Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

slm kızlar acelem var çıkıyorum haber verim dedim ikili testim iyi çıkmış darısı diğer arkadaşların başına
inş. canlarım iyi akşamlar öpüldünüz kocamann

selam ebrar az önce seni konuştuk ney kursuna gidiyomuşun

evet canım yeni acemi bi öğrenciyim :asigim:

kumsal Alıntı:
ebrar42 kullanıcısından alıntı
ben geldimmm halaylar bitmiş sanırsam

hoşgeldin ebrarcım

hoşbulduk canım yok dimi sende bi yaramazlık :1hug: asayiş berkemal inş.

hoşbulduk tatlım burdayım :lepi: işlerimi hallettim geldim bi göz atayım dedim olumunekankayizsmile

slm kızlar acelem var çıkıyorum haber verim dedim ikili testim iyi çıkmış darısı diğer arkadaşların başına

maşallhhh allahım nazralradan korusun diğer testlerimiizin haberlerini duymayı nasip etsin tşk canım bilgilendirdiğin için zeytinimm

aahhhhhhhh keşke serpilcimm
allahım inşalahhhhhh

maşallah zetoşun bebişine

KIZLAR BEN GELDİM. ama geçmişi okuyacak zamanım yok.
kumsal bu ne uykusu yavrum gece beşikmi salladın

hoşgeldin fatoşş beşik sallamaya tam 9 ay var galiba kaydirigubbakcemile2

fatoözel bugün çok yoğundun canım :)) olsun iş olsun hayatım çalışalım kumsaldaki uyku hamilelk uykusu bence fatooo

sor sor komik olmaz millet neler soruyo drlere

iyi o zaman sorayım pazartesi gidicem doktora inşallah yinee kovmaz beni o kadar soru sordum ki şimdiye kadar bıkmamıştır inşallah

senin durumunada üzüldüm ben 1 ay önce düşük yaptım doktor 3 ay ara ver ded ama ben 2 ay ara vermek istiyorum çünkü temmuzdan sonra ramazan ramazan da hamile kalırsam kendimdeki değişiklikleri açlıktan sanırım diyorum

peki sen doktora gittin mi olmuyo diye araştırma yapıldı mı eşin ve senin üzerinde

ohhh ohhh maşallhhh kızlar toplandıkk ilerleyen zamanlarda ney resitallerimiz olacakk halay muhabetimiz gibii değilmi ebrar42 efnanimm

efnanim sen baya biliyosun sanırım geçmişe baktımda .

aslında hala profosyonel değilim kursa giden birine göre nasıl üflüyorum onuda bilmiyorum ama istediğim parçaları notasız olarak üfleyebiliyorum sen nasılsın ney üflemede kurslar çokk yavaş ilerliyolar bildiğim kadarıyla görümcem kursa gitmiş 1 ay sadece ses çıkarabiliyodu re notasını oda başka notada öğretmemişler

kızlar ya geçmişi okuyamadım vallla maşallah sizee bugün işlerden patronum bırakmadı inş haftaya daha rahat olcamm:teytey:

ohhh ohhh maşallhhh kızlar toplandıkk ilerleyen zamanlarda ney resitallerimiz olacakk halay muhabetimiz gibii değilmi ebrar42 efnanimm

inş. canım a.s

hımm her şeyi çalabildiğine göre baya iyisin tabi nota olayı önemli oda ayrı bi durum bende açıköğretim okuduğum için aynı zmanada sınavlar yeni bitti pek yoğunlaşamamıştım yeni geçtim makamlara bundan sonra biraz daha hızlı ilerleyicez hocam öyle söyledi kaydirigubbakcemile3 kalınca dersten ..mesela benle aynı zmanda başlayan çocuklar var onlar baya ilerledi ney vakit istiyo bence emek istiyo ve AŞK sevmek gerekiyo en önemliside sabırla sevmek ...

arkadaşlar başarının sıırı sevmmek değilmi? sevince herşey güzel sevince herşey kolay sevince herşey harkulade sevmek derlerya tanırının adı demek sevmekkkkkkkkkkk ahhhhhhhhhhhh sevmek değilmi sevgi güç sevgi çok ama çok güzel bir duygu

bayılıyorum ney sesine bende bir zamanlar bağlama kursuna gitmiştim genç kızken. kızlar herhangi bir enstrümanı çalmak teşebbüs etmek çok güzel

kızlar ya geçmişi okuyamadım vallla maşallah sizee bugün işlerden patronum bırakmadı inş haftaya daha rahat olcamm:teytey:

sen iyi olda sağlığın iyi olsun balım biz senin boşluğunu doldurup seni bol bol özleriz.

süper olur walla serpilcim

fatoözel bugün çok yoğundun canım :)) olsun iş olsun hayatım çalışalım kumsaldaki uyku hamilelk uykusu bence fatooo

burasıda çok yoğundu. kumsala gelince inşallaaaaaaaaaaaaaaah :dance: :dance: :dance:

efnananim nihalin hep ama hep aklındaydın bu arada ebrar42 le ortak paylaşımıznızda hairka oldu

kaydirigubbakcemile5

herşey bir şeyi sevmekle başlar arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…