Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben hiç bilmiyorum ama şu bebek olayını istdeğinden doayı evren kurallarına göre sana dönecek yani ne istresek ne düşüürsek onu muhakak yaşarmışız rabbim dualarımı geri ve karşıolıksız bırakmayacak bende inanaıyorum hepimizn hepiniz anne olacağınaolumunekankayizsmile

miniciğim daha adetim 10 gün geçti düştü o halde sanırım 5 haftalık olmalı ama sanki bağıntısı var dimi nihayetinde doğumdada derin nefes var neyde de

miniciğim daha adetim 10 gün geçti düştü o halde sanırım 5 haftalık olmalı ama sanki bağıntısı var dimi nihayetinde doğumdada derin nefes var neyde de
canım aynı benimde 10 gun geçtiğinde oldu ama bişi üflemedim bebişlerin kısmeti yokmuş öle düşün

Son düzenleme:

aslında bende inanıyorum bigün olacak ta insanın yaradılışından olsa gerek hemen olsun sanıyoruz ama inşallah Rabbim en iyisini bilir geç olsunda güç olmasın inşallah

serpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
etih duası için liste
efnanim............5
ahsen 81..........4
ebrar42............5
serpil0207.......6
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr............6
kumsal..........5

canım aynı benimde 10 gun geçtiğinde oldu ama bişi üflemedim bebişlerin kısmeti yokmuş öle düşün

yaa sanda geçmiş olsun senin nezaman düştü bebişin??beklemede misin şuanda ???

ya ben ney den kaynaklandığını zannetmiyorum nefes bir kerece ciğerleri kuvetlendirir oksjen almanı daha iyi sağlar

haklısın benimki bi ihtimal bebişten sonra resmen paranoyak oldum herşey sebeb oldu gibi geliyo ama dediğiniz gibi bu dünyada yiyeceği ekmeği yokmuş

ama aklına çok takılıyosa dr ne danış o daha çok aydınlatır seni için rahatlar

evet bi sorayım bir sonrakine inşallah bana gülmez aslında mantıklı düşününce banda çok komik geliyo

ben geldimmm halaylar bitmiş sanırsam :hulya:
hoşgeldinnnnnnnnnnn

sor sor komik olmaz millet neler soruyo drlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…