Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsalll sen niye susukunsun canım bu ara çok yoğunsun sanırım senn

popon nasıl oldu? iyileştimi ?

cimcimeeeeeeeee sende uydum delilere dersin :))))))))))))))))))))))))))))))) kocana beni dopiklediler dersinn

busecann anam kaçırdılarmı kız oda öyle manken gibi olmasın canımmmm kaçırlarr

venharrrrrrrrrrrrrr terapiii nasıl giidyormusn canımm

ahada kumsalllllllllllllllllllllllllllll anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zeytinle ilgili araştırmaya gitti
kız kaçırmasınlar kaydirigubbakcemile3:1ninca:

olabilir belkide senin cinsiyet belirleme tekniğini öğrendiğini anlayan uzaylılar koz olarak ellerinde nihali tutup senden bilgileri alacaklar :roflol: :roflol: :roflol:

dün bi film izledim fantastik dörtlü diye çok etkilendim sanırım sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay allahım tövbe de kız :roflol:

serpilcimm dopiklenmek nedir balımmm koptum bu lafa :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy çokk güldümmm hayırlara gelsinnn:lepi:

öle diyecez artık valla :))))))))

nihallll ses ver anammmm meraktayız :)))))))

aynı şey bi kaç defa benim de başıma geldikaydirigubbakcemile3

terapilerim 15 gün de bir.yarın yine var.zaman zaman ümidimi tamamen kaybediyorum.yani asla kendimi iyi hissedipkorunmayı bile bırakamıycam.nese ALLAH büyük elbette bi hale yola koymuştur bizleri

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: dün geceydi değilmi fantaztik4 lü

evettt :roflol: :roflol:böyle adamlar uzuyo değişiyo filan
yaa bu bilim kurgu filmleri bana nedense hep komik geliyor yok eşim böyle merakla izler hani bişey olur değişirler filan bende gülerim ya o sahneye çok bozulur sanki yönetmen bu :roflol: :roflol: :roflol:niye bozulursaa

ama avatarı sevmiştim alkisalkisalkis güzel filmdi bence

arkadaşlar ben epey zamandır giremiyorum siteye bugünde heyecanla bi göz atayım dedim ama artık sohbet bölümü yok mu sadece bu şekilde mesaj yazıp mı gönderiyoruz yani

wenhar bende tatailden sonra terapi düşünüyorum canım bu ara çok iniş çıkışlarım var eşimde eviye sabrı var galiba bilmiyorumkismile

arkadaşlar ben epey zamandır giremiyorum siteye bugünde heyecanla bi göz atayım dedim ama artık sohbet bölümü yok mu sadece bu şekilde mesaj yazıp mı gönderiyoruz yani

canım sohbet odası çok uuzn zaman önce kapandı orası oldukça hoş ve eğlenceliydi ne yazıkki artık böyle sohbet edebiliyoruz kk sadce konuyla alaklı topcler açılmasına izin veriyor zannederim ama işte biz burda hem soruyoruz hem öğreniyoruz hemnde ara ara geyik yapıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…