busecan35 sen nasılsın canım ?kandilin mübarek olsun a.s.
ua27 hoşgeldin canım kandilin mübarek olsun a.s.
buseeeeeeeeeeem naber canım
ebrar günaydın hayatım nasılsın
saftirik aramıza hoşgeldin canım
slm kızlar tekrar işyerindeyim ya ara ara girip çıkıyorum
regl geldi kırmızı siyah karışım adetimi bugünden mi saycam dündenmi dün siyah siyah geldi sanırım dün 1. gün değilmi adet olcağım gün 36,4 ateşim düşmüştü
ii canım nasıl olayım kandılınız mübarek olsun hepinizinn regl iken dua edilirmi ya :sinifsinif:
ii canım nasıl olayım kandılınız mübarek olsun hepinizinn regl iken dua edilirmi ya :sinifsinif:
o halde dün 1.gün balım öyle sayıcan. ayrıca regli iken dua edilmesi muamma. ezber bildiklerini elbette okuyabiliyorsun ama doğal olarak eline Kur'an alıp okuyamıyorsun. sen fetih suresi almışmıydın senin sayıyı hemen aramızda paylaşırız. ayrıca dua edemiyorum diye üzülme biz senin yerinede ederiz dualarını.a.s.
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun
dua edilir salavat çekilir tevhid çekilir (lailahelalah )
üç ayların özel duası var onu söyleyebilirsin sık sık
ALLAHÜMME BARİK LENA Fİ RECEBE VE ŞABAN VE BELLİĞNA RAMAZAN
(allahım recebi ve şabanı bize mübarek kıl ve bizleri Ramazana ulaştır )
ayet dışında herşeyi okuayabilirsin akşamleyinde uzunca dualar edebilirsin rabbim istenee vereceğini vad ediyor gidecek başka kapımız olmadığına göre o kapıdan ayrılmadan sürekli orda durup istemek lazım ...:Saruboceq:
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun
dua edilir salavat çekilir tevhid çekilir (lailahelalah )
üç ayların özel duası var onu söyleyebilirsin sık sık
ALLAHÜMME BARİK LENA Fİ RECEBE VE ŞABAN VE BELLİĞNA RAMAZAN
(allahım recebi ve şabanı bize mübarek kıl ve bizleri Ramazana ulaştır )
ayet dışında herşeyi okuayabilirsin akşamleyinde uzunca dualar edebilirsin rabbim istenee vereceğini vad ediyor gidecek başka kapımız olmadığına göre o kapıdan ayrılmadan sürekli orda durup istemek lazım ...:Saruboceq:
ii fatoşcum regl oldum bence siyah karışımlı kan geliyo tuhf oldu bu ay kaydirigubbakcemile3 bitiksel ilaçtan sanırım anlamadım regl dün 1. gün kabul etcem dimi?
o kapıdan ayrılıp ta gidecek başka da kapımız yokki.
sağlık olsun gülüm. reglin 1.günü dün. bitkisel ilaçlardan olabilir siyah renk. önümüzdeki aylarda allah kuvvet versin sağlık versin bebiş versin inşallah
günaydın kızlar kandiliniz mubarek olsun geçmişe bakım biraz buralardayım kaydirigubbakcemile2
inş canım hepimizee ayy hafta sonu kapalıyım yaaa offf ne güzel çalışma yapardım kaydirigubbakcemile3 tühhhhhhhh hafta içine artık tam gazzzz sırnaşık şey
canımcım sağolllllllllllll yoo haberim yok fetih suresinden ne zaman paylaştınızz ben 3 gündür ara ara giriyorum ya eskiyide okuyamıyorum iş çok bu ay sonuna kadar artık regl bitsin öyle başlarım bende
sağol canımm benim seninde dualarımız kabul olsun
merhaba kızlar dün giremedim.yoğun bir gün geçirdim..dün kan verdim.prolaktinim yükselmiş.ilaca başladım.doktor düzenli kullan adet gecikmen olduğu gibi bırak dedi.birde bu çıktı şimdi. tamamen stressten oluyor dedi..neyse canlarım bana 2 yasin eklermisiniz?*hepinizi çok seviyorum..öptümmmm
günaydın kızlar
hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde gönlünüzden geçenleri versin dualarınız kabul olsun amin.
