Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sen sultan çiftliğindemi oturuyorsun. küçükköy sana yakın o zaman. oradaki asya sağlık hastanesine gidiyorum ben. sende oraya gidebilirsin. doktorumuz çok iyi ama 10 gün önceden randevu almak lazm. adam çok fazla yoğun oluyor

içime doğar benim serpil sempatiksalakcinni

kızlar sizlerle sohbete valla doyum olmuyo şimdi çıkıyorum inşallah sonra görüşürüz yamek yapıcan daha eşim gelecek oldu hemn kızartma yapayım bariii ii akşamlar

canım medikal park yi bir grup benim özel sağlık poliçem var bahçeçi kliniğine gidiyorum çok pahalı yazık yani

ayrıca b.paşada ablam oturuyo sık giderim oraalara kaydirigubbakcemile2

kızlar sizlerle sohbete valla doyum olmuyo şimdi çıkıyorum inşallah sonra görüşürüz yamek yapıcan daha eşim gelecek oldu hemn kızartma yapayım bariii ii akşamlar

iyi akşamlar canım kolay gelsin

nihalim ben zaten sendeki o ışşığı gördüm birde bugün çekim kuvvetini yaşadık ben böyle bir sonuç çıkartım naiihalimm

içime doğar benim serpil sempatiksalakcinni

mikemmel mikemmel kaydirigubbakcemile5

kumsalımmmmmmmmm aklım sende bugün hep sende olacakk

mısrada aklımdaydı ama sesini duydum ya rahatladımm

nihalimm o güzel hislerini rabbim hiç bozdurmasın

ebrara42 canım iki neyzen oldunuz sizlerden güzel şeyler alacağız

efanbanim iyi geldin iyiki buradasın o güzel yüreğine saplık

fatoözelim yoğunsun ama ben artık çıkmalyım bbeeğim

ve şuan burada olamayan bütün prensesleri önce Alalaha sanra kendilerine sonra bu şirin topiğimize emamnet ediyorum kocaman öpüyorum yarın siizi çok özlemiş olacağım hepinize iyi akşamlar

nihalim ben zaten sendeki o ışşığı gördüm birde bugün çekim kuvvetini yaşadık ben böyle bir sonuç çıkartım naiihalimm

aynen serpilcimm kesinlikle çekim gücü

kolay gelsin canım dualara devam akşam yarın yazışırız yine muckkkkss

kızlar bana yol göründü çıkıyorum hepinize iyi akşamlar allaha emanrt olun çok öpüyorum siziŞeniz

küçükköy sana yakınmı

tam olarak nerdesin canım. ben eyüp alibeyköy de oturuyorum. işyerim kağıthanede

ben tam olarak bayrampşa kocatepede oturuyorum açıkçası tahlil parası ve muayene ücreti az olan ve iyi doktoru olan çok sıra baklemicem bi hastane istiyorum çünkü her gittiğimde 50 lira vermekten canımız çıktı maaş yetmez oldu artık ama sanırım çok şey istiyorum öylesi olsa herkes oraya gider zaten dimi ama neyse bakalım sonra görüşürüz inşallah İİ akşamlar

canımsın bir değişiklik olursa yazarım hepinizden allah razı olsun hakkınızı helel edin
sanada iyi akşamalr meleğim benim kocaman öptüm

bizim hastanede dr.hakan bey ssk lı hastalara muayene ücreti 30 tl, birde bayan bir doktor var oda op.dr. onun muayene ücreti ssklı hastalara 20 tl. ama hastane çok iyi. küçük bir yer ama ileri derece görüntülee merkezi gibi. herşeyi kendi içinde yapıyor. bu benim için önemli.

kaç yaşındaydın sen efnanim. daha önce doktora gittiğinde ne teşhis kondu sana bir sakıncası yoksa tabiki sorularımın. sorgular gibi oldu afedersin ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…