sempatiksalakcinni kan verdim geldim kızlar ya bekleyemedim bırbucuk iki saate kadar çıkacak sonuçlar 35 tl verdim(
Bİsmillahrrahmanrirrahimm
yarabbim bu güzel cuma vaktim kalbimiz ve ellerimizi san a açıkk senden yardım ve merhamet dilenmey yarabbimm okumuş olduğumuz duaların hurmetine bu güzel cumanın hurmetine hastala şifa dertliler deva zor durumda kalan insanlar yardım et yarabiim
yarabbimm evlat hasretiyle yanain bütün arkadşlarıma ve yeryüzndeki bütün anne adaylarına tez zamanada ananelik duygusunu yaşat yarabbim doğum yapacak arakadşlarımıza şuan doğumda olan hanımlara sağlıklı salim doğumlar nasip et yarabbimm
Alalhım esirgeyen bağışlayan sensin yarabbimm günahlarımız affet alalahım bizi doğru yolunda ayırma sapıttanlardan etme yarabbimm
şekerleblebii gziem79 nhşal busecan cimcima yavuzguray fatoözel xayşex masall ebrara42 belanay ve diğer niklerini sayamadığım arkadaşlarıma içlerindede bana sağlıklı sıhahtli evlat nasip et yararbim
hamillerimişz
mısra zeytin ahsen sezen tualina efnananim ve diğer niklerini sayamadığımız hamile arkadşlarımıza sağlıklı sıhatlli kolayy hamillek dönemi ve doğumlar nasip et yarabbimm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay ii yaptın canım inş pozitifdirrr inşşşş :Saruboceq:
inş. güzel haberler duyacağızz :Saruboceq:
test yapan ark.ların inş. sonuçları iyi çıkar diyeyim bu arada hoşbulduk tekrardanben ne test yapıyorum ne gün sayıyorum nede ne zaman regli olucağımı biliyorum ne kötü dimi herşeyden bi haberim bu aralar ama geçen zaman içinde anladımki gün tutmak beklemek bana göre deil psikolojimi bozuyor resmen
bilmiyorumkismile bekliyorum canım yarım saate kadar ararlarnihal haber yokmu ????????
bilmiyorumkismile bekliyorum canım yarım saate kadar ararlar
bilmiyorumkismile bekliyorum canım yarım saate kadar ararlar
tatlım test yapmışsın aman m aman aman rabbimm hayırlı güzel haberleriinii duyursunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bende azıcık uyudumm :1closedeyes:
senin saçını başını yolarım çağırdın da uykuya mı gidiyon kızzzkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
:roflol::sinifsinif::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bu gidiidşle kel kaılcamm bir eberrekaydirigubbakcemile bir senkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
nihal ne zaman geçecek yarım saat yaaaaaaaaaaa
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan aradım şimdi 15 dk kadar arıycam dedi kıznihal ne zaman geçecek yarım saat yaaaaaaaaaaa
serpil sende bir değişiklik varmı canım sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan aradım şimdi 15 dk kadar arıycam dedi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?