inşallah cimcime ya işin en zor kısmı son haftada beklemek :jeyyar:kızlar hadi hayırlısı ebrar serpil nihal bide busecan galiba bol çalışmalı bir ay ve adet gecikmeleri sivilcler burun kaşıntıları falan :))))) ohhhh hadi hayırlısı inş rabbim bu mübarek ayda dualarınızı kabul etmiş olsun inş hepiizden güzel haberler bekliyoruz :))))))
BEN geldimmmmm nabersinizzkaydirigubbakcemile2
hışgeldin canımmmm a.s.BEN geldimmmmm nabersinizzkaydirigubbakcemile2
inşallah cimcime ya işin en zor kısmı son haftada beklemek :jeyyar:
serpilcim bu gun 30.gün yumurtayı tam bulamadık o yüzde eylül 6 sina kadar bekliycez( arada kasıklarım ağrılar oluyo CADIARZU
BEN geldimmmmm nabersinizzkaydirigubbakcemile2
saol canım iyiyiz sen nasılsın ne var ne yok :)))))
nbr cnmcım :1hug:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
iicnm ya dosyalama işlerim vardı bende bugün o işleri halledeyim dedim şükür bitti
sizde ne var ne yok
nihal ateşimi gördünmüüü bilmiyorumkismile
ama seninde 21. günlerde 36,3 olmuş 3 gün baktımda sonra yükselmiş
ne tuhaf ya bu ay ateşim
busecan sıkıldım resmi kurumlar tatilde ounca biz boş oluyoruz evrak dosya işi falan oluyor ofiis temziledim birde duş aldım leş oldumm sıcaktann burada nem çok busecan senin ateşin beni şşaırtıı loveliyide şşaırtmış zaten
canımm gördümm bu ay hepimizin ateşi şaşırdı yaa benimde hep düşük gitti bu gun 36.7 30.gündeyim :1ninca: :1ninca: :1ninca:
valla canım anladığım kadarıyla bi kaç dr a gitmişsin ama hiç biri öle bişey sölememiş sana kk da ki lerin sölemesiyle hemen kendini üzme bence sakın yanlış anlaşılmasın tabiki burdaki bayanlarda tecrübelerini yazıyo ona göre yorumluyo ama yinede dr a gitmeden buna karar vermemelisin kendinide boşa üzmemelisin canım bence tekrar başka bi dr a git bunlarıda sor hayırlısı inş tüp bebeğe gerek kalmaz ...
ebrara gelince onu bende çok merak ettim inş hamiledir ya :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canımm gördümm bu ay hepimizin ateşi şaşırdı yaa benimde hep düşük gitti bu gun 36.7 30.gündeyim :1ninca: :1ninca: :1ninca:
cimcime evet benim dr oldukça iyi bir dr onunla görüşeceğim bu konuyu moralim bozulmuştu onnla konuşunca rahatlayacağım olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileşimdi biran önce gelsed tahlil yaptırsam diye bekliyorum tam atail dönemine denk gelirse ne yazıkkii yaptıramam bir ayda öyle geçer bakalımm nasip kısmet olursa olur olmmssa çokda uğraşmak istemiyorum cidddii sıkıldım ben ya yumurta var zamanında adet var yumurtada çaytlıyor kanllarda açık sprem de iyii eeeeeeeeeeee olmuyorsa ne yapayım ya vallhii baydıı bu iş beni
kız fatoşşş napıyonnn gelir gelmez işler mi yığıldı tatlım yaa opuyorumnanaktankızlar çok yoğunum giremiyorum. tualina nerde şeker leblebi nerde bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?