Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sezencim sen ve bebişin iyi olda gerisi önemli değil canım

:2:
belirtiler ateş gibi kadından kadına farkeder

fatooo bugün herkesler pek yoğun resmi daireler kapalı olduğu için biz boşuz ofis içi everakları hazırladıkmı gerisi boş birde gelen giden olursa onlara çene yaparız sekreterim yeni teşirf etti canım

canım bazı gebeliklerde göğüsler sonradan tepki verirmiş bazılarında çok erekn kişiden kişye değişiyor mesala benim yumurtlama döneminde şişiyor sonra fooss oluyor bebeğim göğüslerin haricinde farklı birşey varmı

bazı kadınlar hiç belirti yaşamzamış bazılardı çok fazla yaşarmış yani bünyeden bünyeyey fark ediyor kaç gün kaldı adetine yaklaiştı galiba

kızlar hadi hayırlısı ebrar serpil nihal bide busecan galiba bol çalışmalı bir ay ve adet gecikmeleri sivilcler burun kaşıntıları falan :))))) ohhhh hadi hayırlısı inş rabbim bu mübarek ayda dualarınızı kabul etmiş olsun inş hepiizden güzel haberler bekliyoruz :))))))

benim yaklaşık 5 günüm var bende göğüsler fosss gramm beliryti yok zaten olamzda tüp bebk için araştırma yaptığımda oradki kzılar e2 değerimi yüksek buldular buda kalitesiz yumurta anlamındaymı ( yannii demmekkii bu ay kktenn fossssssssss haaa şakamaka benim harbiden burnumun üstü çok aşınıyor bu geyik değil ama onun garicinde bir numara yok bol sivilcelendim nedense ben pek yaplıda yemem

ebraraıı deli gibi merak ediyorum inan aklım harbiden onda inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ebrar hamile çıkar ve korkunç bir sürpriz olur

serpilcim bu gun 30.gün yumurtayı tam bulamadık o yüzde eylül 6 sina kadar bekliycez ( arada kasıklarım ağrılar oluyo CADIARZU

ebraraıı deli gibi merak ediyorum inan aklım harbiden onda inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ebrar hamile çıkar ve korkunç bir sürpriz olur

valla canım anladığım kadarıyla bi kaç dr a gitmişsin ama hiç biri öle bişey sölememiş sana kk da ki lerin sölemesiyle hemen kendini üzme bence sakın yanlış anlaşılmasın tabiki burdaki bayanlarda tecrübelerini yazıyo ona göre yorumluyo ama yinede dr a gitmeden buna karar vermemelisin kendinide boşa üzmemelisin canım bence tekrar başka bi dr a git bunlarıda sor hayırlısı inş tüp bebeğe gerek kalmaz ...

ebrara gelince onu bende çok merak ettim inş hamiledir ya :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…