Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet canım boy da 1.58 yani ufacık tefeciğim. hep 55 kg olmak istemişimdir. inşallah olucam. ayrıca kırmızlar gelsede halay çekeriz sen üzülme. bugün halayı atlrız. Kandil ya bugün dua günü yarın yine çıkarız pistlere inşallah. birde yarın senden de hayırlı bir haber geldimi daha akşama kadar kimse tutamaz bizi

buseeeeeeeeeeem naber canım

ebrar günaydın hayatım nasılsın

saftirik aramıza hoşgeldin canım

günaydın canımmmmmm a.s. nasılsın ?

günaydın kızlarrr nasılsınız ?

bugün ŞİVLİLİKKKKKKKK :lepi:

ŞİVLİLİĞİ bilen varmıııııııııı ben şekerimi isterimm

ŞİVLİLİK nedir bilmiyorum ben bilmiyorumkismile anlatırsan zevkle dinlerim hayatım olumunekankayizsmile

ŞİVLİLİK nedir bilmiyorum ben bilmiyorumkismile anlatırsan zevkle dinlerim hayatım olumunekankayizsmile

Konyaya özel bi gelenek dün akşam fener alayı vardı bütün çocukalr ellerinde fenerlerle sokaklardaydı a.s lastik filan yakanlarda vardı baya hareketli bi akşam dı
bugünde şivlilik sabah 7.30 da başladı çocuklar sokakalara çıkmaya herkes bi gün önceden hazırlar şeker çikolata bisküvi gofret ne verecekse sabah gelen çocuklara dağıtırlar. çocuklar kapıdada bağırır şivlilikkkkkkk diye a.s

hepsi güzel güzel giyinmiş çok hoş hareketli bi gün yani şimdi sokakalar cıvıl cıvıl

gerçi ben dün biraz buruktum ya neyse hayırlısı diyelim kayınvaldem eltimin çocuklarına fener almış 3 tane böyle kendini garip hissediyosun eksik gibi sanki herkes çocuğuyla sokkalarda bugün küçük çocuklar anneleriyle filan garip bi duygu neyse şivlilik böyle bişey bende konyaya gelemden önce bilmiyodum ama çok hoş bence o yüzden

ŞİVLİLİLİKKKKKKKKKK

Bide küçük kızlar filan görecen akşam nasıl bağırıyolar
fener alayı fener alayı kızlar sarayı
erkeklere gelince maymun suratlı

tabi erkeklerde ayrı grup oluşturmuş onlarda
fener layı fener alyı erkek sarayı
kızlara gelince maymun suratlı
bi görsen biri fenerin içindeki mumu yakmış ağlıyor kaydirigubbakcemile3

çok güzel bir şey ya. ben aslen malatyalıyım bizim oralarda bu dediğin şey kışın yapılırmış. çocuklar en güzel giysilerini giyinip mahallenin bir yerinde toplanırlar daha sonra bütün kapıları çalarmış içerden ne verilirse bisküvi, börek, keke, meyve, kuru yemiş ne bulurlarsa toplayıp daha sonra bir yerde toplanıp hep bi,rlikteoyunlar oynayıp topladıklarını yer içer eğlenirlermiş.

ne kadar güzel gelenek göreneklerimiz. bir gün bir çocuğum olursa onu asla amerikan özentisi bir çocuk olarak büyütmüycem. tamamen türk gelenek göreneklerine göre örf adetlerimize göre yetiştiricem. yeni nesillerde kaybolmasın bu tür değerlerimiz.

o halde senin de şivliliğin kutlu olsun. ama üzme kendini daha ilerideki yıllarda inşalllah senin çocuğununda elinde fenerler yanında sen Sivlilik diye bağıra bağıra orada yürüyeceksiniz.

ayyyy canlarım ya yerim onların hepsini. kurban olurum çocukları yaratan Allaha.

ua27 hoşgeldin nasılsın canım

inş. canım Rabbim hepimize bugünler hürmetine bu mübarek gece hürmetine hayırlı evlatlar verir.....bende senin gibi düşünüyorum özünü aslını bilen bi çocuk olmalı...rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:

ayyyy canlarım ya yerim onların hepsini. kurban olurum çocukları yaratan Allaha.

ua27 hoşgeldin nasılsın canım

hb canım saol kandılınız mubarek olsun dualarınız kabul olsun ınşlh hepınızın

ben bugun bıraz karamsarım yaaa ha oldum olcam gıbıı kacgundur sancım var cozemedım bılen varsa bana yardımcı olsa kızlarrr

busecan35 sen nasılsın canım ?kandilin mübarek olsun a.s.

ua27 hoşgeldin canım kandilin mübarek olsun a.s.

günaydın kızlar
hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde gönlünüzden geçenleri versin dualarınız kabul olsun amin.

günaydın kızlar
hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde gönlünüzden geçenleri versin dualarınız kabul olsun amin.

seninde kandilin mübarek olsun canım benim

amiiiiiiiiiiiiiiiiin. senin regl zamanın ne zaman canımcım

amin amin amin

slm kızlar tekrar işyerindeyim ya ara ara girip çıkıyorum

regl geldi kırmızı siyah karışım adetimi bugünden mi saycam dündenmi dün siyah siyah geldi sanırım dün 1. gün değilmi adet olcağım gün 36,4 ateşim düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…