sonunda konuya abone oldum umarım bir dahaki girişimde hemencecik bulurum sizi. Dualarınıza benide eklerseniz sevinirim kıslar nitekim ben etmeye etmeye unuttum dua etmeyi dediğim gibi herşeyi bıraktım ben ne istiyorum ne diliyorum ne düşünüyorum vs bir yıldır boşluktayım bu anlamda amakafamda rahat en azından eskiden deli gibi günleri takip ederdim yok yumurtlama günü yok bilmem ne günü reglinin kaçıncı günündeyim filan int.ten olsun dr.lardan olsun öğrenmediğim araştırmadığım şey kalmamıştı bi ara kafayı yicektim sanırım ucundan döndüm ehe ehee
sonunda konuya abone oldum umarım bir dahaki girişimde hemencecik bulurum sizi. Dualarınıza benide eklerseniz sevinirim kıslar nitekim ben etmeye etmeye unuttum dua etmeyi dediğim gibi herşeyi bıraktım ben ne istiyorum ne diliyorum ne düşünüyorum vs bir yıldır boşluktayım bu anlamda amakafamda rahat en azından eskiden deli gibi günleri takip ederdim yok yumurtlama günü yok bilmem ne günü reglinin kaçıncı günündeyim filan int.ten olsun dr.lardan olsun öğrenmediğim araştırmadığım şey kalmamıştı bi ara kafayı yicektim sanırım ucundan döndüm ehe ehee
okudum canım gerçi bi kısmını anlamasamda okuyorum size yetişmeye çalışıyorum işte çok hızlısın valla
kızlar ben az uzanacağım uykum geldii
Bİsmillahrrahmanrirrahimm
yarabbim bu güzel cuma vaktim kalbimiz ve ellerimizi san a açıkk senden yardım ve merhamet dilenmey yarabbimm okumuş olduğumuz duaların hurmetine bu güzel cumanın hurmetine hastala şifa dertliler deva zor durumda kalan insanlar yardım et yarabiim
yarabbimm evlat hasretiyle yanain bütün arkadşlarıma ve yeryüzndeki bütün anne adaylarına tez zamanada ananelik duygusunu yaşat yarabbim doğum yapacak arakadşlarımıza şuan doğumda olan hanımlara sağlıklı salim doğumlar nasip et yarabbimm
Alalhım esirgeyen bağışlayan sensin yarabbimm günahlarımız affet alalahım bizi doğru yolunda ayırma sapıttanlardan etme yarabbimm
şekerleblebii gziem79 nhşal busecan cimcima yavuzguray fatoözel xayşex masall ebrara42 belanay ve diğer niklerini sayamadığım arkadaşlarıma içlerindede bana sağlıklı sıhahtli evlat nasip et yararbim
hamillerimişz
mısra zeytin ahsen sezen tualina efnananim ve diğer niklerini sayamadığımız hamile arkadşlarımıza sağlıklı sıhatlli kolayy hamillek dönemi ve doğumlar nasip et yarabbimm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne kadar pahalıymış 35 tl senin ssk filan yokmu tatlım. inşallaaaaaaaaaaaaaah hayırlı haberler alırızsempatiksalakcinni kan verdim geldim kızlar ya bekleyemedim bırbucuk iki saate kadar çıkacak sonuçlar 35 tl verdim(
ssk varda ben hemen özele gittim canım guclubacismilene kadar pahalıymış 35 tl senin ssk filan yokmu tatlım. inşallaaaaaaaaaaaaaah hayırlı haberler alırız
sempatiksalakcinni kan verdim geldim kızlar ya bekleyemedim bırbucuk iki saate kadar çıkacak sonuçlar 35 tl verdim(
aramıza hoşgeldin tatlım a.s.sonunda konuya abone oldum umarım bir dahaki girişimde hemencecik bulurum sizi. Dualarınıza benide eklerseniz sevinirim kıslar nitekim ben etmeye etmeye unuttum dua etmeyi dediğim gibi herşeyi bıraktım ben ne istiyorum ne diliyorum ne düşünüyorum vs bir yıldır boşluktayım bu anlamda amakafamda rahat en azından eskiden deli gibi günleri takip ederdim yok yumurtlama günü yok bilmem ne günü reglinin kaçıncı günündeyim filan int.ten olsun dr.lardan olsun öğrenmediğim araştırmadığım şey kalmamıştı bi ara kafayı yicektim sanırım ucundan döndüm ehe ehee
kız özeldede ssk geçiyorssk varda ben hemen özele gittim canım guclubacismile
hayırlısı canım inş. güzel haber alırız :Saruboceq: 35 tel verdin ama sonucu alıcan en azından
ben devlet hastahanesinde yaptırdım kan verdiğimle kolumn acıdğıyla kaldım sonucuda alamadım :sm_confused:
yok negatifse negatif ne yapalım bide ordan duysaydık :umursamaz:
fatoşcummm tam özel burası ssk anlaşması yok en yakın olana gittimkız özeldede ssk geçiyor
sempatiksalakcinni kan verdim geldim kızlar ya bekleyemedim bırbucuk iki saate kadar çıkacak sonuçlar 35 tl verdim(
neyse tatlım güzel ve hayırlı bir haber alalımda allahın izni ile parası önemli değilfatoşcummm tam özel burası ssk anlaşması yok en yakın olana gittim
aaaaaaaaa aşağıda isimlerimiz yazıyor.
nihalim inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah bu cuma günlerinin yüzü suyu hürmetine senin için halay çeker havayi fişekler patlatırız. hadi hayırlısı kaçta belli olacak demiştin
hadi hayırlısı canım ya inş pozitif olur bende geçen ay yaptırmıştım 20 tl verdim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?