Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sempatiksalakcinni evet regaib kandili

amin ahsenim ponpon içinde dua edicem bu gun rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

allah razı olsun canım bende size bol bol dua edeceğim sizde biran önce bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

YASıN-ı ŞERıF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............14
nihal.................44.
serpil.................102
kumsal---------------6

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............13
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2

TOPLAM ..............228

FETıH DUASI ıÇıN LıSTE
efnanim............5
ahsen 81..........4
ebrar42............5
serpil0207.......6
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr............6
kumsal..........5
belenay...........bu akşam okurum inşallah yazarım buraya

TOPLAM.........41

bu gece okyacağız okuyabilen birede meryem suresi oksun beeraat kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul buyursun

MERHABA KIZLAR ÇOK GERıDE KALMIŞ LıSTE KıMLER OKUDU EKLENDıMı BıLMıYORUM AMA BEN KENDıME EKLEDıM ALLAH KABUL ETSıN

BU ARADA HERKESıN KANDıLı MÜBAREK OLSUN

Son düzenleme:
kızlar sizlere uğramadan içim rahat etmiyor bi bkayım dedimbiz eşimle konuştuk ben ona ıkıntılarımdan bahsettim bir süre bebek olaına ara vermeye karar verdik artık hiç bişey yapmıyorum taki tüp bebek gündeme gelesiye bu işi rafa kaldırdık bu arada kendiliğinden gelirse ne ala kkyada girmiyeyim demiştim ama unutmak için kkya girmemek yetmiyor bana bunu hatırlatacak o kadar çok şey varken niye sizlerden kopaım diye düşündüm gelicem sizler neler yapıyorsunuz bakıcam dualarımı okuyacağım hepiniz için fırsat buldukça burdayım sizleri seviyorum kızlar iyiki varsınız

en güzeli belenay burdan ayrılmak unutmak değil işte en azından aynı şeyleri yaşayan insanlarla paylaşmak destek almak çok güzel en güzelide kimseyle paylaşamadığın sıkıntılarını tanımadan utanmadan anlatmak bizde seni seviyoruz aklım sende kalmıştı şimdi mutlu oldum hoşgeldin sefalar getirdin olumunekankayizsmile

belenay ok son liste bu

Son düzenleme:

SAĞOL CANIM DÜN GİRDİM AMA YAZMAK GELMEDİ İÇİMDEN DÜNKÜ RUH HALİM BAYAĞI BERBATTI AMA ŞİMDİ DAHA İYİYM EŞİMLE KONUŞUNCA RAHATLADIM BİRBİRİMİZİ SEVİYORUZ YA NE YAPALIM KISMETİMİZDE VARSA ZATEN OLUR RABBİM YETERKİ HAYIRLA VE SAĞLIKLA GÖNDERSİN MELEKLERİMİZİ BENDE GİRMEYİNCE SİZLERİ MERAK EDİYORUM NELER YAPTILAR DİYE GİTMİCEM İŞTE BEBEĞE İNAT BURDAYIMkaydirigubbakcemile3

Şımdı Çıkmak zorundayım sevgılı patonum teŞrıf ettıler ayıp olmasın ona karŞı Çıkayım barı:)))

bazen hepimizin taştığı noktalar oluyo ama dediğin gibi biz bebişlerden daha inatçıçız sempatiksalakcinni

bugece uygulayacğım bunu

kızlar sizi okumak ne kadar güzel ne güzel şeyler paylaşılmış harika tek kelimeyle okumaya doyamadım dersem inanırmısınız

belenayım canım herşeye inat yaşama inat buradayız bak bebeğim sorunları kafa bitirmek lazım ve yine tekarra ediyorum bu yazı aşlk yazı ilan ettikk bugce bütün dualar kabul olur biz dualarımzı yapalım ve kendimizi seveleim hayatı zehir etmeyel,m yiyip içip yaşamla sağlıkla mücadele edelim mucuxxxxxxxxxxxxx bebbeğim benimm

ebrar42 canım nasılsın kuzu demek konyada güzel bir bayram var çocukların içinde olan bütün organizasyonlar güzel oluyor saf ve tertemiz tamamaen sevgi ve şefkat kokuyor etrfa buda insana hzur veriyor

efnenim canım umarım sende iyisndir kocaman öpüyorum

sezenimmmmmmmmmmmmmmm uğurlu hamişimm rabbim siizi korusun

busecanım sen giremiyordun durumunda net değilid bebeğim o yüzden dağıtmalarda sen olmadın ama biz hepimiziçin okuyoruz biliyorsun tatalım

nihalim yağmurgözlümm ince ruhlum iyiki varsın

ahsenim canım benim bebeşimize iyi bak kaç gündür kurtlarını döküyorsun bugün dinleniyorsun ona göre .)))

mısracım umarım artık dinlenmen bitmiştir mucuxx

ua27 canım adetin henüz gelmedi ne zaman son adetin kaçgünde oluyorsun gecikmemei oldu acaba gerginlikler genelde bu bekleme modundayken çıkıyor ya adet oldum olacağım hamilemiyim değilmiyim bunlar ciiiddi anlamda geriyor ablacım

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt harika ya olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…