Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hoşgeldin canım aramıza elbetteki ekleriz.... sanırım en doğrusu takmamk ve fazla üzerine düşmemk ..hakkında hayırlısı olsun canım rabbbim gönlüne göre versin ... a.s.

canım benim dualarımzıda tabbiki sende varsın geçmiş sayfalarda yazdımm sen ve bebek isteyen herkes canım dular dünyadaki tüm hanımlar için canımmm hepimiz aynı konumdayız al birini vur ötekine ama burda bazan blgi kirliliği yaşasak bile çok şey öğrendik

hoşgeldin a.s.

sempatiksalakcinni kan verdim geldim kızlar ya bekleyemedim bırbucuk iki saate kadar çıkacak sonuçlar 35 tl verdim (

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: AMİNNNNNNNNNNNNNNNN ağzına sağlık allah razı olsun

sempatiksalakcinni kan verdim geldim kızlar ya bekleyemedim bırbucuk iki saate kadar çıkacak sonuçlar 35 tl verdim (

hayırlısı canım inş. güzel haber alırız :Saruboceq: 35 tel verdin ama sonucu alıcan en azından
ben devlet hastahanesinde yaptırdım kan verdiğimle kolumn acıdğıyla kaldım sonucuda alamadım :sm_confused:
yok negatifse negatif ne yapalım bide ordan duysaydık :umursamaz:

aramıza hoşgeldin tatlım a.s.

aynen canım gelen paranın başına gelsin :))) inşallah beybi vardır canım a.s.

aaaaaaaaa aşağıda isimlerimiz yazıyor.

nihalim inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah bu cuma günlerinin yüzü suyu hürmetine senin için halay çeker havayi fişekler patlatırız. hadi hayırlısı kaçta belli olacak demiştin

14:30 gibi arıyacaklar

hadi hayırlısı canım ya inş pozitif olur bende geçen ay yaptırmıştım 20 tl verdim ...

amin canım inşallahhh çok heyecanlandım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…