Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsalım canım yarın ola hayrola mübarek günlerin hurmetine sağ salişm hayırlısı ise yarın pozitif görelim hayırsızssa bırak negatif olsun hakkımızdan hayırlısını isteylim ve bugünlerde aslave asla asi olmayalım hımmmm bende dün ağladım ya eşime sarma yapmıştım bir tencere yedi :))) çok seviyor zaten geç geldi yemek yerken bir tlf ve göreve giitii .(( bende ağladımmm gece aradı teselli etii ama yanii yıldızlarla konuştum sonra rahatladım yasin okudum ve uyumuşum gece gelemedi eve bugünde ne olur bilmiyoruz ne yapalım katlanacağız işte

ne bilşiyim serpilim iyice çorba oldu hepsi zati bişey anladığım yok illa ilaç içicemki gelsin bari kendiliğinden olsaydı adetim oooofffffffffffffffff ooooooooffffffffffff:gitme:
bi gelse onda razıyım ben ya varmı böyle bişey ben çocuk için delirirken şimdi adetim gelsin diye bekliyorum ya rabbim sen yardımcımız ol sana sığındık:Saruboceq:
evet serpilim yoksa bebişim dolu dolu yaşıcam inşallah
serpilim meleğim inşallah güzel haberler alırız senden inşallah meleğin bu sefer konmuştur göbüşüne :Saruboceq:
aslında tablon çokda güzel gidiyordu dur baklaım yarın önemli gün ateş bize kesin sonucu verecek rahat ol canım

dengesiz bir tablo bir günü bür gününü tutmuyorr:dilcikar:

kumsalım hiç umutlu değilim kendimde ben 3 günlük ateşm

36.6
36,6
36,7
yarınki ateş belli eder ben 36,4 le adet oluyorum

yarına kadar neden bekliyorsun kumsal bugün mübarek gün yaptır bir kan testi sabah yaptırınca öğleden sonra sonucunu alıyorsun

evet kızlar şimdi size perşembe akşamları okunacak dilek duasını nasıl yapacağımızı yazıyorum.

önce abdest alıp hacet namazı kılıyorsunuz.2 rekat

namazda; başlarken neye niyet ettiğinizi söyleyip
ayakta iken tekbir getirip 1 fatiha okuyorsunuz 5 ihlas okuyorsunuz.
sonra oturup selam veriyorsunuz selamdan sonra bir selavat getiriyorsunuz.
ardından 10 kere ihlas okuyorsunuz.

seccadeden kalkmadan 7 kere ER-RAHMAN okuyorsunuz.

perşembe günleri yatsıdan sonra yapılıyormuş. bir arkadaşıma söylemişler oda bana söylemişti. bende 2 yıl önce eşimin işi için yapmıştım ve 10 gün sonra sağlam bir yerde işbaşı yapmıştı.

ama bebiş için daha ben kısmet olamadı yapamadım. allah izin verirse bu akşam bende yapıcam.
şimdiden allah hepinizin dilde dualarınızı, gönülde muradlarınızı dergahında kabul etsin. (amin)

evet serpilim hayırlsıı ne ise o olsun ay kıyamam sana canım benim üzme kendini serpilcim eşin en iş yapıyor bitanemm allahın izniye inşallah yalnız değil bebişinle birlikte bekliceksinz babayı dualarda etmişsin rabbim kabul etsin geröekten zor ama dediğin gibi işte canım opuyorumnanaktan
prensesler ben öğlene gelirim şimdi çaışma zamanı mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hepinizeeeeeeeeeeeeee
tamam canım sana kolay gelsi allah işini rast getirsin inşallah
kumsal serpil günaydın canlarım.

kumsal nasılsın yok değilmi herhangi bir belirti

günaydın canım nasılsın ateşim düştü fatoşcumsağ tarafımda ağrı var ne ağrısı bilmiyorum

günaydınnnnnnnnnnnnnn prenseslerimm kandiliniz mübarek olsun göbüşleriniz bebbeiş dolsun hamşlerimiz sağ salişm doğursun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydıııııııııııın seninde kandilin mübarek olsun. herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar

günaydın kızlarr nasılsınız canlarım ben iyiyim
bir yaramazlık yok allah şükür
hava çok sıcakk serpoşşş ant. ya 41 dereceymişş
mısrayla dikkat edin kendinizee

sen kendine lütfen çok dikkat et bu sıcaklarda.

stresten uzak yaşamak ne mümkün. yinede elimizden geldiği kadar uzaklaşmalıyız hele tedavi görürken. prolaktin çok sinsi bir şey. bende yok ama olan arkadaşlarım vardı onlardan biliyorum. ilaçlarını düzenli kullan canım benim

htp_honey nasılsın canım.

Allaha şükürler olsunki düşükten önemli bir şey çıkmamış. daha yaşında çok genç. stresten uzak durucan. en azından hamile kalabiliyorsun bunu bilmek bile çok güzel

günaydn canlarım kandılınız mübarek olsunn :teytey:

günaydın tatlım sanada hayırlı kandiller. senin reglin iyice söküldümü canım

dur bakalım hemen yılgınlık yok. ateşinde ben bu tablolardan çok anlamıyorum ama çok düşmemiş galiba. dur bakalım yarın ola hayrola

kumsalım hiç umutlu değilim kendimde ben 3 günlük ateşm

36.6
36,6
36,7
yarınki ateş belli eder ben 36,4 le adet oluyorum
umutlu olucaksın serpilim şuanki durum çok güzel inşallah
hepiniz için dua ediyorum inşallah hayırlı haberler alıcaz
hadi bakalım yarın ikimiz içinde bir süpriz olsun inşallah:Saruboceq:

yarına kadar neden bekliyorsun kumsal bugün mübarek gün yaptır bir kan testi sabah yaptırınca öğleden sonra sonucunu alıyorsun
canım yaptıramamki bulunduğum yer sanayi hastane uzak bir yarın olsun sabahtan idrar testi yapıcam duruma göre bakıcaz

ne kadar güzel bir paylaşım çok teşekkür ederim allah razı olsun fatoşcum
sen nasılsın sende varmı bir değişiklik

kızlar hepinizin kandili mübarek olsunn rabbim edilen bütün duaları ve dilekleri kabul etsin inşallah

bende herhangi bir aksilik yok şu anda. sadece kullandığım ilaçtan hayatımda ilk defa 53 kg oldum. benim en yüksek kilom 49-50 idi. şimdi 15 gündür dekart kortizon kullanıyorum ya 53 kg olmuşum. şikateyçi değilim ama hep 55 kg olmak istemiştim zaten.

ağrı sızı sancı bir şey yok henüz. zaen daha erken. ben şimdi bu haftayı atlatayım. önümüzdeki hafta başlarım kendimi dinleyip sızlanmaya. taaaaaaki adet olana kadar (inşallah olmam da)

49 - 50 heee incecik zarif bir hatunsun sen ozaman
anladım canım hadi bakalım inşallah gelmicek kırmızılar ve hep birlikte halay çekicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…