Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cimcimeeeeeeeeee demekii sana kanım öyle kaynadıı sende hemşomsun karadenzile raz gelenekleri çok benzerr

öle valla ben tam laz kızıyım anamda babamda rizeli :))) eşimde gümüşhaneli:)))))

ben kırmayım )) babam Trabzonlu annem selanik göçmen.i Kırklareli li...

ayyy bizde kardeşimi evlendiriyoruz şimdi kırklarelinden gelinimiz bulgar göçmeni onlar :))))

Canımın İstanbul köşeleri hapinizi kucaklıyor ve öpüyorum güzel yanaklarınızdan.. Şimdi çıkmam lazım iftara yetişicem bir yere ....Dualarınızı eksik etmeyin bana da ... Hepiniz kalbimde ve dualarımdasınız burda olmasamda...

Benim annem trabzon akçabatlı babam sinoplu ben zonguldakta doğdum büyüdüm 8 senedir manavgattayım 14 aydırda manavgat geliniyim

ooo annemler 80 senesine kadar zonguldakta oturmuş hatta teyzem hala orda kilimlide her yaz giderim hemen hemen :)))))

cimcimeeeeeeeee wen har gelmedi sabah bir girdi çıktı bişi yazmadıı

evet valla yazmadı gitti gördüm sabah ??????

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: kocamnın mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxx bu kadar arayı açmaaaaaaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kızlra bana müsade belim resmen koptuu hepiniiz öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm en güzel akşamlar sizn olsun

valla canım bende 18 temmuz ve 7 ağustosta oradaydım kilimliyi biliyosan duymuşsundur bi tren kazası oldu 17 temmuzda kilimlide bi genç iki bacağını birden kaybetti benim akrabam onun için geldik ((((

EVET DUYMUŞTUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BEN ÇIKIYORUM HERKESE İYİ AKŞAMLAR YARIN SABAH GÖRÜŞMEK ÜZERE:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

kimsecikler olmaz tabi bu saatte.ben bugün devam ettim temizliğime storlarımı sildim.kalan camlarım vardı sildim tüler vs ütüle derken yarım saat kadar önce bitti işim.duş aldım azcık takılıp yatcam.faoş gelmiş hoş gelmiş:)ebrarı merak ettim naoldu regl oldumu acaba azcık bakıyım geçmişe.yarın da devam temizliğe.daha baya sürer.2 gün felan daha yani.nese uğramaya çalışırım yarın.

günaydın kızlar nasılsınızz
ben idare ederim omuzum hala ağrıyo
kafamı sola çeviremiyorum
geçmişi okuyamadım güzel haberler var mı canlar

günaydın kızlar nasılsınızz
ben idare ederim omuzum hala ağrıyo
kafamı sola çeviremiyorum
geçmişi okuyamadım güzel haberler var mı canlar

günaydın bebeğim kendine çok ama çok dikkat et tatlım eberarı bekliyoruz gelirse ondan haber alıcaz dün yoktu çalışmıyordu galiba şuan beklediğimiz o balım boynuna bengayla birileri güzel masaj yapsın bengay kas ağrıları için iyi bir krem geçmiş olsun cnma.s.

ellerine sağlıkkkk geçen yıl bende manayk dercede temzilk hastasıydım şimdi tembelim :))bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…