Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihal olcak canım azcık sabır lazım böle olmadı diye sölenirsek olmaz hem mükafatı var sen atlatrsın güçlü kızsın inşşlah eşinlede olmadı vs konuya girmeyin normal bişi gibi unut gitsin bugünü sen eşine hep gülümse mutlu olun sevdiğimiz ve onlardan çocuk istediğimiz kocalarımız var sadece sen değilsin bekleyen untma bizlerde aynıyız benimde ne olcağım belli deil bile sabır versin bizlere mevlam

aminn caınım mubarek günlerde sabır diliyorum sadece :Saruboceq:

cokacimcoook ii yapoyosun canımcım menünü özledilkkkk:1hug:

nihalimm canımm nasılsın ?

vardır bi hayır bundada güçlü oılmalısın yarın bi gün bebiş olduğunda hasta bi annesimi olsun sinirleri bozulmuş sürekli kendiyle uğraşan bi anne istemez sanırım ... zamanı gelince rabbim bizede tatıracak yeterki sabredelim canımm benim allah büyük hiç ummadığın anda meleğin seninle olacaktır inş. bu ay herşeyi bıraksan nihalcim bence herşeyi ama kendini dinle derim ve mutluluğun evliliğin tadını çıkar seninki sebepsiz değilmi ? stresi çıkarman lazım hayatından bence oluşuna bırak ve tan teslimiyetlke rabbime havale et veririse razı ol ama vermezsede razı ol Elbet allah kulları için en iyi olanı takdir eder bizler içinde her diam hayrı vereceketir ...

sen üzülme olurmu canım arkadaşım bizlerde üzülüyoruz

güçlü olda şu menüleri ayarlayalım ilk defa hava atıcaktım hazır bi yemeğim var diye :1hug:

Rabbim he rzman yar ve yazrdımcın olsun güzel yüzün hiçççç ağlamasınnnnn .... ve unutma canım beterin beteri var alla h korusun bi hastalığın olsa bi sıkıntın olsa bunada hamdolsun deyip yola devam edicez inş... :asigim: :1hug:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan canımmmmmm arkadaşım çok sağol

menunu yaz bakım :))

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, ebrar42, fatosozel, hpt_honey, nhlkpr+, yavuzguray0757+ slm kızlarr ben geldimmm

haddeeeeeeeeeeee lelellellelellelellelle yar hadii lellellellllle yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlülülülülülü:1ninca::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

haddeeeeeeeeeeee lelellellelellelellelle yar hadii lellellellllle yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlülülülülülü:1ninca::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hafatnın sresini dağıtalımm
hihoyyythihoyyyt

kıs gelir gelmez halaya mı başladın anam :)))))))))

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

geldim serpilim geldim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:

geldim serpilim geldim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ohhhohh yandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…