Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ewt iiki başka yerde değildin serpoşumm allah korudu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amin serpilcim ağzına sağlık

aminn aminn... :Saruboceq:
Rabbim herşeyi en güzel ayarlayandrı ki bizler içinde en uygun zamanı ayarlayacaktır Mevlam Görelim Neyler Neylerse Güzel Eyler...:asigim:

aminnnnnn canımmm aminnnn,

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldinn ebrarar akşama senin kırmızlarının şerefine bir halay çekeriz artık tüpdalımm

nahalll avrmı bir belirti sende

sonunda konuya abone oldum umarım bir dahaki girişimde hemencecik bulurum sizi. Dualarınıza benide eklerseniz sevinirim kıslar nitekim ben etmeye etmeye unuttum dua etmeyi dediğim gibi herşeyi bıraktım ben ne istiyorum ne diliyorum ne düşünüyorum vs bir yıldır boşluktayım bu anlamda amakafamda rahat en azından eskiden deli gibi günleri takip ederdim yok yumurtlama günü yok bilmem ne günü reglinin kaçıncı günündeyim filan int.ten olsun dr.lardan olsun öğrenmediğim araştırmadığım şey kalmamıştı bi ara kafayı yicektim sanırım ucundan döndüm ehe ehee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…