kızlar sağ kasığımda yumurtlalığıma kramlar giriyo ve belirgin sık giriyo gaz gibi ama gazda yok ay
kızlar sağ kasığımda yumurtlalığıma kramlar giriyo ve belirgin sık giriyo gaz gibi ama gazda yok ay
nihalll inşş bebiştirrrr:Saruboceq::Saruboceq:::
inşallah canım regli sancısı değil bir noktada sankı kramp varne demekki acaba yerleşiyomuki inş öledir canım ....
inşallah busecim opuyorumnanaktan idarda çıkmaz dime şimdi ?
aminnnn rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versinbekle hayatım üzülmeyelim biraz daha sabır ama istersen yap ama loveli bekle demiş sana
nagtif görünce insan bozluyoo bekleyelim inşşşşşşşşşşşş bebiştirrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne olur allahım burdakı ve dünya üzerndeki tüm isteyenlere ver yarabbimmm
bekle hayatım üzülmeyelim biraz daha sabır ama istersen yap ama loveli bekle demiş sana
nagtif görünce insan bozluyoo bekleyelim inşşşşşşşşşşşş bebiştirrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne olur allahım burdakı ve dünya üzerndeki tüm isteyenlere ver yarabbimmm
aminnnn rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin
evet bekleyelim toplu yapıcaz :lepi: bende bekliyorum ya hala
aminnnn rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin
evet bekleyelim toplu yapıcaz :lepi: bende bekliyorum ya hala
aminnnnnnnnnnnnnnnn canım bekliyim bakalım
ebrarcım aslında sen yarın sabah idrardan bakabilirsin benceeeeedelikafadulden
ewt ebrarcım sen ecz den alsanda sabah yapsan işe gelmeden kaydirigubbakcemile
silikte olsa çıkar :ecrin_bebek:ewt ebrarcım sen ecz den alsanda sabah yapsan işe gelmeden kaydirigubbakcemile
belin nasıl bu arada geçmedi mi halen ? kesin gidip kan yaptıracaksan uyar bize sempatiksalakcinniayy saçımmmm :dilcikar:
:kedi: Ama ben yarın hastahaneye gidicem zaten olmazsa kan testi yapmak daha mantıklı bence
belin nasıl bu arada geçmedi mi halen ? kesin gidip kan yaptıracaksan uyar bize sempatiksalakcinni
dün eczaneden alacaktık aslında eşimlede eczacı arkadaşı olunca bizimki bi türlü diyememiş kaydirigubbakcemile3
bu arada arkadaşlar bişey söyleyecektim ben unuttum ben belime yakı yapmıştım ya pzt. arkadaşına sormuş eşimde ..neden yaptıki bu havada demiş iyice kötü yapar demiş bide terlese soğusa filan tamamen tutulur kalır demiş bu havada yakı filan yapılmaz demiş sizde bi dahakine güvenilir birilerine sorunda yapıştırın arkadaşlar allah korusun şifa bulayım derken başka şeylere sebep olmasın
Belim aynı canım oturunca iyice acıyo :çok üzgünüm: ama artık oturup kalkarken hangi hareketin acı verdiğini bilince dikkat ettiğimden daha az sancı yapıyor kaydirigubbakcemile3 yarın bakıcaz artık ne diyecekler dün bacağımada ağrı yaptı bu fıtık belirtisi olabbiirmiş allah korusun ...
kan testi yaptırırım canım neyse sonuç öğreniriz artık ... a.s ama bugün daha şiddetli ağrıyo karnım sanki ....
ayy saçımmmm :dilcikar:
:kedi: Ama ben yarın hastahaneye gidicem zaten olmazsa kan testi yapmak daha mantıklı bence
ebrar en güzeli kan tahlilii
nihalll canım gebelik sağdan başlarmış sağ tarafın hareketlenmesi iyiye işaret
busecan uykum var ama uyumadım bu ar bende çok ciddii boyutta bu uykuuszluk
cimcimemm asiistanımız ne yapıyor
mısarcaım resmen ben boğuluyorum ya kuföre gitim dayanamadın oradda duşaldım banamsın demiyor
kendimi yorgun hiisediyorum gebelişk belirtileri arasında ne kadar var deselerde ben ödemelrden dolayı bu haldeyimm :))))
ewt düzelmedi ıyyyyyyyyyyyyyyyy guclubacismilekızlar kim var kim yok nasılsınız bakem halen düzelmemiş kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?