gönülden istiyosun tabiki olucak bir gün hepimiz anne olucaz rabbim bizi dediğin gibi o mukaddes duygudan mahrum bırakmaz
yaa arkadaşlar duydunuzmu böyle bişi bilmiyorum ama ben nette gezerken karşılaştım ney üflemek hamilelere zaralıymış
bana saçma geldi önce ama ben bebek düşürdüm acaba neyin etkisi varmı diyede geçti içimden
hani doğum yaparken derin nefes aldırılar ya acaba bu da böyle bişi anlamadım ki
canım aynı benimde 10 gun geçtiğinde oldu ama bişi üflemedim bebişlerin kısmeti yokmuş öle düşünminiciğim daha adetim 10 gün geçti düştü o halde sanırım 5 haftalık olmalı ama sanki bağıntısı var dimi nihayetinde doğumdada derin nefes var neyde de
ben hiç bilmiyorumama şu bebek olayını istdeğinden doayı evren kurallarına göre sana dönecek yani ne istresek ne düşüürsek onu muhakak yaşarmışız rabbim dualarımı geri ve karşıolıksız bırakmayacak bende inanaıyorum hepimizn hepiniz anne olacağınaolumunekankayizsmile
kumsalımm gemişisn son durumunu allaım canımm
canım aynı benimde 10 gun geçtiğinde oldu ama bişi üflemedim bebişlerin kısmeti yokmuş öle düşün
ya ben ney den kaynaklandığını zannetmiyorum nefes bir kerece ciğerleri kuvetlendirir oksjen almanı daha iyi sağlar
ama aklına çok takılıyosa dr ne danış o daha çok aydınlatır seni için rahatlar
bi bakayım dedim fıstıklar ne alemdeymiş
bi bakayım dedim fıstıklar ne alemdeymiş
ben geldimmm halaylar bitmiş sanırsam :hulya:
hoşgeldin cnm
kumsalım sen bal gibi hamilesin işte inat ettin testii ama biz sabırla bekleyecğiz
ebrar bak efnamin de ney üflüyor seni arıyordu
hoşgeldinnnnnnnnnnnben geldimmm halaylar bitmiş sanırsam :hulya:
yaa sanda geçmiş olsun senin nezaman düştü bebişin??beklemede misin şuanda ???
sğol canım geçen temmuzda 5 haftalıktı sebepsiz oldu kendi kedine kürtaj olmadığım için hiç beklemedik ama bebiş bekletiyo hala :)
haklısın benimki bi ihtimal bebişten sonra resmen paranoyak oldum herşey sebeb oldu gibi geliyo ama dediğiniz gibi bu dünyada yiyeceği ekmeği yokmuş
aynen öyle ondada vardır bir hayır demekki sağlıklı olmıycaktı düşündüm ben hep
evet bi sorayım bir sonrakine inşallah bana gülmez aslında mantıklı düşününce banda çok komik geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?