ne bilşiyim serpilim iyice çorba oldu hepsi zati bişey anladığım yok illa ilaç içicemki gelsin bari kendiliğinden olsaydı adetim oooofffffffffffffffff ooooooooffffffffffff:gitme:yok bu öyle cidiid bir düşüş değil kumsalım yarın belli olur o zaman canım sakin ol bakalım ne olacak ama senin bayağı geçikti canımcım aman sakın stres yapama gelirsede gelir dert etme zaten bu yazı aşk yazı olarak hedeflemedikmi ? canım benimde yarın ki ateşime bağlı ne olacağı son 3 gündür ölçüyorum teste para vermeyyeim diye :)))))))
aslında tablon çokda güzel gidiyordu dur baklaım yarın önemli gün ateş bize kesin sonucu verecek rahat ol canım
sanada hayırlı kandiller gülüm. işlerden fırsat bulunca görüşürüz.ftoözelim günaydın hayırlı kandiller canım günün dünden güzel geçsin ben kaçarr mucuxxxxxxxxxxxx
yarına kadar neden bekliyorsun kumsal bugün mübarek gün yaptır bir kan testi sabah yaptırınca öğleden sonra sonucunu alıyorsun
evet haklısın. ben geçen ay 25 tl ödemiştimbence yarını bekleyelim yarınki ateşi belli eder durumu birde teste para bayılmasın bence sen ne dersin
evet serpilim hayırlsıı ne ise o olsun ay kıyamam sana canım benim üzme kendini serpilcim eşin en iş yapıyor bitanemm allahın izniye inşallah yalnız değil bebişinle birlikte bekliceksinz babayı dualarda etmişsin rabbim kabul etsin geröekten zor ama dediğin gibi işte canım opuyorumnanaktankumsalım canım yarın ola hayrola mübarek günlerin hurmetine sağ salişm hayırlısı ise yarın pozitif görelim hayırsızssa bırak negatif olsun hakkımızdan hayırlısını isteylim ve bugünlerde aslave asla asi olmayalım hımmmm bende dün ağladım ya eşime sarma yapmıştım bir tencere yedi :))) çok seviyor zaten geç geldi yemek yerken bir tlf ve göreve giitii .(( bende ağladımmm gece aradı teselli etii ama yanii yıldızlarla konuştum sonra rahatladım yasin okudum ve uyumuşum gece gelemedi evebugünde ne olur bilmiyoruz ne yapalım katlanacağız işte
tamam canım sana kolay gelsi allah işini rast getirsin inşallahprensesler ben öğlene gelirim şimdi çaışma zamanı mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hepinizeeeeeeeeeeeeee
kumsal serpil günaydın canlarım.
kumsal nasılsın yok değilmi herhangi bir belirti
günaydınnnnnnnnnnnnnn prenseslerimm kandiliniz mübarek olsun göbüşleriniz bebbeiş dolsun hamşlerimiz sağ salişm doğursun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlarr nasılsınız canlarım ben iyiyim
bir yaramazlık yok allah şükür
hava çok sıcakk serpoşşş ant. ya 41 dereceymişş
mısrayla dikkat edin kendinizee
merhaba kızlar dün giremedim.yoğun bir gün geçirdim..dün kan verdim.prolaktinim yükselmiş.ilaca başladım.doktor düzenli kullan adet gecikmen olduğu gibi bırak dedi.birde bu çıktı şimdi. tamamen stressten oluyor dedi..neyse canlarım bana 2 yasin eklermisiniz?*hepinizi çok seviyorum..öptümmmm
heheheeeee ben bunlarteyzeden öğrendim ooooo onda ne sözler var aklıma gelirse yazcam bazıları argo beni o çok güldürüyo allhh hepimizin yüzünden gülücük eksik etmesin kısmet olurda antalyaya gelirsem döncem ben sana döncem :)))))) orda babam kadar sevdiğim ressam öğretmenim (ismail başer) süper bi sanatcı adını duyarsan tanış deriim :) ben seni sefyom ya serpil hayalimde hafif toplu ve neseli bi kadın var:))))))))))))heheheee
