Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

buseeeeeeeeeeem naber canım

ebrar günaydın hayatım nasılsın

saftirik aramıza hoşgeldin canım

ii fatoşcum regl oldum bence siyah karışımlı kan geliyo tuhf oldu bu ay kaydirigubbakcemile3 bitiksel ilaçtan sanırım anlamadım regl dün 1. gün kabul etcem dimi?

ii canım nasıl olayım kandılınız mübarek olsun hepinizinn regl iken dua edilirmi ya :sinifsinif:

o halde dün 1.gün balım öyle sayıcan. ayrıca regli iken dua edilmesi muamma. ezber bildiklerini elbette okuyabiliyorsun ama doğal olarak eline Kur'an alıp okuyamıyorsun. sen fetih suresi almışmıydın senin sayıyı hemen aramızda paylaşırız. ayrıca dua edemiyorum diye üzülme biz senin yerinede ederiz dualarını.a.s.

ii canım nasıl olayım kandılınız mübarek olsun hepinizinn regl iken dua edilirmi ya :sinifsinif:

sağol canım seninde kandilin mübarek olsun

dua edilir salavat çekilir tevhid çekilir (lailahelalah )

üç ayların özel duası var onu söyleyebilirsin sık sık

ALLAHÜMME BARİK LENA Fİ RECEBE VE ŞABAN VE BELLİĞNA RAMAZAN

(allahım recebi ve şabanı bize mübarek kıl ve bizleri Ramazana ulaştır )

ayet dışında herşeyi okuayabilirsin akşamleyinde uzunca dualar edebilirsin rabbim istenee vereceğini vad ediyor gidecek başka kapımız olmadığına göre o kapıdan ayrılmadan sürekli orda durup istemek lazım ...:Saruboceq:

canımcım sağolllllllllllll yoo haberim yok fetih suresinden ne zaman paylaştınızz ben 3 gündür ara ara giriyorum ya eskiyide okuyamıyorum iş çok bu ay sonuna kadar artık regl bitsin öyle başlarım bende

sağol canımm benim seninde dualarımız kabul olsun

o kapıdan ayrılıp ta gidecek başka da kapımız yokki.

ii fatoşcum regl oldum bence siyah karışımlı kan geliyo tuhf oldu bu ay kaydirigubbakcemile3 bitiksel ilaçtan sanırım anlamadım regl dün 1. gün kabul etcem dimi?

sağlık olsun gülüm. reglin 1.günü dün. bitkisel ilaçlardan olabilir siyah renk. önümüzdeki aylarda allah kuvvet versin sağlık versin bebiş versin inşallah

inş canım hepimizee ayy hafta sonu kapalıyım yaaa offf ne güzel çalışma yapardım kaydirigubbakcemile3 tühhhhhhhh hafta içine artık tam gazzzz sırnaşık şey

Her sene, Şaban ayının on beşinci Berat gecesinde, o senede olacak şeyler, ameller, ömürler, ölüm sebepleri, yükselmeler, alçalmalar, yani her şey Levh-i mahfuzda yazılır. Resulullah efendimiz, bu gece, çok ibadet, çok dua ederdi.

Hazret-i Âişe validemiz, (Ya Resulallah, Allahü teâlâ seni günah işlemekten muhafaza buyurduğu halde, neden Berat gecesinde çok ibadet ettin?) diye sordu. Peygamber efendimiz buyurdu ki:
(Şükredici kul olmayayım mı? Bu yıl içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir. Bu yıl içinde öleceklerin isimleri, bu gece özel deftere yazılır. Bu gece herkesin rızkı tertip olunur. Bu gece herkesin amelleri Allahü teâlâya arz olunur.) [Gunye]

Berat gecesi göklerin kapıları açılır, melekler müminlere müjde verir ve ibadete teşvik ederler.) [Nesai, Beyheki, A, Münziri]

