kızlaaaaaaaaaaaaaar ben geldim hepinizi çok özledim. geçmişi okumaya çalışıcam inşallah gerçi serpilcimden aldım haberleri
busem güzel haber derken çok güzel dinlendim. 26 ağustosta adet oldumHOŞGELDİN CNM NBRR
VARMI GÜZEL HABERLER
İŞİM varda dosyalama yapıyorum ara ara bakıp yazarım :1hug:
busem güzel haber derken çok güzel dinlendim. 26 ağustosta adet oldum
canım evet eşimde ısrarla tailden yana benim biraz uuzn olacak yıllardır iş haytımda bu kadar uzun bir tatil yapmadım önce işim geldi hep şimdi görüyorum ki buna ihtiyacım var canım eşim bana serpoş ben seni hiç yaşamdım diyor8 yazıkk doğruda diyorr hiç değilse bu 15 gün birbirimizi yaşarız canım 1 hafta kaldı galiba bayrama yoksa 2 jfatamıı offf kaç gün var iple çeker oldum bayramı :)))))
tatıl güzeldi oh allah ne güzel
adet olman sevindirici bi bakıma gecikmeler yaşamak daha panık yapıyo insanı hayırlısı hayatım inş önümüzdeki aylarda
aklım ebarrada ya işe gelmeyecekmi bugün acaba?
canım evet eşimde ısrarla tailden yana benim biraz uuzn olacak yıllardır iş haytımda bu kadar uzun bir tatil yapmadım önce işim geldi hep şimdi görüyorum ki buna ihtiyacım var canım eşim bana serpoş ben seni hiç yaşamdım diyor8 yazıkk doğruda diyorr hiç değilse bu 15 gün birbirimizi yaşarız canım 1 hafta kaldı galiba bayrama yoksa 2 jfatamıı offf kaç gün var iple çeker oldum bayramı :)))))
8 gün kaldı canımmm ....
kızlaaaaaaaaaaaaaar ben geldim hepinizi çok özledim. geçmişi okumaya çalışıcam inşallah gerçi serpilcimden aldım haberleri
nihaaaaaaaaaaaaaaal
walla bende çok özledim ya hepinizi. ben iyiyim tatlım sen nasılsınkızlar günaydınnnnnnn
ayyyy canımmmm gelmişşşşş a.s.
fatoş çok özledim nasılsınnnn
canım pazartesi yoğunluğu onun dışında iyi şükür ebrarın günü geçiyodu ne oldu acabawalla bende çok özledim ya hepinizi. ben iyiyim tatlım sen nasılsın
kızlar merhaba
uzun zamandır ihmal ettim sizi inanın kötü bir niyet yok sadece kafam dolu..
çok şükür herşey yolunda Ege iyi ben iyiyim ama vakit yaklaştıkça bir telaş aldı beni tatlı telaşlar bunlar tabi..
hepiniz iyisinizdir umarım..ben hafta sonunu bekliyorum 3 eylül ve 12 eylül arası yazlıkta tatilde olacağım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?