sen sultan çiftliğindemi oturuyorsun. küçükköy sana yakın o zaman. oradaki asya sağlık hastanesine gidiyorum ben. sende oraya gidebilirsin. doktorumuz çok iyi ama 10 gün önceden randevu almak lazm. adam çok fazla yoğun oluyorsağol Rabbim isteyen herkese nasip etsin
ben bayrampaşadayım tavsiye edeceğin bi hastane varmı ??
ben medical parka gidiyorum sultan çiftliğine biraz uzak bana ama dün kan tahlil sonucumu almaya gittim gitmişken muayene olayım dedim enfeksiyon için rahim ağzı kanseri ve smear de kampanya varmış ücret vermedim çok şaşırdım iyii denk gelmiş dedim sana yakın varsa kaçırma ama doktor yinede muayene ücreti alır sanırım 23 liraydı enson sadece tahlil parası almaz
içime doğar benim serpil sempatiksalakcinnisen ne güzelsin öyle yaaaaaaaaa yağmur gözlüm onun için seni deli gibi arıyordu aman Alalhım kızlar ben çok etkilendim inanın bana ya ben hep dua ederim Alalhım bizii iyilerle katşılaştır diye ya kendimi çok şanslı hiisediyorum şuan
tam olarak nerdesin canım. ben eyüp alibeyköy deyakın sayılır ama sanırım iki araçla gideriz orayada
içime doğar benim serpil sempatiksalakcinni
sağol Rabbim isteyen herkese nasip etsin
ben bayrampaşadayım tavsiye edeceğin bi hastane varmı ??
ben medical parka gidiyorum sultan çiftliğine biraz uzak bana ama dün kan tahlil sonucumu almaya gittim gitmişken muayene olayım dedim enfeksiyon için rahim ağzı kanseri ve smear de kampanya varmış ücret vermedim çok şaşırdım iyii denk gelmiş dedim sana yakın varsa kaçırma ama doktor yinede muayene ücreti alır sanırım 23 liraydı enson sadece tahlil parası almaz
kızlar sizlerle sohbete valla doyum olmuyo şimdi çıkıyorum inşallah sonra görüşürüz yamek yapıcan daha eşim gelecek oldu hemn kızartma yapayım bariii ii akşamlar
nihalim ben zaten sendeki o ışşığı gördüm birde bugün çekim kuvvetini yaşadık ben böyle bir sonuç çıkartım naiihalimm
içime doğar benim serpil sempatiksalakcinni
nihalim ben zaten sendeki o ışşığı gördüm birde bugün çekim kuvvetini yaşadık ben böyle bir sonuç çıkartım naiihalimm
kızlar sizlerle sohbete valla doyum olmuyo şimdi çıkıyorum inşallah sonra görüşürüz yamek yapıcan daha eşim gelecek oldu hemn kızartma yapayım bariii ii akşamlar
küçükköy sana yakınmı
sen sultan çiftliğindemi oturuyorsun. küçükköy sana yakın o zaman. oradaki asya sağlık hastanesine gidiyorum ben. sende oraya gidebilirsin. doktorumuz çok iyi ama 10 gün önceden randevu almak lazm. adam çok fazla yoğun oluyor
tam olarak nerdesin canım. ben eyüp alibeyköy deoturuyorum. işyerim kağıthanede
kumsalımmmmmmmmm aklım sende bugün hep sende olacakk
mısrada aklımdaydı ama sesini duydum ya rahatladımm
nihalimm o güzel hislerini rabbim hiç bozdurmasın
ebrara42 canım iki neyzen oldunuz sizlerden güzel şeyler alacağız
efanbanim iyi geldin iyiki buradasın o güzel yüreğine saplık
fatoözelim yoğunsun ama ben artık çıkmalyım bbeeğim
ve şuan burada olamayan bütün prensesleri önce Alalaha sanra kendilerine sonra bu şirin topiğimize emamnet ediyorum kocaman öpüyorum yarın siizi çok özlemiş olacağım hepinize iyi akşamlar
bizim hastanede dr.hakan bey ssk lı hastalara muayene ücreti 30 tl, birde bayan bir doktor var oda op.dr. onun muayene ücreti ssklı hastalara 20 tl. ama hastane çok iyi. küçük bir yer ama ileri derece görüntülee merkezi gibi. herşeyi kendi içinde yapıyor. bu benim için önemli.ben tam olarak bayrampşa kocatepede oturuyorum açıkçası tahlil parası ve muayene ücreti az olan ve iyi doktoru olan çok sıra baklemicem bi hastane istiyorum çünkü her gittiğimde 50 lira vermekten canımız çıktı maaş yetmez oldu artık ama sanırım çok şey istiyorum öylesi olsa herkes oraya gider zaten dimi ama neyse bakalım sonra görüşürüz inşallah İİ akşamlar
kaç yaşındaydın sen efnanim. daha önce doktora gittiğinde ne teşhis kondu sana bir sakıncası yoksa tabiki sorularımın. sorgular gibi oldu afedersin ama.ben tam olarak bayrampşa kocatepede oturuyorum açıkçası tahlil parası ve muayene ücreti az olan ve iyi doktoru olan çok sıra baklemicem bi hastane istiyorum çünkü her gittiğimde 50 lira vermekten canımız çıktı maaş yetmez oldu artık ama sanırım çok şey istiyorum öylesi olsa herkes oraya gider zaten dimi ama neyse bakalım sonra görüşürüz inşallah İİ akşamlar
güle güle balım :gitme:hadi beybiler en güzel anne adayları hepinizi tek tek öpüyorum yarın sabah yeni hayırlı haberlerle iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?