efnananim nihalin hep ama hep aklındaydın bu arada ebrar42 le ortak paylaşımıznızda hairka oldu
arkadaşlar başarının sıırı sevmmek değilmi? sevince herşey güzel sevince herşey kolay sevince herşey harkulade sevmek derlerya tanırının adı demek sevmekkkkkkkkkkk ahhhhhhhhhhhh sevmek değilmi sevgi güç sevgi çok ama çok güzel bir duygu
evet yaa bende çok sevindim valla
evet aslında herşeyden önce istemek ve sabır çok önemli ama tabii ben makam falan bilmiyorum neyzenim.com da bayaa bi bilgi var baktım hiç bişi anlamadım ben sazda çalıyorum ondada notasız neyde de hayatım da sadece lise hazırlıkta müzik eğitimi aldım ondada flüt çalmadım org çalmıştım inşallah nasip olurda bende bigün kursa giderim eksiklerimi kapatırım sen parça üfleyebiliyomusun şuanda yoksa ses mi üflüyosunuz şuanda
kesinlikle canım Kainat bile aşkla yaratılmıştır sevgiyle...ve tasavvufunda vazgeçilmezidir aşk ...herşeyiyle her haliyle oturmaları aşk sevmeleri aşk yemeleri aşk bakışları bile aşkla ..hatta selamlaşmaları bile
Dervişin biri, yine bir dervişler topluluğu içerisine gelip, selam vererek oturduktan sonra, topluluk gelen dervişe “Merhaba!!” yerine “Aşk olsun!!” dermiş…
Derviş de “Aşkınız cemal olsun efendim!!” diye mukabele edermiş…
Bu sefer topluluk “Cemaliniz nur olsun!!” dediğinde,
derviş “Nurunuz ayn olsun!!” dermiş ve böylece selamlaşma bitermiş….
:asigim:
o zaman kızlar aşk olsun bol olsunkesinlikle canım Kainat bile aşkla yaratılmıştır sevgiyle...ve tasavvufunda vazgeçilmezidir aşk ...herşeyiyle her haliyle oturmaları aşk sevmeleri aşk yemeleri aşk bakışları bile aşkla ..hatta selamlaşmaları bile
Dervişin biri, yine bir dervişler topluluğu içerisine gelip, selam vererek oturduktan sonra, topluluk gelen dervişe “Merhaba!!” yerine “Aşk olsun!!” dermiş…
besecim kanaman başladı mı ne durumdasın
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben umutluyum ısraral umutluyum işte ama cuma günü test yapmasann saçlarını çekeceğimm
yok canım benim dün gece bacağıma öyle bir kramp girdiki neye uğradığımı şaşırdımKIZLAR BEN GELDİM. ama geçmişi okuyacak zamanım yok.
kumsal bu ne uykusu yavrum gece beşikmi salladın
gözün aydın canım maşallahslm kızlar acelem var çıkıyorum haber verim dedim ikili testim iyi çıkmış darısı diğer arkadaşların başına
inş. canlarım iyi akşamlar öpüldünüz kocamann
yok canım aynı şimdilikevet canım yeni acemi bi öğrenciyim :asigim:
hoşbulduk canım yok dimi sende bi yaramazlık :1hug: asayiş berkemal inş.
hoşbulduk tatlım burdayım :lepi: işlerimi hallettim geldim bi göz atayım dedim olumunekankayizsmile
fatoözel bugün çok yoğundun canım :)) olsun iş olsun hayatım çalışalım kumsaldaki uyku hamilelk uykusu bence fatooo
şuan yeni makamlardayım 2 haftaya kadar ilahi verecek hocamız sesler yerleşmeden vermiyor
makam falan bilmiyorum valla ama ilahide üflüyorum heralde farkında olmadan makamıda öğrenmişim ben üfleyebildiğime göre
nihal sende istanbuldasın sanırım dimi hangi taraftasın?
serpil efnanaim kabilyet alalh vergişsii demekki çok benimsemişisn ve olayı çözmüşsn bir sürü müzizyen var çokda idallı nota bilmeden alalh vergisi bir şeklde sanatlarını icra ediyorlar[/QUOTE .!.:herhalde öyledir ama dedmiştim ya istemeyi bilmek çok önemli Rabbim istemeyi yaratmış kulum istesin ben vereyim diye hergün rüyamda görürdüm ney üflediğimi şimdide bebk görüyorum inşallah Rabbim onuda verecak hepimize
kumsalım sen bahane uydur bakalımm daha ne kadar uyduracaksın :))
efnanaim kabilyet alalh vergişsii demekki çok benimsemişisn ve olayı çözmüşsn bir sürü müzizyen var çokda idallı nota bilmeden alalh vergisi bir şeklde sanatlarını icra ediyorlar
herhalde öyledir ama dedmiştim ya istemeyi bilmek çok önemli Rabbim istemeyi yaratmış kulum istesin ben vereyim diye hergün rüyamda görürdüm ney üflediğimi şimdide bebk görüyorum inşallah Rabbim onuda verecak hepimize
herhalde canım maşaallah diyelim sana
levette oturuyorum m.köyde iş yerim sen hangi semttesin
herhalde öyledir ama dedmiştim ya istemeyi bilmek çok önemli Rabbim istemeyi yaratmış kulum istesin ben vereyim diye hergün rüyamda görürdüm ney üflediğimi şimdide bebk görüyorum inşallah Rabbim onuda verecak hepimize
kesinlikle canım Kainat bile aşkla yaratılmıştır sevgiyle...ve tasavvufunda vazgeçilmezidir aşk ...herşeyiyle her haliyle oturmaları aşk sevmeleri aşk yemeleri aşk bakışları bile aşkla ..hatta selamlaşmaları bile
küçükköy sana yakınmısağol Rabbim isteyen herkese nasip etsin
ben bayrampaşadayım tavsiye edeceğin bi hastane varmı ??
ben medical parka gidiyorum sultan çiftliğine biraz uzak bana ama dün kan tahlil sonucumu almaya gittim gitmişken muayene olayım dedim enfeksiyon için rahim ağzı kanseri ve smear de kampanya varmış ücret vermedim çok şaşırdım iyii denk gelmiş dedim sana yakın varsa kaçırma ama doktor yinede muayene ücreti alır sanırım 23 liraydı enson sadece tahlil parası almaz
sen ne güzelsin öyle yaaaaaaaaa yağmur gözlüm onun için seni deli gibi arıyordu aman Alalhım kızlar ben çok etkilendim inanın bana ya ben hep dua ederim Alalhım bizii iyilerle katşılaştır diye ya kendimi çok şanslı hiisediyorum şuan
küçükköy sana yakınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?