Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin allah razı olsun canım

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin allah senden de razı olsun

test yapan ark.ların inş. sonuçları iyi çıkar diyeyim bu arada hoşbulduk tekrardan ben ne test yapıyorum ne gün sayıyorum nede ne zaman regli olucağımı biliyorum ne kötü dimi herşeyden bi haberim bu aralar ama geçen zaman içinde anladımki gün tutmak beklemek bana göre deil psikolojimi bozuyor resmen

ay ii yaptın canım inş pozitifdirrr inşşşş :Saruboceq:

amin canım inşallah

inş. güzel haberler duyacağızz :Saruboceq:

inşallahhhhh ebrarcımm

saol canım hoşgeldin a.s.

bilmiyorumkismile bekliyorum canım yarım saate kadar ararlar

tatlım test yapmışsın aman m aman aman rabbimm hayırlı güzel haberleriinii duyursunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bende azıcık uyudumm :1closedeyes:

senin saçını başını yolarım çağırdın da uykuya mı gidiyon kızzzkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

:roflol::sinifsinif::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bu gidiidşle kel kaılcamm bir eberrekaydirigubbakcemile bir senkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

serpil sende bir değişiklik varmı canım sempatiksalakcinni

yok ara ara sinyal veriyor o kadar canım ben akşma adet olmassam çünkü akşama doğru adet saatim malum benimkiler pek tıkırında gider saati bile var şimdi bu ay böyle erken olunca nevrim döndü ne saatini verebiliyorum ne gününü canım hahahhahah senin tahminid e yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…