yok canım burası zaten tanışma tartışma alanı sor severim ben sohbet etmeyi ben 25 olucam temmuzda ben düşük yaptım onun için araştırma yaptık neden düştü diye çok şükür önemli bişi çıkmadı şimdiye kadar
günaydn canlarım kandılınız mübarek olsunn :teytey:
evet serpilim hayırlsıı ne ise o olsun ay kıyamam sana canım benim üzme kendini serpilcim eşin en iş yapıyor bitanemm allahın izniye inşallah yalnız değil bebişinle birlikte bekliceksinz babayı dualarda etmişsin rabbim kabul etsin geröekten zor ama dediğin gibi işte canım opuyorumnanaktan
tamam canım sana kolay gelsi allah işini rast getirsin inşallah
günaydın canım nasılsın ateşim düştü fatoşcumsağ tarafımda ağrı var ne ağrısı bilmiyorum
umutlu olucaksın serpilim şuanki durum çok güzel inşallahkumsalım hiç umutlu değilim kendimde ben 3 günlük ateşm
36.6
36,6
36,7
yarınki ateş belli eder ben 36,4 le adet oluyorum
canım yaptıramamki bulunduğum yer sanayi hastane uzak bir yarın olsun sabahtan idrar testi yapıcam duruma göre bakıcazyarına kadar neden bekliyorsun kumsal bugün mübarek gün yaptır bir kan testi sabah yaptırınca öğleden sonra sonucunu alıyorsun
evet kızlar şimdi size perşembe akşamları okunacak dilek duasını nasıl yapacağımızı yazıyorum.
önce abdest alıp hacet namazı kılıyorsunuz.2 rekat
namazda; başlarken neye niyet ettiğinizi söyleyip
ayakta iken tekbir getirip 1 fatiha okuyorsunuz 5 ihlas okuyorsunuz.
sonra oturup selam veriyorsunuz selamdan sonra bir selavat getiriyorsunuz.
ardından 10 kere ihlas okuyorsunuz.
seccadeden kalkmadan 7 kere ER-RAHMAN okuyorsunuz.
perşembe günleri yatsıdan sonra yapılıyormuş. bir arkadaşıma söylemişler oda bana söylemişti. bende 2 yıl önce eşimin işi için yapmıştım ve 10 gün sonra sağlam bir yerde işbaşı yapmıştı.
ama bebiş için daha ben kısmet olamadı yapamadım. allah izin verirse bu akşam bende yapıcam.
şimdiden allah hepinizin dilde dualarınızı, gönülde muradlarınızı dergahında kabul etsin. (amin)
günaydn canlarım kandılınız mübarek olsunn :teytey:
umutlu olucaksın serpilim şuanki durum çok güzel inşallah
hepiniz için dua ediyorum inşallah hayırlı haberler alıcaz
hadi bakalım yarın ikimiz içinde bir süpriz olsun inşallah:Saruboceq:
canım yaptıramamki bulunduğum yer sanayi hastane uzak bir yarın olsun sabahtan idrar testi yapıcam duruma göre bakıcaz
ne kadar güzel bir paylaşım çok teşekkür ederim allah razı olsun fatoşcum
sen nasılsın sende varmı bir değişiklik
bende herhangi bir aksilik yok şu anda. sadece kullandığım ilaçtan hayatımda ilk defa 53 kg oldum. benim en yüksek kilom 49-50 idi. şimdi 15 gündür dekart kortizon kullanıyorum ya 53 kg olmuşum. şikateyçi değilim ama hep 55 kg olmak istemiştim zaten.
ağrı sızı sancı bir şey yok henüz. zaen daha erken. ben şimdi bu haftayı atlatayım. önümüzdeki hafta başlarım kendimi dinleyip sızlanmaya. taaaaaaki adet olana kadar (inşallah olmam da)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?