aminn caınım mubarek günlerde sabır diliyorum sadece :Saruboceq:nihal olcak canım azcık sabır lazım böle olmadı diye sölenirsek olmaz hem mükafatı var sen atlatrsın güçlü kızsın inşşlah eşinlede olmadı vs konuya girmeyin normal bişi gibi unut gitsin bugünü sen eşine hep gülümse mutlu olun sevdiğimiz ve onlardan çocuk istediğimiz kocalarımız var sadece sen değilsin bekleyen untma bizlerde aynıyız benimde ne olcağım belli deil bile sabır versin bizlere mevlam
canımmm allah razı olsun sizlerden sizi gerçekten çok seviyorum a.s.a.s.
yarım saat kadar uyudum daha iyiyim şimdi biraz daha toparlayım 1 sate kadar eşim gelicek güçlü olmalıyım :) iftar için bir şeyler hazırlayım
opuyorumnanaktan canım şehriyeli tavuk çorba dünden fırın makarna var yanına bakalım ne yapıcamcokacimcoook ii yapoyosun canımcım menünü özledilkkkk:1hug:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan canımmmmmm arkadaşım çok sağolnihalimm canımm nasılsın ?
vardır bi hayır bundada güçlü oılmalısın yarın bi gün bebiş olduğunda hasta bi annesimi olsun sinirleri bozulmuş sürekli kendiyle uğraşan bi anne istemez sanırım ... zamanı gelince rabbim bizede tatıracak yeterki sabredelim canımm benim allah büyük hiç ummadığın anda meleğin seninle olacaktır inş. bu ay herşeyi bıraksan nihalcim bence herşeyi ama kendini dinle derim ve mutluluğun evliliğin tadını çıkar seninki sebepsiz değilmi ? stresi çıkarman lazım hayatından bence oluşuna bırak ve tan teslimiyetlke rabbime havale et veririse razı ol ama vermezsede razı ol Elbet allah kulları için en iyi olanı takdir eder bizler içinde her diam hayrı vereceketir ...
sen üzülme olurmu canım arkadaşım bizlerde üzülüyoruz
güçlü olda şu menüleri ayarlayalım ilk defa hava atıcaktım hazır bi yemeğim var diye :1hug:
Rabbim he rzman yar ve yazrdımcın olsun güzel yüzün hiçççç ağlamasınnnnn .... ve unutma canım beterin beteri var alla h korusun bi hastalığın olsa bi sıkıntın olsa bunada hamdolsun deyip yola devam edicez inş... :asigim: :1hug:
bende gelimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan canım şehriyeli tavuk çorba dünden fırın makarna var yanına bakalım ne yapıcam
opuyorumnanaktan canım şehriyeli tavuk çorba dünden fırın makarna var yanına bakalım ne yapıcam
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan canımmmmmm arkadaşım çok sağol
menunu yaz bakım :))
hım güzelll ben gene bişlmiyom ne yapcam nihall kaydirigubbakcemile3
haddeeeeeeeeeeee lelellellelellelellelle yar hadii lellellellllle yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlülülülülülü:1ninca::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hafatnın sresini dağıtalımm
hihoyyythihoyyyt
haddeeeeeeeeeeee lelellellelellelellelle yar hadii lellellellllle yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlülülülülülü:1ninca::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
geldim serpilim geldim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?