bilmiyoum ebar heşeyin nasıl olduğunu bilmiyorum sadece çok bunaldım ben yanına oturuyorum ilgi gösteiyorum beni fark etmiyo bile ben aada sadece benle ilgilensin heşeyi bıraksın isteim ben ayrı o ayrı takılıyo
işte tatlım belki haksız ama oda bi bunalımda bi boşlukta olabilir kadınlar acılarını gözyaşlarıyla dışarı vuru rahatlar ama erkeklerin bi çoğu bunu yapamadığından daha zor durumda kalır bence olaya farklı yaklaş canım yani sen eşini seviyosan ve beraberliğinin devamını istiyosan kendini bunaldım yoruldum offf pufff modundan çıkarr zor biliyorum ama madem o adım atmıyo sen atacaksın ... evlilğinin yuvanın selameti için daha özverili olmalısın ve eskiden sık yaptığın şeyleri yap ve yapmasını istediğin şeyleri asla başkalrıyla kıyaslayrak yaptırma yani o öyle sende öyle ol demek bence yanlıştır ... daha farklı anlatımlarla daha güzel olabilir nacizane tavsiyem :kedi: sabırla ve güzellikle aşılmayacak şey yoktur ... bide beraberliğinizin olmayışıda önemli bi etken olabilir o durumda düzelince sıkıntı kalmayacaktır inş. sende bol bol dua et canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin ... :Saruboceq: çünkü zor biri imtihandır insanın eşiyle evladıyla imtihan olması ...
:)))))))))))))))
işte tatlım belki haksız ama oda bi bunalımda bi boşlukta olabilir kadınlar acılarını gözyaşlarıyla dışarı vuru rahatlar ama erkeklerin bi çoğu bunu yapamadığından daha zor durumda kalır bence olaya farklı yaklaş canım yani sen eşini seviyosan ve beraberliğinin devamını istiyosan kendini bunaldım yoruldum offf pufff modundan çıkarr zor biliyorum ama madem o adım atmıyo sen atacaksın ... evlilğinin yuvanın selameti için daha özverili olmalısın ve eskiden sık yaptığın şeyleri yap ve yapmasını istediğin şeyleri asla başkalrıyla kıyaslayrak yaptırma yani o öyle sende öyle ol demek bence yanlıştır ... daha farklı anlatımlarla daha güzel olabilir nacizane tavsiyem :kedi: sabırla ve güzellikle aşılmayacak şey yoktur ... bide beraberliğinizin olmayışıda önemli bi etken olabilir o durumda düzelince sıkıntı kalmayacaktır inş. sende bol bol dua et canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin ... :Saruboceq: çünkü zor biri imtihandır insanın eşiyle evladıyla imtihan olması ...
busecann vallhii öyle bakıyor oda bana diyorkiii serpoş sen beni öldürecksinkafamçokkarıştı buse böyle bakıyor:1shok::1shok::1shok:
honeyy malum 2 aydırda ben eşimle öyleydim o ayrı ben ayrı takılıyordum gerçi iyide oldu bazan ayrı takılmakta iyiidr kzılar ben adetmi olucam sancılanıyorum geçen ay 22 günde oldum şimdiide öylemi olacak 22 ci gündeyimm adetlerim şaşırdımı ne
ay canım arada bende de oluyo ağrı vs. olsun inş güzel şeyler olur olmsasda satıcaz anasını
bak sen hayvana aaaaaaaa kusura bakmada ayı yogiyeeeeklava:
ok deseydin bu muş demekki karın ağrın
akşama gelir özür diler
guclubacismileguclubacismile
hadiyin kızlar honaylere ninjalar :1ninca::1ninca:
kıyamam yaa
ewt haklısın valla senin adamın bakmlarıda ölrüdcek beni gülmekten :roflol::roflol:
ne güzel anlatmışsındr canım biz kadınla erkeklere git başımdan desekte aslında gel demek istiyoruz bukada hoş göülü nasıl olunurki biaz zor erkekle baştan yanlış yapıyola önce senin gönlüne hitap etmek için istediğin kaektei oynuyo evlenince gerçek yüzlei otaya çıkıyo düüst olabilidi tamam çok sevyoz ben sadece sözle deil davranışla istiyorum biraz kroyum herhalde:çok üzgünüm: eksilerini ve artılarını ölçmem lazım tek trahflı fedakarlık çok zor en güzel çağımızda birlikte geçirsek yaşlanınca istemem
herkes sözle duyduğunu davranışlarlada görmek ister ....tüm kadınlar bunu bekler canım bence çok normal .. :1hug: ama şartlar bazen öyle olmaz ve herşey zmanla oturur bunu unutma canım hani 7 yıl derlerya çok doğru zaman birbirinizi tanımada ve anlamada en büyük yardımcınız olacaktır ... diyosanki tek taraflı fedakarlık nereye kadar diye yol ayrımına gelip karar alacak durumda değilsin bnece sıkıntılarını tam olarak atlat ve bedenen ruhen kendini iyi hissettiğinde mantıklı bi karar alabilirsin şu an hala sıkıntılkarın devam ederken bu konuyu düşünme bile
kaç yıllık evlisin bu arada canım ?
KIZLAR SÜPERSİNİZ VALLA AMA BEN EŞİMLE EN BAINDA TANIŞTIĞIMIZDA KONUŞMUŞTUM BİZ AİLE OLACAKSAK HERŞEYİMİZE KATLANACAĞIZ KAVGA DA ETSEK KÜSDE OLSAK NE AYRI YATACAZ NE DE KAVGALARIMIZ YATAK ODASINA GİRECEK DİYE VE HALA DA ÖYLEYİZ (ama bazen sinir ediyor yok saçın öyle yok oran açık bende intikam almak için arayıp tarayıp bir şey buluyorum bulamazsam da saçın uzamış git hemen tıraş ol diyorum halbu ki bir hafata olmuş oluyor tıraş olalı :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
7 ye girdim
7 ye girdim
alkisalkisalkisalkisalkisalkisartık belli şeyler oturmuştur sanırım sen onu o seni daha detaylı tanıyosunuzdur eğer sna hala ters glen yönleri varsada söylediğim gibi en mantıklı şeklyile düşünüp çözüme kavuşturursunuz inş. her ne kadar helal da olsa boşanmak rabbimin en sevmediği helallerdendir... hani sen herkesin söylediklerini bi kenara koy ve eşinin iyi yönlerini düşünn ve güzel günlerindekinizdeki hallerini biz kadınlar bazen aceleciyizdir .ve kötü giden bişey görünce nedense iyileri unutuveririz ....ve yargılamaya hazırızdırda hemen hüküm verilir karar alınır oysa sonra bi güzel cümle bizi yumuşatacaktır ... kaydirigubbakcemile3
moralini bozma canım eşinle konuşmaya çalış umarım rabbim en kısa zamanda sorunlarınızı giderecektir... :Saruboceq: ayrıca kimsenin mükemmel bi evliliği yok her kesin bi yerlerde sıkıntısı var seninki öyle benimki böyle o çok cici bici arkadaşlarının bile e dertleri vardır hayat bi imtihansa önümüzdeki kağıdı en iyi nasıl dolduralım telaşında olmalıyız ....
neyse başını ağrııttım hakkını helall et... bizlerde dua edelim inş. kızlarla olurki birimizin duası hürmetine rabbim herşeyi kolaylaştırır... :1hug: canım arkadaşımmm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?