yukarı mahellemi yapıyor acaba ..............................
nihal yok bilmiyorumkismile
ii cnm sennnn zemuszemus
cimcime vcallhii konuşan yok anacımm :))) benim çenelerim ağrıyor konuşmakatan
arasakmıki yavf başına bi hal gelmesin ellerin topiğinde :1ninca:
nihal yok zilde çalmadı yemek saatide gelmediii boshayallersmile
:roflol::roflol::roflol::roflol:ii canım ne olsun öle nette bakınıyorum can sıkıntısı :))))
evet vlla ya ne konuşak acep ben bu ayı es geçtiğim için hiç testmiş falan bana gerek yok eylülü bekliyorum valla bayramdan sonra regl olacam sonrada allah büyük bakalım çalışmalar başlasın :))
bişey değil benim kocada şaşıracak ne oldu hatuna dün istemiyodu şimdi gün aşırı diyecek :))))))))
ben bi bakıyım şu kıza
menüleri sabahtan aldı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?