Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hayırlısı diyorum ama çokçokçokk üzüldüm bu ay yaşlarımı tutamıyorum

:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::gitme::gitme::gitme::gitme: ağla ablacım ağla rahatlarsın ağla yıkımları yaşamak kaderde var ağla rahatla canım umutlarım suya düştüm korkunç hayalkırıklığı yaşadımm

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, ebrar42, fatosozel, Mısra+, nhlkpr+, sebilem, yavuzguray0757+, şeker-leblebi ya kızlar millet şak diye hamile kalıyor aaaaaaaaaaaaaaa arıza bizmiyiz hayret ya yumurta var sprem var ne oluyoruz ya bzi bu işi beceremeyecekmiyiz

nihal bu yıkımı bir tek sen yaşamıyorsun hepimiz aynı şeyleri yaşıyor hepimiz her ay ağlıyoruz baxann duygularımızı açığa döküyoruz bazann yüreğimiizn derinlklerine saklıyoruz işte bazan kendimizii avutup metanetli davarnıyoruz baxzan da böyle ağlama krizleri yaşıyoruz

Serpil cim dr ların sölediği şeylerden biri şu 'Tıp ın bile halen tanı koyamadığı bulamadığı sebepler var'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…