sen 10 ağustos dimi
senle ben 2 hafta 6 gün guclubacismile
inşşş yaaa ne güzel dimi bunları konuşmak
ewet yaa benimki sizinkilerden büyük abi yada abla olucaksen 10 ağustos dimi
senle ben 2 hafta 6 gün guclubacismile
inşşş yaaa ne güzel dimi bunları konuşmak
ewet yaa benimki sizinkilerden büyük abi yada abla olucak
vallhii ben nihalden umutluyum busecan sendende çok çalıştın kral faruku yola getşrdinn :)))) ama aklım fikrim kızlar ebararda bir yolunu bulsada haber etse barii değilmi cimcimeeeeeeeee
ewt ya loveli bana yorum yapamamış kızcağız 15. gün diycektim diyo 17. gün oldu şimdi hafta sonu ateşim kaydirigubbakcemile3 valla karıştım şaştım diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ewt ya şu geç döllenme ihtimali olmasa test yapardım hemen :))))))))
esmeralda da yok ??:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geçen dün honeyle yazıştık yine kocasına kızmış :)))) pislik diyor yerlere yattım gülmekten :))))))))))))))))))))))))))99
msalında hepinize selamı var misafir olarak biiz takip ediyor ama girmiyor kendimni toparlamaya çalışıyor
ewet yaa benimki sizinkilerden büyük abi yada abla olucak
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: nihal bizden önce doğuracak galiba :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::1ninca:
kızlar ya myıs 2011 anneleri diye topik açarız hemenevet seninki büyük :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
biz serpoşla szeryana da aynı anda gircez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar ya myıs 2011 anneleri diye topik açarız hemen
Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim? çok hoş baksanıza
bizimki daha döllenme aşamasında kızz kaydirigubbakcemile3
kızlar ya myıs 2011 anneleri diye topik açarız hemen
bizimki daha döllenme aşamasında kızz kaydirigubbakcemile3
baktım canım çok hoş kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim? çok hoş baksanıza
evet dr bile bilemezmiş :)))))))))))))))))))))))))))))))))lülülülülülülülülülülülü
düşün dr bile bilemiyo biz parmak atarak bilmeye çalışıyozz :roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?