Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan aradım şimdi 15 dk kadar arıycam dedi kız

klava:daha erken arasın söylemedinmi arkadaşlarım meraktan öldüler demedinmi

ayy bu hafta adranalin bolduu şimdii niahlii bekliyoruz hahahhahhahhahhahahha sakin ol bebeğim saate bakam geçer :))))))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

walla öyle amma sıkı bir hafta oldu ha. hayırlısı olsunda adrenalin yüksek olsun

kız nasıl tahmin yürüteyim hiç bir şey hissetmiyorum :gitme:

beklemek ne zormuş yaa :sinifsinif:

öyle walla

ya gördünmü bizi anladınmı şimdi saçlarını nedne yolduk senin

ay valla inş nihal :ecrin_bebek: dirrr:CüvCüv:

busecim haklısn canım ama vallhii çok fena uykum gelmişti bir anda gözlerim kapandıı bir sürü arapsaçı gibi ruyalar gördüm :1shok::1shok::1shok::1shok:

üzgünüm sizi meraklandırdığım için :kedi: :kedi:

farzettki üzdün üzzssen ne olacak biz birbirimizii üzebilirizde meraklandırabilirizde yanii bebbeşim sadce orta yerimiziden çat çat çatllattınnnnnnnnnnnnnnnnnnŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz güzel haberini alsaydık iyi olacaktı ama adet olmakta bir lutuf

(6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) fatosozel, cimcimes53, ebrar42+, nhlkpr+, serpil02507, şeker-leblebi

UYUYORMUSUN KIZLAR SESİNİZ ÇIKMIYOR

aşkolsun onu demek istemedim. sadece insanın içerden bakması başka dışardan bakması başka onu demek istedim

Şeniz uzmedim cicimmm

ebrar farkındamısın resimdeki bebeklerimiz aynı senle. sadece duruşları farklı vereliniortak

,
sizi çokk seviyorummm :1hug::asigim: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…