serpil02507 abla :) koymuşsun linki ama ben tekrar koyayım :)
Mila'nın Gündüz Düşleri (Mila's Daydreams) resimleri, fotoğrafları ve duvar kağıtları (wallpaper)
Allah isteyen herkese böyle tatlı sağlıklı bebek nasip etsin
Aminn.....
çok güzel resimler wallahi bayıldımserpil02507 abla :) koymuşsun linki ama ben tekrar koyayım :)
Mila'nın Gündüz Düşleri (Mila's Daydreams) resimleri, fotoğrafları ve duvar kağıtları (wallpaper)
Allah isteyen herkese böyle tatlı sağlıklı bebek nasip etsin
Aminn.....
gecikme mi var şimdi sende yuppiii inş güzel haber verirsin bizeee cnm inşşş
kızlar kk dan arakadşım msn den bunu bana yoladıı bakarmıısnız harika bşi
çok attalılar değilmii? elmurda ayaklarından asacak bebği öyle çekecekk :)))))))))))
nihalll elmur msn de bana abal 1000 yıl kalsam gazın gebelik belirtisi olduğunu bilemezdim diyor ondan müthişş gaz olmuşş canım sendede varmı :)))) şöyle tısss pısss hahhahahhahahahhahhahhaaa
oldu başka nasıl pozlar verdirceksinizzz :roflol::roflol:
ay kıyılırmı kızzzz olana kadar neler çekiyoruz bak kaydirigubbakcemile3
canım sen rahat bırak biraz zamanı gelmemiş demekki
bende dedim sana öyle herkesin demesiyle üzme kendini dr söylemedenlmaz:
kız fatoşşş napıyonnn gelir gelmez işler mi yığıldı tatlım yaa opuyorumnanaktan
ebrar ne oldu gerçekten çok merak ettim inş süpriz le gelirr:Saruboceq:
ben senden umutluyum ateşin de gayet iyi inşallahh rabbim umutlarımızı boş çevirmez
fatoooo şekerleblem, kırmızlandııı
tualina zor bela giriyor gebeleğii sıkıntılı 7 klo vermiş canım
canımm gördümm bu ay hepimizin ateşi şaşırdı yaa benimde hep düşük gitti bu gun 36.7 30.gündeyim :1ninca: :1ninca: :1ninca:
kız bebek yerde yatıyor iyi incelesenn kordonu kadın yere koymuş sanatçı bir kadınn hahahhahahhah yerim seni benn buseeeeeeeeeeeeeeeee:roflol:
mafoldumben amaaaaaaaaan sorma daha evrakları işlemeye başlamadım bile henüz toparlıyorum
canım tualinam doktor ne diyormuş peki
gülüm senin günün ne zamandı
nihalll elmur msn de bana abal 1000 yıl kalsam gazın gebelik belirtisi olduğunu bilemezdim diyor ondan müthişş gaz olmuşş canım sendede varmı :)))) şöyle tısss pısss hahhahahhahahahhahhahhaaa
herhalde yerde yatıyor onu anladım kı rsimleri yuh yanı sende bnei ii ce salak yaptın serpil :roflol::roflol::roflol::roflol:
nihalllllllllllllllllllllll tıs pıs varmıı aha yine burnum kaşındııı:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?