yine bir harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, ebrar42, fatosozel
ewt iiki başka yerde değildin serpoşumm allah korudu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bİsmillahrrahmanrirrahimm
yarabbim bu güzel cuma vaktim kalbimiz ve ellerimizi san a açıkk senden yardım ve merhamet dilenmey yarabbimm okumuş olduğumuz duaların hurmetine bu güzel cumanın hurmetine hastala şifa dertliler deva zor durumda kalan insanlar yardım et yarabiim
yarabbimm evlat hasretiyle yanain bütün arkadşlarıma ve yeryüzndeki bütün anne adaylarına tez zamanada ananelik duygusunu yaşat yarabbim doğum yapacak arakadşlarımıza şuan doğumda olan hanımlara sağlıklı salim doğumlar nasip et yarabbimm
Alalhım esirgeyen bağışlayan sensin yarabbimm günahlarımız affet alalahım bizi doğru yolunda ayırma sapıttanlardan etme yarabbimm
şekerleblebii gziem79 nhşal busecan cimcima yavuzguray fatoözel xayşex masall ebrara42 belanay ve diğer niklerini sayamadığım arkadaşlarıma içlerindede bana sağlıklı sıhahtli evlat nasip et yararbim
hamillerimişz
mısra zeytin ahsen sezen tualina efnananim ve diğer niklerini sayamadığımız hamile arkadşlarımıza sağlıklı sıhatlli kolayy hamillek dönemi ve doğumlar nasip et yarabbimm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminn aminn... :Saruboceq:
Rabbim herşeyi en güzel ayarlayandrı ki bizler içinde en uygun zamanı ayarlayacaktır Mevlam Görelim Neyler Neylerse Güzel Eyler...:asigim:
nihalal:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca: böylemiydin n hahahhahahhahahaaa
yokk değildimm :1ninca::1ninca::1ninca:nihalal:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca: böylemiydin n hahahhahahhahahaaa
yokk değildimm :1ninca::1ninca::1ninca:
hoşgeldinn ebrarar akşama senin kırmızlarının şerefine bir halay çekeriz artık tüpdalımm
nahalll avrmı bir belirti sende
sebilem okudunmu yazdıklarımızı nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?