Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar eve geldim şimdi daha iyiyim parkta oturdum biraz eşim aradı söyledsmarim kızdı neden gizli yaptın diye falan sonra üzülme sana ne ısmarlıyım dedi :))) şu an başım çok ağrıyo çok ağladım ondan herhalde oruçluyum ilaçta içemiyorum duş alıp bıraz uysam geçer belki

bencede bir duş al ve biraz uyu tatlım sana iyi gelecek

Oyyyyyyyyyy kıyamam cnm benim.
Hemencik ılık bir duş al yat
Eşinede söyle akşam gelirken melissa veya papatya çayı alsın yatmadan önce iç

evet canım ağlamaktan ağrıyodur duş alıp uzan dinlen tatlım :)))))

duş al su negatif enerjiyi alıyor sonra gelde şöyle zenci bebkleri oynatılım birde dansöz koyalım hoş ramazan ayındayız neyse minik mısrayı oynatırız içelim güzelleşilimm

Al tabi cnm.
BiR DE RELAX DİYE BİR ÇAY VARDI İÇİNDE TÜM RAHATLATICI BİTKİLER VAR İÇTİĞİNDE DİREKT UYUYORSUN
AMA HANGİ MARKANINDI HATIRLAYAMADIM

bencede bir duş al ve biraz uyu tatlım sana iyi gelecek

Oyyyyyyyyyy kıyamam cnm benim.
Hemencik ılık bir duş al yat
Eşinede söyle akşam gelirken melissa veya papatya çayı alsın yatmadan önce iç

evet canım ağlamaktan ağrıyodur duş alıp uzan dinlen tatlım :)))))

duş al su negatif enerjiyi alıyor sonra gelde şöyle zenci bebkleri oynatılım birde dansöz koyalım hoş ramazan ayındayız neyse minik mısrayı oynatırız içelim güzelleşilimm

sağolun canlarım şuanda hiç birşey duşunemiyorum şu tatile gidip geldikten sonra ne yapacağıma karar vericem bilmiyorumkismile

sağolun canlarım şuanda hiç birşey duşunemiyorum şu tatile gidip geldikten sonra ne yapacağıma karar vericem bilmiyorumkismile

tmm cnm duş al yat uyu ben uyurum hep böyle olunca insan düşünmüyo o zaman

serpil02507+, ceyceysel, cimcimes53+, fatosozel, hpt_honey, Mısra+, yavuzguray0757+ honeyy canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

O kadar çok üzüldüm topicte yazılanları bile okuyamadım allahım önce burdakilerin sonra tüm evlat hasreti çekenlerin dualarını kabul et yazanıyorum bile

nihalimmmmmm canım benm alah yardımcın olsun ebrarında çok üzüldük ya ebrarda söledim bu ayda yaşanan acıların büyük sevabı var canın yanıyo biliyorum allahım bana dayanma gücü ver de olurmu gönlün ferahlasın

canımmm allah razı olsun sizlerden sizi gerçekten çok seviyorum a.s.a.s.

yarım saat kadar uyudum daha iyiyim şimdi biraz daha toparlayım 1 sate kadar eşim gelicek güçlü olmalıyım :) iftar için bir şeyler hazırlayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…