seninde kandilin mübarek olsun canım benim
amiiiiiiiiiiiiiiiiin. senin regl zamanın ne zaman canımcım
20 hazıran
sempatiksalakcinni evet regaib kandili
amin ahsenim ponpon içinde dua edicem bu gun rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin ahsencim amin :1hug:allah razı olsun canım bende size bol bol dua edeceğim sizde biran önce bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
en güzeli belenay burdan ayrılmak unutmak değil işte en azından aynı şeyleri yaşayan insanlarla paylaşmak destek almak çok güzel en güzelide kimseyle paylaşamadığın sıkıntılarını tanımadan utanmadan anlatmak bizde seni seviyoruz aklım sende kalmıştı şimdi mutlu oldum hoşgeldin sefalar getirdin olumunekankayizsmilekızlar sizlere uğramadan içim rahat etmiyor bi bkayım dedimbiz eşimle konuştuk ben ona ıkıntılarımdan bahsettim bir süre bebek olaına ara vermeye karar verdik artık hiç bişey yapmıyorum taki tüp bebek gündeme gelesiye bu işi rafa kaldırdık bu arada kendiliğinden gelirse ne ala kkyada girmiyeyim demiştim ama unutmak için kkya girmemek yetmiyor bana bunu hatırlatacak o kadar çok şey varken niye sizlerden kopaım diye düşündüm gelicem sizler neler yapıyorsunuz bakıcam dualarımı okuyacağım hepiniz için fırsat buldukça burdayım sizleri seviyorum kızlar iyiki varsınız
belenay ok son liste buYASıN-ı ŞERıF (500)ADET
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
belenay...............14
nihal.................44.
serpil.................102
kumsal---------------6
çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............13
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
toplam ..............228
en güzeli belenay burdan ayrılmak unutmak değil işte en azından aynı şeyleri yaşayan insanlarla paylaşmak destek almak çok güzel en güzelide kimseyle paylaşamadığın sıkıntılarını tanımadan utanmadan anlatmak bizde seni seviyoruz aklım sende kalmıştı şimdi mutlu oldum hoşgeldin sefalar getirdin olumunekankayizsmile
SAĞOL CANIM DÜN GİRDİM AMA YAZMAK GELMEDİ İÇİMDEN DÜNKÜ RUH HALİM BAYAĞI BERBATTI AMA ŞİMDİ DAHA İYİYM EŞİMLE KONUŞUNCA RAHATLADIM BİRBİRİMİZİ SEVİYORUZ YA NE YAPALIM KISMETİMİZDE VARSA ZATEN OLUR RABBİM YETERKİ HAYIRLA VE SAĞLIKLA GÖNDERSİN MELEKLERİMİZİ BENDE GİRMEYİNCE SİZLERİ MERAK EDİYORUM NELER YAPTILAR DİYE GİTMİCEM İŞTE BEBEĞE İNAT BURDAYIMkaydirigubbakcemile3
ok cnm slm söle patrona benden :))))))))))Şımdı Çıkmak zorundayım sevgılı patonum teŞrıf ettıler ayıp olmasın ona karŞı Çıkayım barı:)))
evet kızlar şimdi size perşembe akşamları okunacak dilek duasını nasıl yapacağımızı yazıyorum.
önce abdest alıp hacet namazı kılıyorsunuz.2 rekat
namazda; başlarken neye niyet ettiğinizi söyleyip
ayakta iken tekbir getirip 1 fatiha okuyorsunuz 5 ihlas okuyorsunuz.
sonra oturup selam veriyorsunuz selamdan sonra bir selavat getiriyorsunuz.
ardından 10 kere ihlas okuyorsunuz.
seccadeden kalkmadan 7 kere ER-RAHMAN okuyorsunuz.
perşembe günleri yatsıdan sonra yapılıyormuş. bir arkadaşıma söylemişler oda bana söylemişti. bende 2 yıl önce eşimin işi için yapmıştım ve 10 gün sonra sağlam bir yerde işbaşı yapmıştı.
ama bebiş için daha ben kısmet olamadı yapamadım. allah izin verirse bu akşam bende yapıcam.
şimdiden allah hepinizin dilde dualarınızı, gönülde muradlarınızı dergahında kabul etsin. (amin)
SAĞOL CANIM DÜN GİRDİM AMA YAZMAK GELMEDİ İÇİMDEN DÜNKÜ RUH HALİM BAYAĞI BERBATTI AMA ŞİMDİ DAHA İYİYM EŞİMLE KONUŞUNCA RAHATLADIM BİRBİRİMİZİ SEVİYORUZ YA NE YAPALIM KISMETİMİZDE VARSA ZATEN OLUR RABBİM YETERKİ HAYIRLA VE SAĞLIKLA GÖNDERSİN MELEKLERİMİZİ BENDE GİRMEYİNCE SİZLERİ MERAK EDİYORUM NELER YAPTILAR DİYE GİTMİCEM İŞTE BEBEĞE İNAT BURDAYIMkaydirigubbakcemile3
Bide küçük kızlar filan görecen akşam nasıl bağırıyolar
fener alayı fener alayı kızlar sarayı
erkeklere gelince maymun suratlı
tabi erkeklerde ayrı grup oluşturmuş onlarda
fener layı fener alyı erkek sarayı
kızlara gelince maymun suratlı
bi görsen biri fenerin içindeki mumu yakmış ağlıyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?