(Şabanın 15. gecesini ibadetle, gündüzünü de oruçla geçirin! O gece Allahü teâlâ buyurur ki: “Af isteyen yok mu, affedeyim. Rızk isteyen yok mu, rızk vereyim. Dertli yok mu, sıhhat, afiyet vereyim. Ne isteyen varsa, istesin vereyim” Bu hâl, sabaha kadar devam eder.) [ıbni Mace]

(Şaban ayının 15. gecesi, rahmet-i ilahi dünyayı kaplar, herkes affolur. Ancak haksız yere müslümanlara düşmanlık besleyen ve Allahü teâlâya ortak koşan mağfiret olunmaz.) [Beyheki]

(Berat gecesini ganimet, fırsat biliniz. Çünkü belli bir gecedir. Kadir gecesi çok büyük ise de, hangi gece olduğu belli değildir. Berat gecesinde çok ibadet ediniz. Yoksa kıyamette pişman olursunuz.) [S. Ebediyye]

(Ramazandan sonra en faziletli oruç, Şaban ayında tutulan oruçtur.) [Tirmizi]

(Şabanda üç gün oruç tutana, Hak teâlâ, Cennette bir yer hazırlar.) [Ey Oğul ılmihali]

(Şu beş gecede yapılan dua geri çevrilmez. Regaib gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi, Ramazan ve Kurban bayramı gecesi.) [ı.Asakir]

günaydın kızlar kandiliniz mubarek olsun geçmişe bakım biraz buralardayım kaydirigubbakcemile2

Günaydın canım seninde kandilin mübarek olsun. gel bekleriz bizde buralardayız.

inş canım hepimizee ayy hafta sonu kapalıyım yaaa offf ne güzel çalışma yapardım kaydirigubbakcemile3 tühhhhhhhh hafta içine artık tam gazzzz sırnaşık şey

ööööööööööööyle artık hafta içi fuuuuuuuuuuuuuul çalışma aklinialirimsmile

fetih suresini bu akşama özel okuycaz 41 adet onu paylaştırdık. kandil ya:Saruboceq:

gizemmm valla gözüm yollarda dün kahvede içemedik prolaktin için sende hayt içiyomuysn
günaydın kızlar
hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde gönlünüzden geçenleri versin dualarınız kabul olsun amin.

sezencim sebinde kandilin mubarek olsun rabbım sağlıkla hayırlı doğumlar nasib etsin

busecannn dünden sayılır canım hadi önumuzdeki ay daha çok çalışmak lazım

:Saruboceq: aminn canım hepimizin inş..
tüm topictekilerin ve evlat isteyen herksin duasını kabul buyursun rabbim ....

aminnnn mubarek gunde dualarımız kabul olsunn

serpilcim seninde kandilin mubarek olsunnn

kumsal ateşin düşer gibi olmuş ama hiç belli olmaz dikkat et sen kendine eyvahedigeldismile

fatoşş hayırlı kandiller canımm eniştem nasıll sempatiksalakcinni

canım benim ya paylaşımın için çok teşekkür ederim. çok etkilendim. daha öncede okumuştum ama şimdi hayattan beklentilerimiz farklılaşınca bunun anlamıda farklılaşmaya başladım. Yüce RABBİM o mümekkel makamında dualarımızı niyazlarımızı kabul buyursun inşallah

enişten iyi balım bugün işbaşı yaptı nihayet zemuszemus bizde artık yarından itibaren çalışmalara başlarız :bbo:

kumsal yazın çok iyi olmuş ellerine sağlık
evet arkadaşlar çok anlamlı bı gundeyiz rabbım iyi ameller yazsın hepimize

günaydın arkadaşlar nasılsınız.hepinizin kandilini kutluyorum.allah gönlünüzden geçeni hayırlısı ile versin inşallah.dualarınız kabul olsun.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Berat kandiline bir buçuk ay var :kedi:

bugün regaib kandili .... yerimseniben

sempatiksalakcinni evet regaib kandili

günaydın arkadaşlar nasılsınız.hepinizin kandilini kutluyorum.allah gönlünüzden geçeni hayırlısı ile versin inşallah.dualarınız kabul olsun.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

amin ahsenim ponpon içinde dua edicem bu gun rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…