esmeraldam canım benim hastanenin başarı şansının yüksek olup olmaması değil önemli olan birtanem rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak. sen iyice bunalmışsın. lütfen topla kendini. bu kadar sıkıntı haline gelirsen zaten hamile kalamayacağını sende biliyorsun bir tanem
sormaaa fatocumm sorma yakın akraba çıkarsak hiç şaşırma :)) canım değilmi yavusguray0757
sen kafayı tatilde sıfırladın şekerim sıra bende:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
fatocumm bende hiçç tınlamıyorum haftsonu azıcık tınladım amannnnnnnnnnnnnnn salal gitsin dedim bu ne
aman diikaat et sizde yakın akraba çıkmayasınzı:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
sakın ha tatlım bak ne güzel oruç tutuyorsun ibadet ediyorsun. rabbim hayırlısını ver sen ne eylersen güzel eylersin de ve kalptende öyle düşün tamammı canımın içihaklısın canım Ramazan dolayısıyla açlık ve susuzlu iyice sinirlerimi yıprattı galiba tahammülüm azaldı sanki...
NEDEN OLMASIN:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ne güzel halaylar çekiyoruz beraber sohbet ediyoruz akrabada çıkacaksınız neredeyse bu kadar muhabbete arkadaşlık teklifimizii nie kabul etmedin merak ettik valla ??????
vallahii busecanın kocası ebraraın kocasıyla yakın akaraba .)))) araya mısranınkide giriyor ve honeyinn bunlar muheteş 4 lü kral faruklar :)))))
esmeralda çok gençisin canım hiç spremi olmayan adamları baba yapıyorlar sen sıkı çalış paranı biriktir hiç oyalanma dierk tüp dene
canlarım yaaaaa hepiniz ayrı ayrı çok haklısınız çok seviyorum sizleri bazen hayaller kuruyorum hamile olsam çift çizgiyi yakalasam kocama şöyle söylerim ilk kızlara şöyle söylerim diye.. Elim kalbimde sizlerden de güzel haberler bekliyorum sürekli inşallah rabbim en kısa zamanda kavuşturur bizi tatlı bebişlerimize...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canlarım ben kaçtım yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum.
buse, cimcime, esmeraldaa, serpil, yavuzguray, tualina, nihal, mısra, sezen, ahsen, daha ismini yazamadığım arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar.
allaha emanet olun
ben kırmayım)) babam Trabzonlu annem selanik göçmen.i Kırklareli li...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?