ne bitmez temizlikmiş beeeeeee bilmiyorumkismilekızlar çıkıyımben kapılarımı siliyodum yarım kaldı.görüşürüz öpüyorum hepnizia.s.
evet canım 8 akşamı yola çıkıcaz bayanssulusmileAyın 9 da yani umarım o güne kadar belli olur
yine mi msn :1ninca:mısra msn açsana
yine mi msn :1ninca:
evet canım 8 akşamı yola çıkıcaz bayanssulusmile
bebiş var sa ? ya pazartesi test yapıcam çıkarsa hemen salı drye gidicem eğer dr git derse giderim gitme derse gitmem gelen paranın başına gelsin guclubacismilecnm ya bebiş varsaaazemuszemus
öyle gözükğyo serpil alışsan iyi olur eyvahedigeldismilegaliba isimler artık olmayackk
bebiş var sa ? ya pazartesi test yapıcam çıkarsa hemen salı drye gidicem eğer dr git derse giderim gitme derse gitmem gelen paranın başına gelsin guclubacismile
öyle gözükğyo serpil alışsan iyi olur eyvahedigeldismile
kızlar şimdi teyzem aradı beni ruyasında görmuş hamileyim diyomusum uzun uzun gördum ama bir tek dediğini hatırlıyorum dedi hamilemisin dedi yok teyze daha var pazar gunu olabilirim dedim annemde saftır o malum olmuş olabilir dedi :)))
kızlar şimdi teyzem aradı beni ruyasında görmuş hamileyim diyomusum uzun uzun gördum ama bir tek dediğini hatırlıyorum dedi hamilemisin dedi yok teyze daha var pazar gunu olabilirim dedim annemde saftır o malum olmuş olabilir dedi :)))
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah gülün inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah sen hamile ol ben burdan havayi fişek patlatıcam taaaaaaaaaaa leventten izleyeceksin :lepi: delikafaduldenkızlar şimdi teyzem aradı beni ruyasında görmuş hamileyim diyomusum uzun uzun gördum ama bir tek dediğini hatırlıyorum dedi hamilemisin dedi yok teyze daha var pazar gunu olabilirim dedim annemde saftır o malum olmuş olabilir dedi :)))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhh alalhımm inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
amin inş öledir canım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?