beklemek ne zormuş yaa :sinifsinif:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan aradım şimdi 15 dk kadar arıycam dedi kız
ayy bu hafta adranalin bolduu şimdii niahlii bekliyoruz hahahhahhahhahhahahha sakin ol bebeğim saate bakam geçer :))))))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yok ara ara sinyal veriyor o kadar canım ben akşma adet olmassam çünkü akşama doğru adet saatim malum benimkiler pek tıkırında gider saati bile var şimdi bu ay böyle erken olunca nevrim döndü ne saatini verebiliyorum ne gününü canım hahahhahah senin tahminid e yok
beklemek ne zormuş yaa :sinifsinif:
ya gördünmü bizi anladınmı şimdi saçlarını nedne yolduk senin
ay valla inş nihal :ecrin_bebek: dirrr:CüvCüv:
buse haklı ebrar kusura bakma biz senide böyle heyecanla bekledik öldük meraktanya gördünmü bizi anladınmı şimdi saçlarını nedne yolduk senin
ay valla inş nihal :ecrin_bebek: dirrr:CüvCüv:
bir hamile haberi alalım artık yaa
lütfen allahım kabul eyle dualarımızı
busecim haklısn canım ama vallhii çok fena uykum gelmişti bir anda gözlerim kapandıı bir sürü arapsaçı gibi ruyalar gördüm :1shok::1shok::1shok::1shok:
bir hamile haberi alalım artık yaa
lütfen allahım kabul eyle dualarımızı
canım yaaaaaaaa kıyamam sana biz bu kadar heyecan yaşıyoruz. şimdi kimbilir sen neler yaşıyorsun. Bizde seni unutup kendi heyecanımıza daldıkbekliyorum canlarımmm hemen yazıcam eyvahedigeldismile
buse haklı ebrar kusura bakma biz senide böyle heyecanla bekledik öldük meraktan
aşkolsun onu demek istemedim. sadece insanın içerden bakması başka dışardan bakması başka onu demek istedimüzgünüm sizi meraklandırdığım için :kedi: :kedi:
Şeniz uzmedim cicimmmüzgünüm sizi meraklandırdığım için :kedi: :kedi:
üzgünüm sizi meraklandırdığım için :kedi: :kedi:
aşkolsun onu demek istemedim. sadece insanın içerden bakması başka dışardan bakması başka onu demek istedim
Şeniz uzmedim cicimmm
ebrar farkındamısın resimdeki bebeklerimiz aynı senle. sadece duruşları farklı vereliniortak
,farzettki üzdün üzzssen ne olacak biz birbirimizii üzebilirizde meraklandırabilirizde yanii bebbeşim sadce orta yerimiziden çat çat çatllattınnnnnnnnnnnnnnnnnnŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz güzel haberini alsaydık iyi olacaktı ama adet olmakta bir lutuf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?