cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook seni çiğ çiğ yerim şu ateş tablona bayıldımm çok ilginçti kız ben adet olunca benim haritamıda çıkarda attailde programlı çalışayımŞenizŞenizŞenizŞeniz
fatoocumm allah yardımcın olsun tatailden sonra işe adpte olmakta zorr
nihall kasık ağrıları iyiye işarettir canım ateşinde güzell inşaşhh meleğin konar bunu çok istiyorumm ebraraınd a inşallhh konmuştur inşallhh
busecan kankim sen topiğin en zeki hatunlarındansın vallhii bbebeişkooo
cimcimemme dalmış bir yerlere
hay senin burnuna kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende durum nasıl serpillbilmiyorumkismile
burnunun içi kaşınsa oluyomu :roflol::roflol:
nihall kasık ağrıları iyiye işarettir canım ateşinde güzell inşaşhh meleğin konar bunu çok istiyorumm ebraraınd a inşallhh konmuştur inşallhh
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bnede gram belirti yok canım üstü akşınıyor birde yeni ergen oluyorum sivilceelndimm
amin cnm hoşgeldin çok hoş resimler çekmişler
niahlllimm şerefeeee:içelim: busecan sende varmı belirtii seninde yakın ayy şu listeyi bulamdımm
hoşbulduk busecan35....inşallah sizde bebeklerinizin müjdesini verir fotoğraflarını çekip atarsınız burdan bizlerde okuruz...
sizleri görünce 1,5yıl önceki halim geldi gözümün önüne... düşükten sonra kimine kısa bana yıllar gibi geçen bekleme süresinden sonra , başka bi topikten arkadaşlara müjde vermiştim hamileyim diyee....sanal alemde birsürü dostum oldu bzaılarından o güzel haberi aldım bazılarıyla hala devam ediyoruz çalışmalara :) her duyduğum müjdede belki birkez daha yaşıyorum o ilk anımı...
burdan bi arkadaşla tanıştım, o zamanlar tüp bebek denemesi yapmışlardı sonucunu hepimiz üzülerek öğrendik..9 yıllık evliliğin kimbilir kaçıncı hayal kırıklığına şahit olmuştuk diğer arkadaşlarla.. Aradan tam bir yıl geçti artık onlarda bebek yapmaktan vazgeçtiler 3 ay önce msn de konuşurken sormak istedim yazamadım müjdeyi kendisi verdi, hamileymiş.. 10 yıldan sonra gelen müjdeli haberle tanımadığım, yüzünü bir kez bile görmediğim canım arkadaşım için ağladım, sevincini paylaştım.. Herşey Allah ın bir OL demesine bakıyor. Rabbim Ol dedi ve bebeği oldu allahım isteyen herkese özellikle de anneliği bu kadar isteyen, hakeden sizlere nasip etsinn ...
kız ağırlıklı günlermni görmüyonmu her ay değişiyor yumurtlama vs.busecann yol haritasıı şöyle kız ağırlıklı günleri riac edeceğim
bende valla cmt si akıntı geldi gene göğüslerim yumuşak ama büyüyor gibi acıyo aradaniahlllimm şerefeeee:içelim: busecan sende varmı belirtii seninde yakın ayy şu listeyi bulamdımm
inş cnm bizlerde mucize bekliyoruz inş allahımız zamanı gelince fazla bekletmeden hepimize nasıp etsin inşşopuyorumnanaktanhoşbulduk busecan35....inşallah sizde bebeklerinizin müjdesini verir fotoğraflarını çekip atarsınız burdan bizlerde okuruz...
sizleri görünce 1,5yıl önceki halim geldi gözümün önüne... düşükten sonra kimine kısa bana yıllar gibi geçen bekleme süresinden sonra , başka bi topikten arkadaşlara müjde vermiştim hamileyim diyee....sanal alemde birsürü dostum oldu bzaılarından o güzel haberi aldım bazılarıyla hala devam ediyoruz çalışmalara :) her duyduğum müjdede belki birkez daha yaşıyorum o ilk anımı...
burdan bi arkadaşla tanıştım, o zamanlar tüp bebek denemesi yapmışlardı sonucunu hepimiz üzülerek öğrendik..9 yıllık evliliğin kimbilir kaçıncı hayal kırıklığına şahit olmuştuk diğer arkadaşlarla.. Aradan tam bir yıl geçti artık onlarda bebek yapmaktan vazgeçtiler 3 ay önce msn de konuşurken sormak istedim yazamadım müjdeyi kendisi verdi, hamileymiş.. 10 yıldan sonra gelen müjdeli haberle tanımadığım, yüzünü bir kez bile görmediğim canım arkadaşım için ağladım, sevincini paylaştım.. Herşey Allah ın bir OL demesine bakıyor. Rabbim Ol dedi ve bebeği oldu allahım isteyen herkese özellikle de anneliği bu kadar isteyen, hakeden sizlere nasip etsinn ...
:2: :2: :2: allahım çok duygulandım rabbım evlatlarınıza uzun ömür sağlık versin canım :gitme: :gitme:hoşbulduk busecan35....inşallah sizde bebeklerinizin müjdesini verir fotoğraflarını çekip atarsınız burdan bizlerde okuruz...
ewt ya şu geç döllenme ihtimali olmasa test yapardım hemen :))))))))nihal sen hamıle isen eğer 4 hafta 1 günlük inşşş opuyorumnanaktan ama geç döllenme vs. olabilir inş süpriz olur
peki ben busecann .)))
inşallah canımm ebrar için yarını bekliycezvallhii ben nihalden umutluyum busecan sendende çok çalıştın kral faruku yola getşrdinn :)))) ama aklım fikrim kızlar ebararda bir yolunu bulsada haber etse barii değilmi cimcimeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?