şimdilk olmadım canım
inş bebeiş haberi verirsinb bize ayy deliririzzz vallaaa hihoyyythihoyyythihoyyyt
e tabı kolaymı serpoş ya sevdiklerini bırak şırnaklara git hemde kötü yere adam ii olurmu allah aşkına of offffffff allah yardımcısı olsun allaha emanet olsun bir an önce sizlere dönsün inşşş :Saruboceq:
kız benim tarihimi değiştirsenize kötükedihüso 24 eylül. bu arada gizemden haber varmı. onunda tarihi geçmiş.
nihaaaaaaaaaaaal lütfen güzel bir haber ver bize
bu arada hepinize günaydın kızlar a.s.
kızlar hiçbiriniz yoksunuz ama ben yazayım canlarım tayin şırnak ne yazıkii çocuklar ve ben buradayız bu iş çok ama çok kötü oldu eşim krziler geçiriyor neredyse bende biraz teselli etimm kızlar bilenen sadce şırnak gerisini bilmiyoruz şırnaktan sonra belli olacak bu nedemek oluyor benim tüp bebek sevdam ve bebek sevdam bittii neyse bundada var bir hayır öyle düşünüyorum şuan çıldırsam ne olacakii yırtınsam ne olacak hiç birşey hiçbirşeyy artık bu defteri kibarca kapatmalyım tatail işide iptal çünkü ayın 7 sinde ankarada olacak oradan hareket edilecek hakkımızdan hayırlısı artık yapacak birşey yok belki hepiniz kızacaksınız dua ediyorum inşallah hamile değilimdir ne kadar çok isterken ben şimdi tam tersi için dua ediyorum rabbimin gücüne gitmesin karamakrışığım yanii ben karışıkken eşimi teselli etmek zorunda kaldım bu defter kapandı herşeyde bir hayır var diyorum ne ağalaybiliyorum nede düşünebiliyorum sadce garip bir gülme krizi tuttu beni :))))))))))
allah derdi sıkıntıyı sevd,ğ, kullarına verirmiş ki sabrını denemek için hiç bir şey zor değildir neden çocuk olmasın diye dua edeceksin sevdiğin kişi senden çok uzakta olacak ama çocuğun onun bir parçası hep seninle kalacak onda eşini göreceksin ne güzel bir duygu olacak ben senin için dua ediyorum inşallah allah sana eşinden bir parça bağışlamıştır ohhhhhh ne güzellllllllll
ben buradayım cimcime akşam ismler görünüyordu canım
günaydın herkese opuyorumnanaktan
serpilcim rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş,
allah yar ve yardımcın olsun
BENİ YAZMAYI UNUTMUŞSUNUZ BENDE 15 EYLÜL ADET TARİHİM AMA İÇİMDEN BİR SES OLMAYACAKSIN DİYOR NE GÜZEL OLUR YOKSA EKİM GİBİ AŞILAMA YAPTIRMAYI PLANLIYORUZ
BENİ YAZMAYI UNUTMUŞSUNUZ BENDE 15 EYLÜL ADET TARİHİM AMA İÇİMDEN BİR SES OLMAYACAKSIN DİYOR NE GÜZEL OLUR YOKSA EKİM GİBİ AŞILAMA YAPTIRMAYI PLANLIYORUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?