Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

efnananim nihalin hep ama hep aklındaydın bu arada ebrar42 le ortak paylaşımıznızda hairka oldu

evet yaa bende çok sevindim valla

hımm her şeyi çalabildiğine göre baya iyisin tabi nota olayı önemli oda ayrı bi durum bende açıköğretim okuduğum için aynı zmanada sınavlar yeni bitti pek yoğunlaşamamıştım yeni geçtim makamlara bundan sonra biraz daha hızlı ilerleyicez hocam öyle söyledi kaydirigubbakcemile3 kalınca dersten ..mesela benle aynı zmanda başlayan çocuklar var onlar baya ilerledi ney vakit istiyo bence emek istiyo ve AŞK sevmek gerekiyo en önemliside sabırla sevmek ...[/QUOTE]

evet aslında herşeyden önce istemek ve sabır çok önemli ama tabii ben makam falan bilmiyorum neyzenim.com da bayaa bi bilgi var baktım hiç bişi anlamadım ben sazda çalıyorum ondada notasız neyde de hayatım da sadece lise hazırlıkta müzik eğitimi aldım ondada flüt çalmadım org çalmıştım inşallah nasip olurda bende bigün kursa giderim eksiklerimi kapatırım sen parça üfleyebiliyomusun şuanda yoksa ses mi üflüyosunuz şuanda

kesinlikle canım Kainat bile aşkla yaratılmıştır sevgiyle...ve tasavvufunda vazgeçilmezidir aşk ...herşeyiyle her haliyle oturmaları aşk sevmeleri aşk yemeleri aşk bakışları bile aşkla ..hatta selamlaşmaları bile

Dervişin biri, yine bir dervişler topluluğu içerisine gelip, selam vererek oturduktan sonra, topluluk gelen dervişe “Merhaba!!” yerine “Aşk olsun!!” dermiş…
Derviş de “Aşkınız cemal olsun efendim!!” diye mukabele edermiş…
Bu sefer topluluk “Cemaliniz nur olsun!!” dediğinde,

derviş “Nurunuz ayn olsun!!” dermiş ve böylece selamlaşma bitermiş….

:asigim:

şuan yeni makamlardayım 2 haftaya kadar ilahi verecek hocamız sesler yerleşmeden vermiyor

aman Alalhım çok etkilendim harika birşey yaohaoldumsmile

o zaman kızlar aşk olsun bol olsun

ben umutluyum ısraral umutluyum işte ama cuma günü test yapmasann saçlarını çekeceğimm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
KIZLAR BEN GELDİM. ama geçmişi okuyacak zamanım yok.
kumsal bu ne uykusu yavrum gece beşikmi salladın
yok canım benim dün gece bacağıma öyle bir kramp girdiki neye uğradığımı şaşırdım
onun korkusuna pek iyi uyuyamadım malesef
slm kızlar acelem var çıkıyorum haber verim dedim ikili testim iyi çıkmış darısı diğer arkadaşların başına
inş. canlarım iyi akşamlar öpüldünüz kocamann
gözün aydın canım maşallah
yok canım aynı şimdilik
fatoözel bugün çok yoğundun canım :)) olsun iş olsun hayatım çalışalım kumsaldaki uyku hamilelk uykusu bence fatooo

serpilcim gece bacağıma kramp girdi ondan uyuyamadım oyüzdenŞeniz

kumsalım sen bahane uydur bakalımm daha ne kadar uyduracaksın :))

efnanaim kabilyet alalh vergişsii demekki çok benimsemişisn ve olayı çözmüşsn bir sürü müzizyen var çokda idallı nota bilmeden alalh vergisi bir şeklde sanatlarını icra ediyorlar

ama doğru söylüyorum bensengözlerimebaksanab

sen ne güzelsin öyle yaaaaaaaaa yağmur gözlüm onun için seni deli gibi arıyordu aman Alalhım kızlar ben çok etkilendim inanın bana ya ben hep dua ederim Alalhım bizii iyilerle katşılaştır diye ya kendimi çok şanslı hiisediyorum şuan

herhalde canım maşaallah diyelim sana

sağol Rabbim isteyen herkese nasip etsin

levette oturuyorum m.köyde iş yerim sen hangi semttesin

ben bayrampaşadayım tavsiye edeceğin bi hastane varmı ??
ben medical parka gidiyorum sultan çiftliğine biraz uzak bana ama dün kan tahlil sonucumu almaya gittim gitmişken muayene olayım dedim enfeksiyon için rahim ağzı kanseri ve smear de kampanya varmış ücret vermedim çok şaşırdım iyii denk gelmiş dedim sana yakın varsa kaçırma ama doktor yinede muayene ücreti alır sanırım 23 liraydı enson sadece tahlil parası almaz

allah gönlüne göre versin canım

ayyyyyy çok etkilendim. aşk ile arkadaşlar

küçükköy sana yakınmı

canım bende hep öyle derim nere olrsa olsun Allahım bizi iyi insanlarla eş et diye iyiki varsınız dualarınızla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…