slm kızlar tekrar işyerindeyim ya ara ara girip çıkıyorum
regl geldi kırmızı siyah karışım adetimi bugünden mi saycam dündenmi dün siyah siyah geldi sanırım dün 1. gün değilmi adet olcağım gün 36,4 ateşim düşmüştü
:Saruboceq: aminn canım hepimizin inş..
tüm topictekilerin ve evlat isteyen herksin duasını kabul buyursun rabbim ....
canım benim ya paylaşımın için çok teşekkür ederim. çok etkilendim. daha öncede okumuştum ama şimdi hayattan beklentilerimiz farklılaşınca bunun anlamıda farklılaşmaya başladım. Yüce RABBİM o mümekkel makamında dualarımızı niyazlarımızı kabul buyursun inşallahHer sene, Şaban ayının on beşinci Berat gecesinde, o senede olacak şeyler, ameller, ömürler, ölüm sebepleri, yükselmeler, alçalmalar, yani her şey Levh-i mahfuzda yazılır. Resulullah efendimiz, bu gece, çok ibadet, çok dua ederdi.
Hazret-i Âişe validemiz, (Ya Resulallah, Allahü teâlâ seni günah işlemekten muhafaza buyurduğu halde, neden Berat gecesinde çok ibadet ettin?) diye sordu. Peygamber efendimiz buyurdu ki:
(Şükredici kul olmayayım mı? Bu yıl içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir. Bu yıl içinde öleceklerin isimleri, bu gece özel deftere yazılır. Bu gece herkesin rızkı tertip olunur. Bu gece herkesin amelleri Allahü teâlâya arz olunur.) [Gunye]
Berat gecesi göklerin kapıları açılır, melekler müminlere müjde verir ve ibadete teşvik ederler.) [Nesai, Beyheki, A, Münziri]
(Şabanın 15. gecesini ibadetle, gündüzünü de oruçla geçirin! O gece Allahü teâlâ buyurur ki: “Af isteyen yok mu, affedeyim. Rızk isteyen yok mu, rızk vereyim. Dertli yok mu, sıhhat, afiyet vereyim. Ne isteyen varsa, istesin vereyim” Bu hâl, sabaha kadar devam eder.) [ıbni Mace]
(Şaban ayının 15. gecesi, rahmet-i ilahi dünyayı kaplar, herkes affolur. Ancak haksız yere müslümanlara düşmanlık besleyen ve Allahü teâlâya ortak koşan mağfiret olunmaz.) [Beyheki]
(Berat gecesini ganimet, fırsat biliniz. Çünkü belli bir gecedir. Kadir gecesi çok büyük ise de, hangi gece olduğu belli değildir. Berat gecesinde çok ibadet ediniz. Yoksa kıyamette pişman olursunuz.) [S. Ebediyye]
(Ramazandan sonra en faziletli oruç, Şaban ayında tutulan oruçtur.) [Tirmizi]
(Şabanda üç gün oruç tutana, Hak teâlâ, Cennette bir yer hazırlar.) [Ey Oğul ılmihali]
(Şu beş gecede yapılan dua geri çevrilmez. Regaib gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi, Ramazan ve Kurban bayramı gecesi.) [ı.Asakir]
enişten iyi balım bugün işbaşı yaptı nihayet zemuszemus bizde artık yarından itibaren çalışmalara başlarız :bbo:gizemmm valla gözüm yollarda dün kahvede içemedik prolaktin için sende hayt içiyomuysn
sezencim sebinde kandilin mubarek olsun rabbım sağlıkla hayırlı doğumlar nasib etsin
busecannn dünden sayılır canım hadi önumuzdeki ay daha çok çalışmak lazım
aminnnn mubarek gunde dualarımız kabul olsunn
serpilcim seninde kandilin mubarek olsunnn
kumsal ateşin düşer gibi olmuş ama hiç belli olmaz dikkat et sen kendine eyvahedigeldismile
fatoşş hayırlı kandiller canımm eniştem nasıll sempatiksalakcinni
Berat kandiline bir buçuk ay var :kedi:
bugün regaib kandili .... yerimseniben
günaydın arkadaşlar nasılsınız.hepinizin kandilini kutluyorum.allah gönlünüzden geçeni hayırlısı ile versin inşallah.dualarınız kabul olsun.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?