kime deli oldun kız kafamçokkarıştınihalll bu kızlarada deli oldumm ben ayy deli oldumm anam hadii biriniz hamile çıkında rahatlayalımm guclubacismile
guclubacismile bizde seni serpilcimmmmmmmmmmm dime kızlarrrrrrr opuyorumnanaktanseviyorum ya kızlar sizii birim,z hepimiz hepimiz birimiz için
canımsınnnnnn fatoşummmmmmmm kaydirigubbakcemile5inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah gülün inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah sen hamile ol ben burdan havayi fişek patlatıcam taaaaaaaaaaa leventten izleyeceksin :lepi: delikafadulden
guclubacismile bizde seni serpilcimmmmmmmmmmm dime kızlarrrrrrr opuyorumnanaktan
kime sahiden bende anlamadım eyvahedigeldismilekime deli oldun kız kafamçokkarıştı
cimcime senin regli tarihin ne canım
ya kızlar negatif niye çıktı ebraın idarra testi8 gün gecikti onun bu kadar uuzn geciknesii olmaz neden
nihall bu kızlar msn aştılar fece geçtiler ayy kökten deli oldum immagilerr kocam yüznden benim facee yok
valla serpilcim bazen idrarda belli olmaya biliyo hayırlısı olsun inş kan pozitif çıkar ...
ohhhhhhh allah versin bide face mi var ?? bana yazık yaaa kötükedihüso
cimcime fatoo nihall buse mısra oyy oyy honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nihall bu kızlar msn aştılar fece geçtiler ayy kökten deli oldum immagilerr kocam yüznden benim facee yok
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Sende ağla:roflol::roflol: Serpil
ama balım bizim hatamız değilki bu. sende face açohhhhhhh allah versin bide face mi var ?? bana yazık yaaa kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?