Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

herşeyde bir hayır var bir sebep var akşama ebararın şerefine bir halay çekeriz artıkımm yeni tur yeni şansssssssssssssss

Bİsmillahrrahmanrirrahimm

yarabbim bu güzel cuma vaktim kalbimiz ve ellerimizi san a açıkk senden yardım ve merhamet dilenmey yarabbimm okumuş olduğumuz duaların hurmetine bu güzel cumanın hurmetine hastala şifa dertliler deva zor durumda kalan insanlar yardım et yarabiim
yarabbimm evlat hasretiyle yanain bütün arkadşlarıma ve yeryüzndeki bütün anne adaylarına tez zamanada ananelik duygusunu yaşat yarabbim doğum yapacak arakadşlarımıza şuan doğumda olan hanımlara sağlıklı salim doğumlar nasip et yarabbimm

Alalhım esirgeyen bağışlayan sensin yarabbimm günahlarımız affet alalahım bizi doğru yolunda ayırma sapıttanlardan etme yarabbimm

şekerleblebii gziem79 nhşal busecan cimcima yavuzguray fatoözel xayşex masall ebrara42 belanay ve diğer niklerini sayamadığım arkadaşlarıma içlerindede bana sağlıklı sıhahtli evlat nasip et yararbim

hamillerimişz
mısra zeytin ahsen sezen tualina efnananim ve diğer niklerini sayamadığımız hamile arkadşlarımıza sağlıklı sıhatlli kolayy hamillek dönemi ve doğumlar nasip et yarabbimm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tekrar selamlar herkese yine ben bu konuyu bulana kadar canım çıktı bu işin bir kolayı vardır ama daha ben keşfedemedim ben 31 yaşındayım ark.lar çalışıyorum bebek mebek yok daha ortalıkta bir ara denedik olmadı sonrada bıraktık kendi akışına ama yine olmayınca olmuyor işte bende çok takmıyorum artık kafama açıkçası

amin cnm ağzına sağlıkk opuyorumnanaktan

aminn aminn... :Saruboceq:
Rabbim herşeyi en güzel ayarlayandrı ki bizler içinde en uygun zamanı ayarlayacaktır Mevlam Görelim Neyler Neylerse Güzel Eyler...:asigim:

canım burayı bulmak kolay tekarar hoşgeldin anasayfadan ifetrlitekısırlık bölümüne girip yolun yarsı....... topiği dualarımzda sende varsın herkesler var canımmm birde biz takmamamyı öğrensek mesele kalamayacak

bu topiğe girdiğinde veya başak yere yukarda seçenebkerl var topik referandum vs. seçeneklerde abone ol tıkla aboneliklerimden rahat takıp edersin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…