Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

haklısın canım Ramazan dolayısıyla açlık ve susuzlu iyice sinirlerimi yıprattı galiba tahammülüm azaldı sanki...

sen kafayı tatilde sıfırladın şekerim sıra bende:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

haklısın walla

fatocumm bende hiçç tınlamıyorum haftsonu azıcık tınladım amannnnnnnnnnnnnnn salal gitsin dedim bu ne

en güzeli yoksa kafayı yiycez

aman diikaat et sizde yakın akraba çıkmayasınzı:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

biz zaten nihalle yakı kardeşiyiz

ebraaaaaaaaaaaaaaaaaaar seni çoooooooooook özledim

haklısın canım Ramazan dolayısıyla açlık ve susuzlu iyice sinirlerimi yıprattı galiba tahammülüm azaldı sanki...
sakın ha tatlım bak ne güzel oruç tutuyorsun ibadet ediyorsun. rabbim hayırlısını ver sen ne eylersen güzel eylersin de ve kalptende öyle düşün tamammı canımın içi

vallahii busecanın kocası ebraraın kocasıyla yakın akaraba .)))) araya mısranınkide giriyor ve honeyinn bunlar muheteş 4 lü kral faruklar :)))))

ayy çok sıcak bayılıcam inanın ya nem öldürdü benii
yavuzgurap babanem trabzon akçabattan biz bababneme laz kız derdik kolay kolay babane demezdik canım karadenzilileri severim sağlam olurlar

fatoooooo hass malatyalıısn anacımmm yakı kardeşin nihal seninn

emserlada canım bilkii herşey güzel olacakk böyle düşün sağlığımzı yerinde ellerimiz ayaklarımzı tutuyorrr

canlarım ben kaçtım yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum.

buse, cimcime, esmeraldaa, serpil, yavuzguray, tualina, nihal, mısra, sezen, ahsen, daha ismini yazamadığım arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar.

allaha emanet olun

esmeralda çok gençisin canım hiç spremi olmayan adamları baba yapıyorlar sen sıkı çalış paranı biriktir hiç oyalanma dierk tüp dene

ne güzel halaylar çekiyoruz beraber sohbet ediyoruz akrabada çıkacaksınız neredeyse bu kadar muhabbete arkadaşlık teklifimizii nie kabul etmedin merak ettik valla ??????

kabul etmişsin pardon şimdi gördük hemen kabul etmeyince ne oluyo dedik .....kusura bakma ....

vallahii busecanın kocası ebraraın kocasıyla yakın akaraba .)))) araya mısranınkide giriyor ve honeyinn bunlar muheteş 4 lü kral faruklar :)))))

ohhhhhh 4lü ha ne güzel :)))))))))

canlarım yaaaaa hepiniz ayrı ayrı çok haklısınız çok seviyorum sizleri bazen hayaller kuruyorum hamile olsam çift çizgiyi yakalasam kocama şöyle söylerim ilk kızlara şöyle söylerim diye.. Elim kalbimde sizlerden de güzel haberler bekliyorum sürekli inşallah rabbim en kısa zamanda kavuşturur bizi tatlı bebişlerimize...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esmeralda çok gençisin canım hiç spremi olmayan adamları baba yapıyorlar sen sıkı çalış paranı biriktir hiç oyalanma dierk tüp dene

evet yılbaşına kadar deneyip sonra sanırım tüpe geçicez umarım rabbim gerek bırakmaz tüpe hep dua ediyorum ''rabbim sana muhtaç olana muhtaç etme bizi'' diye...

canımm hangimizn hayallerind eyokki o yanii ben bazn ruyalrımd a görüyorum hep gözüme hamile kadınlar deng geliyor nerey baksam hep hamile kadın ya bu kadar hamile kadın olan ilde bir hamile olamdım diyorum bende ne hayller kuruyorum geçen paparzi programında çapğla şikelle eşi ve bebği deniz keyfi yaparken eşim bak bizde böyle yaşayacağız dedi ve benim gözlerim dolduu kafamı çevirdim yaniiiiiiiiiiiiii aynı yolun yolcularıyız bebeğim rabbim arzu eden bütün anne adaylarına tez zamabnda nasip etsin:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…