Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben onunla kafa yapıyorum dağlarda yıldızlara bakrsın ben senin bana baktığını buradan görürüm dedim :)) lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü dağlar güzeldir sıkma canını dedim oda dağlar değil canımı sıkan vs vsvs iştee hayırlısııs ne yapalımm

fatoo geçmişi okumadın gizem yazdı bakk bir önceki sayfada balım biliyorum yoğunsun okuyamdın

allah derdi sıkıntıyı sevd,ğ, kullarına verirmiş ki sabrını denemek için hiç bir şey zor değildir neden çocuk olmasın diye dua edeceksin sevdiğin kişi senden çok uzakta olacak ama çocuğun onun bir parçası hep seninle kalacak onda eşini göreceksin ne güzel bir duygu olacak ben senin için dua ediyorum inşallah allah sana eşinden bir parça bağışlamıştır ohhhhhh ne güzellllllllll

canımsın sağol canım ben dün biranada şok oldum zaten yaşamda şoklarada alışığım haklsın ben annne olmayı arzu ediyordum ve sevdiğim adamın bir paraçasını taşımayı doğru diyorsun rabbimm herşeyin hayırlısını nasip etsin tüm evlat hasretiyle yananlara tedavide olanlara doğumda olanlara yardım etsin canım inşallahh seninde güzel haberini alırız adet listesine ebrara yaz listeye eklesin tarihini

günaydın herkese opuyorumnanaktan

serpilcim rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş,
allah yar ve yardımcın olsun

BENİ YAZMAYI UNUTMUŞSUNUZ BENDE 15 EYLÜL ADET TARİHİM AMA İÇİMDEN BİR SES OLMAYACAKSIN DİYOR NE GÜZEL OLUR YOKSA EKİM GİBİ AŞILAMA YAPTIRMAYI PLANLIYORUZ

günaydın herkese opuyorumnanaktan

serpilcim rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş,
allah yar ve yardımcın olsun

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydınn şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

BENİ YAZMAYI UNUTMUŞSUNUZ BENDE 15 EYLÜL ADET TARİHİM AMA İÇİMDEN BİR SES OLMAYACAKSIN DİYOR NE GÜZEL OLUR YOKSA EKİM GİBİ AŞILAMA YAPTIRMAYI PLANLIYORUZ

canımmmmmmmmmmm içinden öyle negatif şeyleri geçirme 15 eylül doğum günüm benim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 şayet bu ay olmassa yıkılmak yok yıkılmadan devammm

ekimde aşılmanı yaptır canım ben aşılama yaptırdım negatif oldu aşımanında artı bir fazalalığı yok ama ilk etapta aşılma pozitif olan arakadşlarda var canım yaptır tabii aşılmanı ne gerekiyorsa yap aklında kalmasın

serpilcim her zaman deriz ya her şeyin hayırlısı. Rabbim bir bildiği varki eşini şırnaka gönderiyor sen antalyada kalıyorsun. Bebek konusuna gelince artık ben son 2 aydır da şöyle düşünüyorum verende allah vermeyende. Verirsede vermezsede mutlak bu işte bir hayır vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…