ewet eş durumundan antalya manavgatlıyım aslen karadenizliyim
Şairden bir bok olmaz sabaha karşı, sebepsiz hüzünler yazar ehliyetinde ve ne söylese yalandır alkol kontrolünde; sevmek bizzatihi yaralanmaktır! ve yaralar hiçbir zaman iyileşmez teninde; yanlış vurulmuş bir aşıdan sızar da diriltir solgun baharları. ŞİİRE SEBEP İSTEMEZ ŞAİRDEN BİR BOK OLMAZ VE HİÇBİR ZAMAN HİÇBİR YARA TAM OLARAK İYİLEŞMEZ!!!
walla ben artık hiiiiiiiiiiç bir şeyi kafama takmıyorum. rabbime şükürler olsun diyorum verirse verecek vermezsede mutlaka bir bildiği vardır. diyorum ve takmıyorumcanişkom buralardayım yüreğim yangın yeri takılıyorum işte yandıkça dönüyorum döndükçe yanıyorum o hesep sen neler yapıyosun...
Şairden bir bok olmaz sabaha karşı, sebepsiz hüzünler yazar ehliyetinde ve ne söylese yalandır alkol kontrolünde; sevmek bizzatihi yaralanmaktır! ve yaralar hiçbir zaman iyileşmez teninde; yanlış vurulmuş bir aşıdan sızar da diriltir solgun baharları. ŞİİRE SEBEP İSTEMEZ ŞAİRDEN BİR BOK OLMAZ VE HİÇBİR ZAMAN HİÇBİR YARA TAM OLARAK İYİLEŞMEZ!!!
walla ben artık hiiiiiiiiiiç bir şeyi kafama takmıyorum. rabbime şükürler olsun diyorum verirse verecek vermezsede mutlaka bir bildiği vardır. diyorum ve takmıyorum
oooooooooo az sonra akraba çıkacaksınızbabanem karadenizli yine hemşoyuz aslen erz lyum arakdaşlık teklifi gönderdim kabul etmmeişisniz neden?n
fatocum ben 19 aylık evbliyim balımmm
canımsın sen ya tatalımm olur olur ne olur canını sıkma rabbim iizn verdiğinde sende şaşıracaksın haaa biraz zahmetli olacak ama yaşamda o kadar kolay değil bebebğim hiç spremi olmayan erkelerii baba yapıyorlar seninkimi olmayacak sabır buda bir kader işte
aaaaaaaaaa kıskandım ben nihaaaaaaaaaaaaal nerdesin hemşooooooooooooooooomsormaaa fatocumm sorma yakın akraba çıkarsak hiç şaşırma :)) canım değilmi yavusguray0757
aaaaaaaaaa ben neden seni 14 aylık zanediyorum. kızlar yine bende hafıza filan kalmadı uçtu her şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: dünya ile irtibatı kopardım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
walla ben artık hiiiiiiiiiiç bir şeyi kafama takmıyorum. rabbime şükürler olsun diyorum verirse verecek vermezsede mutlaka bir bildiği vardır. diyorum ve takmıyorum
aaaaaaaaaa kıskandım ben nihaaaaaaaaaaaaal nerdesin hemşooooooooooooooooom
esmeraldam canım benim hastanenin başarı şansının yüksek olup olmaması değil önemli olan birtanem rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak. sen iyice bunalmışsın. lütfen topla kendini. bu kadar sıkıntı haline gelirsen zaten hamile kalamayacağını sende biliyorsun bir tanemSerpilcim sende tüpe karar verdiysen ne olur ama ne olur İstanbul da ve başarı yüzdesi yüksek bir yerde dene lütfen biraz daha pahalı olur belki senin için zahmetli olur belki ama en azından kafan rahat olur eğer kalacak yeri düşünüyorsan hiç düşünme eşine de sana da kapım herzaman açık...
Öyle tabi bende böyle kendimi telkin ediyorum ama bu telkinin süresi sadece reglimle sınırlı regl bitiyor ve ben gene aynı umut denizde çalkalanıyorum...
kız benim sülalemde sarışın kimse yok biz tam malatyalıyız esmer esmeraman diikaat et sizde yakın akraba çıkmayasınzı:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?