Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hayırlısı diyorum ama çokçokçokk üzüldüm bu ay yaşlarımı tutamıyorum

nihal inan bende ağlıyorum seni tahmın ediyorum hayatım
inş bizede rabbim verecek ama ne zaman sanırım sabır denemesindeyizz
umarım en kısa zamanda yaşayacaksın sen de sabır diliyorum sana şu ankı duygularını çok ii anlıyoruzz
seni çokkkkk seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
:teselli::1hug:mafoldumben

kızlarrr izin aldım biraz hava alıp eve gidecem eşimin henuz haberi yok testten söylemeyide düşünmüyorum pazar gunu gunum dedim onada

kızlarrr izin aldım biraz hava alıp eve gidecem eşimin henuz haberi yok testten söylemeyide düşünmüyorum pazar gunu gunum dedim onada

kıyamam sana belki sölesen dahah ii olur tek başına daha zor olur senin için beraber daha rahat atlatırsınız destek olursunuz birbirinize ((((

ayy kıyamam üzülme o kadar yaa inan kendini yıpratmaktan psikolojik olarak olumsuza odaklanmaktan başka hiçbirşeye yaramaz eğer sonuç negatifse böyle olması senin için bebiş için daha hayırlı olduğu içindir öyle düşün + olup sonradan bir sorun çıksaydı çok daha fazla üzülürdün. Rahat ol iyi yanlarını görmeye çalış ve bir süre bence bu bebek fikrini kafandan at kafanı dinle canımcım

Haklısın valla millet bırak ilk bebeği 3.ye bile anında şak diye kalıyo hamile sanırım arızalık bizde bizide allah arıza yaratmış nabalım benim dr.mda herzaman der bazen herşey normal olmasına rağmen bebek olmaz bunun bir açıklaması da yok herşey Allahın elinde o yüzden boşuna kendini üzme sıkma olumluya odaklan hayatını yaşa olucağı varsa olur der.

evet ya gerçekten öyle rabbim iizn verirse olacak vermesse mıçımızı yırtsakta hikaye kendimiizi parçalasakta ama işte insanız istiyoruz hayla ediyoruz düşünüyoruz bunlarda insan olduğumuzdan dolayıı elllimizde olmayan duygular bunlarıda istesekte istemesekte yaşaıyoruz en iyiisii bırakıllım herşeyi rabbimmme biz du edelim yiyelim içelim eğlenelim olursa olur olmasssada tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5

hayırlısı olsun canım rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin lütfen sende canını sıkma :1hug::teselli:

:a015::a015: tmm cnm öptüm inanıyorumkı regl 3. günü düzelceksin ateş tablolarımızı hazırrılarız gene :1hug:

anlam veremediğimde buya zaten herşey var doktor çok güzel diyor çok umutluyum bu ay diyor ama ay dedimi adet olunuyor nasıl anlayacağım ben bu işi

busecim benim malum bugün adet günüm seninde 6 sı biz sakın test falan yapmayalım paşa paşa gelecekmiş gibi bekleyelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…