Serpil cim gideceğimde bu saatte dr bulamam akşamı bekliyorum
bencede bir duş al ve biraz uyu tatlım sana iyi gelecekkızlar eve geldim şimdi daha iyiyim parkta oturdum biraz eşim aradı söyledsmarim kızdı neden gizli yaptın diye falan sonra üzülme sana ne ısmarlıyım dedi :))) şu an başım çok ağrıyo çok ağladım ondan herhalde oruçluyum ilaçta içemiyorum duş alıp bıraz uysam geçer belki
kızlar eve geldim şimdi daha iyiyim parkta oturdum biraz eşim aradı söyledsmarim kızdı neden gizli yaptın diye falan sonra üzülme sana ne ısmarlıyım dedi :))) şu an başım çok ağrıyo çok ağladım ondan herhalde oruçluyum ilaçta içemiyorum duş alıp bıraz uysam geçer belki
kızlar eve geldim şimdi daha iyiyim parkta oturdum biraz eşim aradı söyledsmarim kızdı neden gizli yaptın diye falan sonra üzülme sana ne ısmarlıyım dedi :))) şu an başım çok ağrıyo çok ağladım ondan herhalde oruçluyum ilaçta içemiyorum duş alıp bıraz uysam geçer belki
Oyyyyyyyyyy kıyamam cnm benim.
Hemencik ılık bir duş al yat
Eşinede söyle akşam gelirken melissa veya papatya çayı alsın yatmadan önce iç
bencede bir duş al ve biraz uyu tatlım sana iyi gelecek
Oyyyyyyyyyy kıyamam cnm benim.
Hemencik ılık bir duş al yat
Eşinede söyle akşam gelirken melissa veya papatya çayı alsın yatmadan önce iç
evet canım ağlamaktan ağrıyodur duş alıp uzan dinlen tatlım :)))))
duş al su negatif enerjiyi alıyor sonra gelde şöyle zenci bebkleri oynatılım birde dansöz koyalım hoş ramazan ayındayız neyse minik mısrayı oynatırız içelim güzelleşilimm
sağolun canlarım şuanda hiç birşey duşunemiyorum şu tatile gidip geldikten sonra ne yapacağıma karar vericem bilmiyorumkismile
duşumu aldım kızlar pijamalarımıda gıydım boshayallersmile
nihalimmmmmm canım benm alah yardımcın olsun ebrarında çok üzüldük ya ebrarda söledim bu ayda yaşanan acıların büyük sevabı var canın yanıyo biliyorum allahım bana dayanma gücü ver de olurmu gönlün ferahlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?