Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

becerbilişm denmmmki elmur malum pc den pek anlamıyorum tşk edrimm aminn rabbim burdaki cici kızlara ve isteyn herekse nasip etsin

nihalll elmur msn de bana abal 1000 yıl kalsam gazın gebelik belirtisi olduğunu bilemezdim diyor ondan müthişş gaz olmuşş canım sendede varmı :)))) şöyle tısss pısss hahhahahhahahahhahhahhaaa

mafoldumben amaaaaaaaaan sorma daha evrakları işlemeye başlamadım bile henüz toparlıyorum

canım tualinam doktor ne diyormuş peki

canımm gördümm bu ay hepimizin ateşi şaşırdı yaa benimde hep düşük gitti bu gun 36.7 30.gündeyim :1ninca: :1ninca: :1ninca:

gülüm senin günün ne zamandı

kız bebek yerde yatıyor iyi incelesenn kordonu kadın yere koymuş sanatçı bir kadınn hahahhahahhah yerim seni benn buseeeeeeeeeeeeeeeee:roflol:

herhalde yerde yatıyor onu anladım kı rsimleri yuh yanı sende bnei ii ce salak yaptın serpil :roflol::roflol::roflol::roflol:

mafoldumben amaaaaaaaaan sorma daha evrakları işlemeye başlamadım bile henüz toparlıyorum

canım tualinam doktor ne diyormuş peki

gülüm senin günün ne zamandı

kıyamam tatıl dönüşünü hiç seviyorum yaaa bir sürü iş bekliyo allah yardımcın olsun cnmm

nihalll elmur msn de bana abal 1000 yıl kalsam gazın gebelik belirtisi olduğunu bilemezdim diyor ondan müthişş gaz olmuşş canım sendede varmı :)))) şöyle tısss pısss hahhahahhahahahhahhahhaaa

yok canımmm ara ara kasıklarımda hastalacakmışım gibi bir ağrı oluyo sonra geçiyo :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

herhalde yerde yatıyor onu anladım kı rsimleri yuh yanı sende bnei ii ce salak yaptın serpil :roflol::roflol::roflol::roflol:

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook seni çiğ çiğ yerim şu ateş tablona bayıldımm çok ilginçti kız ben adet olunca benim haritamıda çıkarda attailde programlı çalışayımŞenizŞenizŞenizŞeniz

nihalllllllllllllllllllllll tıs pıs varmıı aha yine burnum kaşındııı:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hay senin burnuna kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sende durum nasıl serpillbilmiyorumkismile
burnunun içi kaşınsa oluyomu :roflol::roflol:

fatoşcum günüm belli değil canım ateşim akıntım bu ay dengesizdi bekliycez :1ninca:

sen nerelere gittin neler gördun anlatsana laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…