cimcimeeeeeeeeee demekii sana kanım öyle kaynadıı sende hemşomsun karadenzile raz gelenekleri çok benzerr
ben kırmayım)) babam Trabzonlu annem selanik göçmen.i Kırklareli li...
öle valla ben tam laz kızıyım anamda babamda rizeli :))) eşimde gümüşhaneli:)))))
sen saf kansın
ayyy bizde kardeşimi evlendiriyoruz şimdi kırklarelinden gelinimiz bulgar göçmeni onlar :))))
canlarım ben kaçtım yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum.
Buse, cimcime, esmeraldaa, serpil, yavuzguray, tualina, nihal, mısra, sezen, ahsen, daha ismini yazamadığım arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar.
Allaha emanet olun
Benim annem trabzon akçabatlı babam sinoplu ben zonguldakta doğdum büyüdüm 8 senedir manavgattayım 14 aydırda manavgat geliniyim
cimcimeeeeeeeee wen har gelmedi sabah bir girdi çıktı bişi yazmadıı
ooo annemler 80 senesine kadar zonguldakta oturmuş hatta teyzem hala orda kilimlide her yaz giderim hemen hemen :)))))
evet valla yazmadı gitti gördüm sabah ??????
hayırlı olsun manavgat gelini olmak şanstır günümüzde bende 25 yıldır anatlayadayımBenim annem trabzon akçabatlı babam sinoplu ben zonguldakta doğdum büyüdüm 8 senedir manavgattayım 14 aydırda manavgat geliniyim
Canımın İstanbul köşeleri hapinizi kucaklıyor ve öpüyorum güzel yanaklarınızdan.. Şimdi çıkmam lazım iftara yetişicem bir yere ....Dualarınızı eksik etmeyin bana da ... Hepiniz kalbimde ve dualarımdasınız burda olmasamda...
ya yapma ben kilimlide büyüdüm daha 2 ağustosta ordaydım
kızlra bana müsade belim resmen koptuu hepiniiz öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm en güzel akşamlar sizn olsun
valla canım bende 18 temmuz ve 7 ağustosta oradaydım kilimliyi biliyosan duymuşsundur bi tren kazası oldu 17 temmuzda kilimlide bi genç iki bacağını birden kaybetti benim akrabam onun için geldik((((
EVET DUYMUŞTUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BEN ÇIKIYORUM HERKESE İYİ AKŞAMLAR YARIN SABAH GÖRÜŞMEK ÜZERE:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
günaydın kızlar nasılsınızz
ben idare ederim omuzum hala ağrıyo
kafamı sola çeviremiyorum
geçmişi okuyamadım güzel haberler var mı canlar
kimsecikler olmaz tabi bu saatte.ben bugün devam ettim temizliğime storlarımı sildim.kalan camlarım vardı sildim tüler vs ütüle derken yarım saat kadar önce bitti işim.duş aldım azcık takılıp yatcam.faoş gelmiş hoş gelmiş:)ebrarı merak ettim naoldu regl oldumu acaba azcık bakıyım geçmişe.yarın da devam temizliğe.daha baya sürer.2 gün felan daha yani.nese uğramaya çalışırım yarın.
hadi bakalım sıradakiler hakkınızda hayırlsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?