hayırlısı diyorum ama çokçokçokk üzüldüm bu ay yaşlarımı tutamıyorum
kızlarrr izin aldım biraz hava alıp eve gidecem eşimin henuz haberi yok testten söylemeyide düşünmüyorum pazar gunu gunum dedim onada
Serpil cim dr ların sölediği şeylerden biri şu 'Tıp ın bile halen tanı koyamadığı bulamadığı sebepler var'
wınn yanıma alıyorum evden bağlanırımm
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, ebrar42, fatosozel, Mısra+, nhlkpr+, sebilem, yavuzguray0757+, şeker-leblebi ya kızlar millet şak diye hamile kalıyor aaaaaaaaaaaaaaa arıza bizmiyiz hayret ya yumurta var sprem var ne oluyoruz ya bzi bu işi beceremeyecekmiyiz
kızlarrr izin aldım biraz hava alıp eve gidecem eşimin henuz haberi yok testten söylemeyide düşünmüyorum pazar gunu gunum dedim onada
Haklısın valla millet bırak ilk bebeği 3.ye bile anında şak diye kalıyo hamile sanırım arızalık bizde bizide allah arıza yaratmış nabalımbenim dr.mda herzaman der bazen herşey normal olmasına rağmen bebek olmaz bunun bir açıklaması da yok herşey Allahın elinde o yüzden boşuna kendini üzme sıkma olumluya odaklan hayatını yaşa olucağı varsa olur der.
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, ebrar42, fatosozel, mısra+, nhlkpr+, sebilem, yavuzguray0757+, şeker-leblebi ya kızlar millet şak diye hamile kalıyor aaaaaaaaaaaaaaa arıza bizmiyiz hayret ya yumurta var sprem var ne oluyoruz ya bzi bu işi beceremeyecekmiyiz
busecim benim malum bugün adet günüm seninde 6 sı biz sakın test falan yapmayalım paşa paşa gelecekmiş gibi bekleyelim artık
Serpil böbrek ağrısı bele mi vuruyor cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?