Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

inşallah cimcime ya işin en zor kısmı son haftada beklemek :jeyyar:

serpilcim bu gun 30.gün yumurtayı tam bulamadık o yüzde eylül 6 sina kadar bekliycez ( arada kasıklarım ağrılar oluyo CADIARZU

o zaman ikimiz aynı günmü adet olucaz benimde noramli ayın 6 sı fakat gecen ay erken olunca hesaplayıcılar ayın 3 diyor ben 3ile 6 arası olucam kasıklarda batmalar iyiye işarettir ama her kasık batamaları illede bebek olacak diye değildir bazan bebek döllenir o dönemde kasık ağrıları olur ama rahime tutunma dönemi çok önemli inşallhhh tutunur canım ebrara bugün gelmeyecek bu kesin artık inşallhh hayırlı haberi yarın alırz

saol canım iyiyiz sen nasılsın ne var ne yok :)))))

iicnm ya dosyalama işlerim vardı bende bugün o işleri halledeyim dedim şükür bitti

sizde ne var ne yok
nihal ateşimi gördünmüüü bilmiyorumkismile
ama seninde 21. günlerde 36,3 olmuş 3 gün baktımda sonra yükselmiş
ne tuhaf ya bu ay ateşim

busecan sıkıldım resmi kurumlar tatilde ounca biz boş oluyoruz evrak dosya işi falan oluyor ofiis temziledim birde duş aldım leş oldumm sıcaktann burada nem çok busecan senin ateşin beni şşaırtıı loveliyide şşaırtmış zaten

canımm gördümm bu ay hepimizin ateşi şaşırdı yaa benimde hep düşük gitti bu gun 36.7 30.gündeyim :1ninca: :1ninca: :1ninca:

sorma ya
ne oldu böyle
ama nihalinde tablosuna bakarsan 21. gün 36,3 lerde onda da 3 gün
hava ısısı değişti ama serpilcim geceleri sabaha karşı burda örtünüyoruz o etkilermiki boshayallersmile
ama cmt si akıntım gene geldi benim ve hala ıslaklığım full bende bilmiyorumkismile
Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma( kız) eşimin (kız)
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5çalışma +yakı ( kız) eşimin (kız)
20 ağustos 11. Gün 36,6
21 ağustos 12. Gün 36,4 çalışma (kız) eşimin (erkek)
22 ağustos 13. Gün 36,4
23 ağustos 14. Gün 36,5 çalışma (kız) eşimin (erkek)
24 ağustos 15. Gün 36,2 çalışma (kız) eşimin (erkek)
25 ağustos 16. Gün 36,4
26 ağustos 17. Gün 36,2 çalışma (nötr) eşimin (erkek)
27 ağustos 18. Gün 36,5
28 ağustos 19. Gün 36,3
29 ağustos 20. Gün 36,3 çalışma
30 ağustos 21. Gün 36,3

cimcime evet benim dr oldukça iyi bir dr onunla görüşeceğim bu konuyu moralim bozulmuştu onnla konuşunca rahatlayacağım olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileşimdi biran önce gelsed tahlil yaptırsam diye bekliyorum tam atail dönemine denk gelirse ne yazıkkii yaptıramam bir ayda öyle geçer bakalımm nasip kısmet olursa olur olmmssa çokda uğraşmak istemiyorum cidddii sıkıldım ben ya yumurta var zamanında adet var yumurtada çaytlıyor kanllarda açık sprem de iyii eeeeeeeeeeee olmuyorsa ne yapayım ya vallhii baydıı bu iş beni

canımm gördümm bu ay hepimizin ateşi şaşırdı yaa benimde hep düşük gitti bu gun 36.7 30.gündeyim :1ninca: :1ninca: :1ninca:

ben senden umutluyum ateşin de gayet iyi inşallahh rabbim umutlarımızı boş çevirmez

fatoooo şekerleblem, kırmızlandııı

tualina zor bela giriyor gebeleğii sıkıntılı 7 klo vermiş canım

canım sen rahat bırak biraz zamanı gelmemiş demekki
bende dedim sana öyle herkesin demesiyle üzme kendini dr söylemeden lmaz:

kızlar çok yoğunum giremiyorum. tualina nerde şeker leblebi nerde bilen varmı
kız fatoşşş napıyonnn gelir gelmez işler mi yığıldı tatlım yaa opuyorumnanaktan

ebrar ne oldu gerçekten çok merak ettim inş süpriz le gelirr:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…