Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ohhh afiyet olsun canım valla ben bugünde dahil 4 gün boyunca iftara davetliyim :))))))))) p.tesi düşünürüz artık:)))))))

kızlar hiçbiriniz yoksunuz ama ben yazayım canlarım tayin şırnak ne yazıkii çocuklar ve ben buradayız bu iş çok ama çok kötü oldu eşim krziler geçiriyor neredyse bende biraz teselli etimm kızlar bilenen sadce şırnak gerisini bilmiyoruz şırnaktan sonra belli olacak bu nedemek oluyor benim tüp bebek sevdam ve bebek sevdam bittii neyse bundada var bir hayır öyle düşünüyorum şuan çıldırsam ne olacakii yırtınsam ne olacak hiç birşey hiçbirşeyy artık bu defteri kibarca kapatmalyım tatail işide iptal çünkü ayın 7 sinde ankarada olacak oradan hareket edilecek hakkımızdan hayırlısı artık yapacak birşey yok belki hepiniz kızacaksınız dua ediyorum inşallah hamile değilimdir ne kadar çok isterken ben şimdi tam tersi için dua ediyorum rabbimin gücüne gitmesin karamakrışığım yanii ben karışıkken eşimi teselli etmek zorunda kaldım bu defter kapandı herşeyde bir hayır var diyorum ne ağalaybiliyorum nede düşünebiliyorum sadce garip bir gülme krizi tuttu beni :))))))))))

neden bilmiyorum ama bu ay ciddi bebek krizndeydim aylardır bu kadar takıntı olammaıştı inananmıyorum yaşam çok garip tuhaff karıştı ortalık neyseee zor bir süreç şimdi hepimize dua ediyorduk bebek için sizde bana dua edin bu ay tam günümde regl olayım kızmayın ama tek başıma kaldıramam hiçbirşeyi zaten yorucu bir yaşamdı daha çok yorulmak istemiyorum hemen kendimi rusça kursuna kaydettireyimm hırsımı kurslardan alayım hahahhahahhahahahhahhahah bu kış kurs manyağı olup çıkarım artık sizii yalnız bırakmayacağım herhün burda olacağım

Serpil cim Şırnak olmasına üzüldüm ama şu fikrine katılmıyorum tek başıma bebeğe nasıl bakarım!!!!!!!!!!
Sen zaten herşeyi tek başına yapmıyor musun?
Eşin burada olsa da çalışma koşulları aynı yine çok az görüşecektiniz.
Benim şu anda kafamı karıştıran çocuklar asıl onlara nasıl yeteceksin?

çocuklar senin yanındamı kalıyordu canım..bu arada herşeyde bir hayır vardır.bebek konusundada öyle düşünme tatlı hele bir olsun..sen tek başınada halledebilirsin hem tek olmayacaksın ki sadece eşin biraz uzakta olacak..uzun bir süremi şırnakta kalacak canım??

cnm ya çok üzüldüm.ama lütfen karamsar olmaz bu kadar.her şeyde bir hayır vardır.dayanması zor bi durum ama başına ALLAH korusun kötü bi şey gelmesinden ve ona dayanmak zorun da kalmandan iyidir.sen çok pozitif bi insansın.şimdi bu yönünü göstermenin tutunmanın tam zamanı.ayrıca mısranın sölediklerine de aynen katılıyorum.

bu arada ben yine hastanelerde koşturuyorum oyuzden internete giremiyorum.şimdi bir fırsat buldum canlarım..yarın rahim filmi çekilecek.anestezi ile olacak..benim için böylesi daha iyi olacak..benim için dua edin lütfen..

canım ya üzüldüm inann çokkk
ama hayır vardır diycez bunda da inş herşey güzel olur.:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlarr

Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5çalışma +yakı
20 ağustos 11. Gün 36,6
21 ağustos 12. Gün 36,4 çalışma
22 ağustos 13. Gün 36,4
23 ağustos 14. Gün 36,5 çalışma
24 ağustos 15. Gün 36,2 çalışma
25 ağustos 16. Gün 36,4
26 ağustos 17. Gün 36,2 çalışma
27 ağustos 18. Gün 36,5
28 ağustos 19. Gün 36,3
29 ağustos 20. Gün 36,3 çalışma
30 ağustos 21. Gün 36,3
31 ağustos 22. Gün 36,3
01 Eylül 23. Gün 36,3
02 Eylül 24. Gün 36,2
03Eylül 25. Gün 36,3

tablon olsun inşallhh

bu güzel bir mesaj en önemlisi rahim flmiydi canım sonra tahlillerin süper bir haber bu yol senin için güzel olacak sen koşuştur canım hastanelerde meleğimizn gelmesi için çabala balım bende ilk bütün tahlilerimi yaptırmıştım hemen arkasında kendi ısrarımla rahim flmi çektirmiştim dualarımzı seninle tatlım

canım benim evet haklısn ben hep tek başıma yapmadımı doğru diyorsun sabah eşimde kafam birmilyon bulut serpoş dedi evet biraz kafamız karıştı bakalım ne olacak haftasonu sakin sakin düşünürüz bu meseleyimafoldumben

tablon olsun inşallhh

inş cnm allahın takdırı artık

nasılsın iyisin dimi okudum yazdıklarını bebek konusunda kızamıyorum bi yanım hak veriyo bi yanım böyle konuşma diyo biliyosun ama allahım herşeyin hayırlısını verir gelirsede bir bildiği vardır belki senin eşin yok ken yoldaşın olcak kafanı bebeğine verceksin hayat süprizlerle dolu inşş hayat sana çok güzel süprizler verir :1hug:

canım benim dün sinirden gülme krizine yakalanmıştım bugün iyiyim evet herşeyde bir hayır var bakalım artık garip olan bir belirsizlik yanii nereye gidecek ne kadar kalaınacak bilinmiyor şuan için bilinmiyor sonra tabiiki öğreneceğiz pozitif olmalıyım yaşamada yoksa zaten iyi değilidm bakırköylük olurdum :)))))))) daha güçlü hiisediyorum şuan kendimi

canım evet ben herzaman hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun diyorum canım ben iymde eşim iyi değil
sabah bana serpil sen hamile olabilrsin dedi vallhii ne oolur aklından kötü birşey geçirme dedi dikkate et sende birşeyler var dedi :)) güldüm ne diyeyim canım bugün pc göre adet günüm sabah şiddetli karın ağrıyla uyandım galiba olacakk adet sancısı gibiydi

inş bebeiş haberi verirsinb bize ayy deliririzzz vallaaa hihoyyythihoyyythihoyyyt
e tabı kolaymı serpoş ya sevdiklerini bırak şırnaklara git hemde kötü yere adam ii olurmu allah aşkına of offffffff allah yardımcısı olsun allaha emanet olsun bir an önce sizlere dönsün inşşş :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…