Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sen 10 ağustos dimi
senle ben 2 hafta 6 gün guclubacismile

inşşş yaaa ne güzel dimi bunları konuşmak

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: nihal bizden önce doğuracak galiba :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::1ninca:

ewet yaa benimki sizinkilerden büyük abi yada abla olucak

:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

geçen dün honeyle yazıştık yine kocasına kızmış :)))) pislik diyor yerlere yattım gülmekten :))))))))))))))))))))))))))99

msalında hepinize selamı var misafir olarak biiz takip ediyor ama girmiyor kendimni toparlamaya çalışıyor

vallhii ben nihalden umutluyum busecan sendende çok çalıştın kral faruku yola getşrdinn :)))) ama aklım fikrim kızlar ebararda bir yolunu bulsada haber etse barii değilmi cimcimeeeeeeeee

kral faruğu yola getirdim de
ateşime baksana boshayallersmile
ewt ya şu geç döllenme ihtimali olmasa test yapardım hemen :))))))))
ewt ya loveli bana yorum yapamamış kızcağız 15. gün diycektim diyo 17. gün oldu şimdi hafta sonu ateşim kaydirigubbakcemile3 valla karıştım şaştım diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

busecan ateş topiğnde nikini unuutum bir arakadş lşnk koymuş orda bebeklerin kaç hafta olduğu ve ne aşamda oluştuğunu gösteriyor dur becerebilrsen buraya taşıyayaımm

esmeralda da yok ??

ewet yaa benimki sizinkilerden büyük abi yada abla olucak

evet seninki büyük :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: nihal bizden önce doğuracak galiba :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::1ninca:

biz serpoşla szeryana da aynı anda gircez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

busecan evet biz hormonal kanki olarak aynı anda gireceğiz

esmeralda canı sıkkındı o da çok etkileniyor bu siteden morali bozuluyor aşamaıyor (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…