aynı hayatımmm
benim çok uykym geldi kızlarmirmirmirmir
selam ebrar az önce seni konuştuk ney kursuna gidiyomuşun
kumsal Alıntı:
ebrar42 kullanıcısından alıntı
ben geldimmm halaylar bitmiş sanırsam
hoşgeldin ebrarcım
serpil02507 Alıntı:
ebrar42 kullanıcısından alıntı
bi bakayım dedim fıstıklar ne alemdeymiş
hoşgeldin cnm
kumsalım sen bal gibi hamilesin işte inat ettin testii ama biz sabırla bekleyecğiz
ebrar bak efnamin de ney üflüyor seni arıyordu
slm kızlar acelem var çıkıyorum haber verim dedim ikili testim iyi çıkmış darısı diğer arkadaşların başına
inş. canlarım iyi akşamlar öpüldünüz kocamann
allahım inşalahhhhhhaahhhhhhhh keşke serpilcimm
slm kızlar acelem var çıkıyorum haber verim dedim ikili testim iyi çıkmış darısı diğer arkadaşların başına
inş. canlarım iyi akşamlar öpüldünüz kocamann
KIZLAR BEN GELDİM. ama geçmişi okuyacak zamanım yok.
kumsal bu ne uykusu yavrum gece beşikmi salladın
sor sor komik olmaz millet neler soruyo drlere
efnanim sen baya biliyosun sanırım geçmişe baktımda .
ohhh ohhh maşallhhh kızlar toplandıkk ilerleyen zamanlarda ney resitallerimiz olacakk halay muhabetimiz gibii değilmi ebrar42 efnanimm
kızlar ya geçmişi okuyamadım vallla maşallah sizee bugün işlerden patronum bırakmadı inş haftaya daha rahat olcamm:teytey:
ohhh ohhh maşallhhh kızlar toplandıkk ilerleyen zamanlarda ney resitallerimiz olacakk halay muhabetimiz gibii değilmi ebrar42 efnanimm
efnanim Alıntı:
aslında hala profosyonel değilim kursa giden birine göre nasıl üflüyorum onuda bilmiyorum ama istediğim parçaları notasız olarak üfleyebiliyorum sen nasılsın ney üflemede kurslar çokk yavaş ilerliyolar bildiğim kadarıyla görümcem kursa gitmiş 1 ay sadece ses çıkarabiliyodu re notasını oda başka notada öğretmemişler
inş. canım a.s
hımm her şeyi çalabildiğine göre baya iyisin tabi nota olayı önemli oda ayrı bi durum bende açıköğretim okuduğum için aynı zmanada sınavlar yeni bitti pek yoğunlaşamamıştım yeni geçtim makamlara bundan sonra biraz daha hızlı ilerleyicez hocam öyle söyledi kaydirigubbakcemile3 kalınca dersten ..mesela benle aynı zmanda başlayan çocuklar var onlar baya ilerledi ney vakit istiyo bence emek istiyo ve AŞK sevmek gerekiyo en önemliside sabırla sevmek ...
kızlar ya geçmişi okuyamadım vallla maşallah sizee bugün işlerden patronum bırakmadı inş haftaya daha rahat olcamm:teytey:
fatoözel bugün çok yoğundun canım :)) olsun iş olsun hayatım çalışalım kumsaldaki uyku hamilelk uykusu bence fatooo
iyi o zaman sorayım pazartesi gidicem doktora inşallah yinee kovmaz beni o kadar soru sordum ki şimdiye kadar bıkmamıştır inşallah
kovmaz canım kovarsaklava:
senin durumunada üzüldüm ben 1 ay önce düşük yaptım doktor 3 ay ara ver ded ama ben 2 ay ara vermek istiyorum çünkü temmuzdan sonra ramazan ramazan da hamile kalırsam kendimdeki değişiklikleri açlıktan sanırım diyorum
tabi bütün her şey yapıldı hiç bir sorun yok eşimde ve bende allahtan işte canım boşver dr yi ara falan başla sen çalışmalara :dance:
peki sen doktora gittin mi olmuyo diye araştırma yapıldı mı eşin ve senin üzerinde
efnananim nihalin hep ama hep aklındaydın bu arada ebrar42 le ortak paylaşımıznızda hairka oldu
herşey bir şeyi sevmekle başlar arkadaşlararkadaşlar başarının sıırı sevmmek değilmi? sevince herşey güzel sevince herşey kolay sevince herşey harkulade sevmek derlerya tanırının adı demek sevmekkkkkkkkkkk ahhhhhhhhhhhh sevmek değilmi sevgi güç sevgi çok ama çok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?